Fjernundervisning

Velkommen til Studentum.no sin FAQ angående høyere utdanning. Her har vi samlet noen vanlige spørsmål og svar som vi har fått på vårt forum og vår facebook.

Søk

Latest questions for Fjernundervisning

Musikkfag som fjernundervisning
Er det mulig å ta musikkfag som fjernundervisning? Er det noen former for oppmøte i forbindelse med fjernundervisning?
Svar:

Hei!

Vi finner ingen konkrete treff på musikkfag og fjernundervisning i vår søkemotor. Dette kan kanskje ha sammenheng med at musikk er et praktisk fag, og derfor vanskelig å kombinere med nettstudier/fjernundervisning.

Du kan imidlertid forsøke å kontakte en av utdanningsinstitusjonene som tilbyr fjernundervisning, og høre om dette også gjelder for musikkutdanningene de har i sitt studieprogram.

Lykke til!

Barsel- og barnepleieutdanning som nettundervisning
Hei. Jeg går på skole, og utdanner meg som Helsefagarbeider. Jeg har lyst til å ta barsel og barnepleie på deltid (nettbasert). Kan jeg begynne nå?
Svar:

Hei!

Det ser ut som de fleste barsel- og barnepleieutdanninger krever fullført yrkesutdanning i helse- og sosialfag fra videregående skole. Mange krever også noe praksis eller arbeidserfaring. Anbefaler deg likevel å ta kontakt med en av skolene som tilbyr utdanningen som nettundervisning, for å høre hva de kan tilby deg. Vi har gjort et søk for deg - se her!

Lykke til!

Tilbyr Studentum fjernundervisning?
Hei...er det mulig for mig at fjernstudere hos jer, min bopæl er i Baku Aserbajdsjan, hvor jeg er statsborger

Med venlig hilsen
Lala Ismailova
Svar:

Hei,

Takk for spørsmål! Studentum er ingen leverandør av utdanning. Vi jobber med markedsføring av utdanning. Dersom du ønsker å vite med om fjernstudier kan du lese mer her: https://www.studentum.no/nettstudier_og_fjernundervisning_____112.html. Dersom du finner et studie av interesse må du ta kontakt med skolen som tilbyr det studiet. Lykke til!

Vennlig hilsen,
Studentum

Viser 1-3 av 6 spørsmål
1
2

Annonser