Vis studentum.no som: Mobil

Ledige studieplasser høsten 2021

Har du lyst til å begynne å studere til høsten, men glemte å søke? Kanskje du ikke kom inn på ønsket studie, eller ønsker å omskolere deg? Det er fortsatt ledige studieplasser på skoler både i Norge og i utlandet. 

Flere spennende studieløp har rullerende opptak, som gjør det mulig for deg å søke fortløpende på studier både i Norge og i utlandet! 19. juli 2021 utga Samordna opptak den årlige oversikten over ledige studieplasser.

Det finnes også flere ulike muligheter for å forbedre dine karakterer fra videregående, eller ta opp fag du mangler. Noen velger også å ta enkeltfag eller et årsstudium for å samle studiepoeng og få mer kompetanse innenfor et fagfelt! 

I denne artikkelen kan du lese mer om skoler som fortsatt har ledige studieplasser til høsten! Ta en titt og se om du finner noe som er interessant for deg. Hvem vet? Kanskje du finner ditt drømmestudie.

Sist oppdatert 10. august 2021

Medika Nova

Medika Nova | Studiet for deg som vil hjelpe mennesker

Vil du jobbe med mennesker og hjelpe dem til et bedre liv? Da kan en utdanning i nevrorefleksologi være noe for deg! Nevrorefleksologi er en medikamentfri behandlingsform, hvor vi bruker huden som et verktøy for å påvirke kroppens funksjoner via nervesystemet. Medika Nova tilbyr et toårig studieløp på deltid, som gjør deg til en ferdig utdannet nevrorefleksolog. 

Søk studieplass i dag! Nytt semester starter 9. september 2021.

Mer informasjon

Hudpleieakademiet | Bli hudterapeut

Er du interessert i helse, skjønnhet og velvære, og liker å omgås og jobbe med mennesker? Hudpleieakademiet utdanner markedets mest profesjonelle kropps- og hudterapeuter. Hos oss får du også en internasjonal Cidesco-godkjenning. Vi har ledige plasser på fulltidsstudiet med oppstart 18. august 2021!

Godkjent av lånekassen  ~ Fortsatt ledige plasser ~  Søk i dag

Mer informasjon

Studer i Roma, Berlin, Barcelona, Paris eller København!

Kulturakademiet tilbyr spennende års- og semesterstudier i Italia, Tyskland, Spania, Frankrike, Danmark og England. Du kan studere filosofi, samfunnsfag, idéhistorie, historie og språk. All undervisning er på norsk. 30 studiepoeng hvert semester, gyldige i bachelorgrader ved norske høgskoler og universiteter (ved bestått eksamen ved akkreditert høyskole).

Fortsatt noen ledige studieplasser høsten 2021!

Mer informasjon

Fagsenteret | Bli dyrelegeassistent

Vil du jobbe med dyr og hjelpe dem å få et bedre liv? Fagsenteret har gode erfaringer med å hjelpe studenter å få jobb innen deres lidenskaper. Du får en nettbasert utdanning tilpasset dine behov, med tett oppfølging og veiledning.

Søk studieplass i dag - vi har fortløpende opptak!

Mer informasjon

AFPT er markedsledende på PT-utdanning

Interessert i å bli PT? Meld deg på vårt gratis webinar for å vite med om utdanningen, den 22.juli kl.22:00. Vi har utdannet over 8000 personlige trenere, deriblant de mest profilerte i Norge. Vi har samlet kunnskap du trenger i et 45 minutters gratis kurs på 10 deler. Du vil blant annet lære om prinsipper innen, styrketrening, utholdenhet og intensitet  trening og PT.

Meld deg på gratis

Fortsatt ledige studieplasser | Bjørknes Høyskole

Er du usikker på hva du vil studere? Snakk med en av våre studieveiledere. Vi tilbyr bachelor- og mastergrader, årsenheter og halvårsenheter, samt kurs og enkeltemner.
Studer i Oslo, i utlandet eller på nett. Alle våre kurs er godkjent av Lånekassen. 

Søk nå, du kan fortsatt sikre deg studieplass for høsten 2021!

Mer informasjon

Praktisk rettede utdanninger | Norges Fagakademi

Norges Fagakademi gir deg korte og direkte jobbkvalifiserende heltids- og deltidsutdanninger i Oslo, Trondheim, Fredrikstad og på nett med samlinger. Studiepoeng og lånekassefinansiering. 

Ta utdanning hos oss - oppstart i månedsskiftet august/september!

Mer informasjon

VID | Engasjert for mennesket – lokalt og globalt

Er du interessert i å jobbe med mennesker? VID tilbyr utdanning innen sykepleie, vernepleie, ergoterapi, sosialt arbeid, teologi, diakoni, ledelse og familieterapi, i tillegg til en rekke relaterte videreutdanninger. Vitenskapelig, internasjonal og diakonal er kvaliteter som preger alle deler av høgskolens virksomhet.

Det er fremdeles mulig å søke på utvalgte studier for høsten 2021!

Mer informasjon

Noroff | School of Technology and Digital Media

Vil du ha en bransjerelevant utdanning som gjør deg klar for jobb? Noroff har i flere tiår utdannet blant annet digitale etterforskere, filmfotografer og produsenter, 3D-animatører, grafiske designere, digitale markedsførere og musikkprodusenter.

Vi tror på utdannelse gjennom hands-on training, og ønsker å gjøre deg klar for mestring. Alle våre studier er støttet av Lånekassen.

Vi har ledige studieplasser! Les mer om våre studieprogram her.

Mer informasjon

Tone Lise Akademiet | Velg med hjertet!

Et yrke innen skjønnhetsbransjen er for deg som liker å jobbe med mennesker.Velg mellom fagskoleutdanning i makeup og negleteknikk, eller yrkesutdanning til hudpleier, fotterapeut eller vippe- og brynsstylist. Tone Lise Akademiet er Nordens største skole innen skjønnhet og helse. I snart 30 år har vi utdannet dyktige terapeuter som jobber over hele landet. 

Mer informasjon

Atlantis Medisinske Høgskole | Studier innen helsefag

Er du interessert i helsefag og vil studere i høst? Atlantis Medisinske Høgskole tilbyr halvårsstudier, årsstudier og bachelorstudier innen medisin og ernæring med avdelinger i Oslo og Fuengirola (Spania), og nettstudier. Alle våre studier er offentlig godkjente og gir rett til støtte fra Lånekassen.

Vi har fortsatt ledige studieplasser både i Oslo, Spania og på nettskolen med rullerende opptak helt frem til studiestart. Søk nå!

Mer informasjon


Du kan kanskje også være interessert i:

Sist oppdatert: 18.07.2019

Ledige studieplasser høsten 2019

Kom du ikke inn på studiet du søkte? Eller har du glemt å søke studieplass for høsten? Det finnes fortsatt ledige studieplasser på skoler rundt om i Norge og i utlandet!

Les mer
Sist oppdatert: 16.08.2018

Ledige studieplasser høsten 2018

Kom du ikke inn på studiet du søkte? Eller har du glemt å søke studieplass for høsten? Det finnes fortsatt ledige studieplasser på skoler rundt om i Norge og i utlandet! 

Les mer
Sist oppdatert: 22.04.2020

Du kan fremdeles bli student til høsten!

Søknadsfristen for høyere utdanning gikk ut 15. april. Rakk du ikke å søke i tide? I denne artikkelen gir vi deg en oversikt over ulike alternativer dersom du likevel vil bli student til høsten! 

Les mer