Studere i Perth – Australia

studier i Perth

Perth er nok en av verdens mest ensomt beliggende storbyer. Byen ligger i Western Australia, to timers tidsforskjell og 4400 km fra Sydney. Likevel lokker byen folk fra hele verden med sitt varme middelshavsklima, sine fantastiske strender og sine parkområder. Perth er både sofistikert og levende og kan by på et mylder av barer, restauranter og kulturelle aktiviteter. I Perth finner du fem universiteter, samt andre utdanningssteder som går under kategoriene college og TAFE.
Viser 1-20 av 101 treff
Les om hvordan vi sorterer resultatene
Vil du vite mer om hvordan vi sorterer våre søkeresultater? Les mer om hvordan vi rangerer utdanninger i søkeresultatet.
Viser 1-20 av 101 treff
1
2
3
4
...
6

PerthPerth - strender og storbyliv 

Perth er nok en av verdens mest ensomt beliggende storbyer. Byen ligger to timers tidsforskjell og 4400 km fra Sydney. Likevel lokker byen folk fra hele verden med sitt varme middelshavsklima, sine fantastiske strender og sine parkområder. Perth er både sofistikert og levende og kan by på et mylder av barer, restauranter og kulturelle aktiviteter.

I dag er Perth en av Australias raskest voksende storbyer, og skal ikke undervurderes. Byen har 1,5 millioner innbyggere og er den fjerde største byen i Australia. Innbyggerne utgjør tre fjerdedeler av befolkningen i det vestlige Australia, noe som innebærer at resten av området er mer eller mindre ødemark.

PerthStudietilbud i Perth

I tillegg til flere utdanningstilbud under kategoriene college og TAFE, finner du også fem universiteter lokalisert her i Perth:

Sammenlign
Nyhetsbrev
Meld deg på vårt nyhetsbrev om høyere utdanning!