Øvrig

Velkommen til Studentum.no sin FAQ angående høyere utdanning. Her har vi samlet noen vanlige spørsmål og svar som vi har fått på vårt forum og vår facebook.

Søk

Latest questions for Øvrig

Ta opp fag fra Steinerskolen
Har gått musikk-dans-drama linja på steinerskolen. Vil gjerne forbedre programfagene fra denne studieretningen. Hvor kan jeg gjøre dette? Bor nå i Oslo, langt unna den vgs jeg gikk på, de har visst heller ikke noe tilbud på å ta opp fag der.
Svar:

Hei!

Anbefaler deg å ta kontakt med en av skolene hvor du kan ta opp fag i Oslo. De kan sannsynligvis hjelpe deg! Vi har gjort et søk for deg - se her for resultatet!

Lykke til!

Ta opp helse- og sosialfag
Hei.
Jeg har hatt Helse og Sosial, første året. Og jeg har fått IV på noen av fagene, så jeg må ta 1 omigjen. Så jeg vil ta opp de fagene jeg har fått IV på. Så hvordan finner jeg den skolen jeg kan ta opp fagene på`? kan dere hjelpe meg med det, for det haster veldig!
Svar:

Hei!

Vårt tips er å kontakte en av skolene hvor du kan ta opp fag, og høre med dem om de tilbyr de fagene du vil forbedre. Vi har gjort et søk for deg, se her for resultatet!

Lykke til!

Ta opp naturfag i Ålesund
Hei.

Ønsker å få standpunkt i naturfag fra almennfag påbygg. Bor i Ålesund. Hvordan går jeg frem? Er det mulig å søke studielån/stipend når det er hos en privatskole??

mvh Øystein Westrum
Svar:

Hei!

Anbefaler deg å kontakte skolen hvor du kan ta opp fag i Ålesund. Disse kan også svare på om det er mulig å få lån og stipend. Vi har gjort et søk for deg - se her!

Lykke til!

Viser 1-3 av 5 spørsmål
1
2

Annonser