Fagområde
Utdanningstype
Sted
Sammendrag
Varighet: 140 årstimer
Pris: 6 850 NOK
Heltid/Deltid: Deltid
Søknadsfrist: Løpende opptak
Utdanningsinstitutt: Akademiet Nettstudier
Oppstart: Hele året - Nettstudier

Engelsk

Engelsk - Akademiet Nettstudier

Engelsk

Ønsker du å ta opp fag eller oppnå generell studiekompetanse? Akademiet Nettstudier tilbyr Engelsk som nettstudium.

Engelsk er et fellesfag til studiespesialiserende utdanningsprogram. Engelsk er også ett av de seks minstekravsfagene som gir generell studiekompetanse. Som privatist må du gå opp til både skriftlig og muntlig eksamen i dette faget.

Hvorfor ta dette faget?

Du trenger dette faget for å oppnå generell studiekompetanse. Engelsk er i bruk overalt og blir i økende grad anvendt i utdanning og arbeidsliv, i Norge så vel som i utlandet. Det er derfor svært viktig å beherske dette fremmedspråket.

Om faget Engelsk

For å mestre skriftlig og muntlig engelsk er det viktig å utvikle et ordforråd ved siden av å jobbe med engelsk grammatikk. Faget introduserer deg også for kultur, samfunn og litteratur i engelskspråklige land.

Årstimer: 140

Eksamen: Muntlig og skriftlig eksamen.

Opptakskrav/Søknad

Fullført grunnskole eller tilsvarende

Studiefakta, Tittel m.m

Engelsk er ett av de seks minstekravsfagene som gir generell studiekompetanse

Jeg vil vite mer!

Errors

Legg igjen en interessemelding hvis du vil vite mer om utdanningen Engelsk.

Fyll inn din kontaktinformasjon

Send interessemeldingen

Få mer informasjon fra skolen

Valgfritt
Valgfritt
Valgfritt
Valgfritt
Valgfritt
Valgfritt
Valgfritt

Akademiet Nettstudier

Akademiet NettstudierAkademiet Nettstudier 

Ønsker du å ta opp fag, forbedre karakterer eller oppnå generell studiekompetanse? Med Akademiet Nettstudier kan du studere det du vil – når du vil! 

Akademiet Nettstudier tilbyr privatistkurs på lik linje med privatistskolene, men her har du en unik frihet til å følge ditt eget tempo og studere der du er. Fullført utdannelse ved Akademiet VGS gir de samme rettigheter og muligheter som ved endt utdannelse ved en offentlig videregående skole.

Hvorfor velge Akademiet Nettstudier?

Hos Akademiet Nettstudier kan du:

  • ta nye fag du ikke har hatt før
  • skaffe deg generell studiekompetanse
  • forbedre vitnemålet ditt fra videregående skole
  • få ekstraundervisning i fag du har på din nåværende skole
  • bytte ut fag du ikke er fornøyd med
  • ta flere realfag og få ekstra realfagspoeng
  • forbedre fag fra Vg1 og/eller Vg2 på videregående mens du er elev på videregående skole og fortsatt få førstegangsvitnemål

Ta kontakt med Akademiet Nettstudier for å få hjelp til fagkombinasjoner eller for å få svar på andre spørsmål du måtte ha!

Karaktergaranti 

Akademiets mål er det samme som ditt – du skal bestå privatisteksamen med bedre karakterer enn du har fra før. Karaktergarantien gjelder selvfølgelig også for nettstudier; "Bedre karakterer eller pengene tilbake".

Eksamensrettet undervisning

Som privatist er det eksamensresultatet som utgjør din karakter i faget. Nettstudiet du følger ved Akademiet er eksamensrettet og forbereder deg på avsluttende eksamen i hvert enkelt fag, enten du skal opp til skriftlig, muntlig eller praktisk/muntlig eksamen. Det er kompetansemålene i læreplanen som er utgangspunktet for utformingen av Akademiets kurs, da det er disse du vil bli prøvd i til eksamen. 

Akademiet er også ledende i bruk av IKT i undervisningen. Alt av innleveringer skjer gjennom et internt nettverk med egen pålogging. Som forelder får du også en pålogging slik at du kan følge med og se hva elevene gjør på skolen.  

Vis alle utdanninger fra Akademiet Nettstudier
Vil du vite mer?

Fyll inn følgende felt for å få mer informasjon fra Engelsk:

Motta nyhetsbrev om utdanning
OMTALER
Det finnes ingen omtaler av denne utdanningen ennå. Bli den første!
Hvorfor velge nettstudier?

Internett og ny teknologi har skapt et nytt miljø for utdanning. Det har endret måten vi kommuniserer på, og det har skapt nye former for læring og undervisning. I dag kan vi både løse oppgaver, snakke med medstudenter og se forelesninger over nett. Her er syv grunner til hvorfor nettstudier fortsetter å øke i popularitet.

Les mer
Du vil også like...

Visste du at du kan få støtte fra Lånekassen til språklig tilrettelegging dersom du vurderer videre studier i utlandet? Få en smakebit på studietiden din ved å reise i 3 måneder til 1 år!

Lær spansk, fransk, tysk eller italiensk og skill deg ut fra mengden!