Hvilken by er Norges beste studentby? Hjelp oss med å kåre vinneren - delta her 🎓

Språkreise

Velkommen til Studentum.no sin FAQ angående høyere utdanning. Her har vi samlet noen vanlige spørsmål og svar som vi har fått på vårt forum og vår facebook.

Søk

Latest questions for Språkreise

Studere spansk
Jeg har veldig lyst til å reise til Barcelona i ett år og studere spansk gitar og spansk. Vil gjerne gå på en skole som gir meg mulighet til å få studielån fra lånekassen. Leter derfor etter en skole som underviser i spansk, også kan jeg studere spansk gitar på en kulturskole i Barcelona(Akkurat det kan jeg fikse selv)

Mvh Rasmus.
Svar:

Hei!

Vi har gjort et søk for deg: Spanskutdanning i Barcelona

Kontakt en av skolene som foreslås her, så hjelper de deg videre! :) Lykke til med både språket og gitaren!

Vennlig hilsen Studentum

Språkreise i LA
Hei! Jeg er 14 år og kunne tenkt meg å lære litt mer engelsk. Gå inn i stoffet hvis dere skjønner hva jeg mener :)
Jeg har alltid syntes at engelsk er et supert fag og LA i USA er en av de byene jeg har lyst til å studere i. Hvor mye kommer det til å koste og går det ann å ta kurset bare i sommerferien?
Svar:

Hei!

Dette bør absolutt være mulig! Vi har gjort et søk for deg - se språkreise i LA.

Hvis du trykker deg videre inn på den utdanningen du synes ser mest passende ut, finner du mer informasjon om både skolen, utdanningen og byen. Her finner du også et henvendelsesskjema som du kan bruke for å få direkte kontakt med skolen. De kan også svare deg på hvor mye det vil koste.

Lykke til!

Spanskkurs i sommerferien
Hei!
Lurte på om det var mulig å ta spanskkurs som gir studiepoeng i utlandet (helst Latin Amerika) i sommerferien?
Svar:

Hei!

Dette svaret kommer kanskje i seneste laget, men se her hvis du er interessert i liknende studier neste sommer.

Lykke til!

Stipend - Språkreise
Hei, jeg lurte på om man kan få stipend i en 8 månders periode for å dra på intensiv kurs med EF i Australia, USA eller England, og hva man eventuelt kan få i stipend om det er mulig?

På forhånd takk! :-)
Svar:

Hei,

Lånekassen gir ikke lån eller stipend til språkreiser siden man ikke får studiepoeng. Anbefaler deg eventuelt til å ta en titt på Gateway College sine studietilbud, da man gjennom de får studiepoeng og lån og stipend.

Lykke til!

Studentum

Språkreise til USA
Hei hei:) Jeg kunne godt tenkt meg å reist til USA å studert språket engelsk, berre for å kunne forbedre meg. Bruke det alt for lite merka eg. So da lurte jeg på om du kunne ta et kurs på sånn 3 mnd og kor mykje et sånt kurs kosta? Og om det er mange over 20 år som reiser på sånn?
Venlig hilsen Karine
Svar:

Hei Karine,

Anbefaler deg til å først finne ut hvor i USA du kunne tenke deg å reise til, deretter se hvilke språkskoler som du kan reise med. Her er en oversikt over språkskoler i USA

Prisene varierer fra skole til skole, ta derfor kontakt med skolen og hør med dem.

Lykke til!

Hilsen,
Studentum

Språkstudier - Italiensk
Jeg vurderer å studere språk i utlandet. Hvilket har jeg ikke helt bestemt meg for enda. Det jeg lurer på er om det er nødvendig å kunne noe om språket på forhånd? Eller kan jeg dra til f.eks. Italia for å studere italiensk uten å kunne et gram italiensk? :)
Svar:
Hei, Man kan studere italiensk gjennom en språkskole, da trenger man ingen forkunnskaper. Dette er et bra utgangspunkt hvis du ønsker å studere språket på høyere nivå. Men hvis du vil begynne direkte på et universitet i Italia så kreves det gode kunnskaper i språket.
Viser 1-6 av 6 spørsmål

Annonser