Studier på Hawaii

Hawaii - The Aloha State

"Somewhere over the rainbow" finner du Hawaii . Hawaii "The aloha state" er mest kjent for sine nydelige strender, palmer og surfing. Hawaii er en delstat i USA og består av seks øy grupper og alle er omkranset av vakker natur og har en fantastisk utsikt mot stillehavet uansett hvilken øy du befinner deg på.
Viser 1-20 av 78 treff
Les om hvordan vi sorterer resultatene
Vil du vite mer om hvordan vi sorterer våre søkeresultater? Les mer om hvordan vi rangerer utdanninger i søkeresultatet.
Viser 1-20 av 78 treff
1
2
3
4

Ta universitetsutdannelse på Hawaii

"Somewhere over the rainbow" finner du Hawaii . Hawaii "The aloha state" er mest kjent for sine nydelige strender, palmer og surfing. Hawaii er en delstat i USA og består av seks øy grupper og alle er omkranset av vakker natur og har en fantastisk utsikt mot stillehavet uansett hvilken øy du befinner deg på.

Hawaii

Aloha!

Hawaii er hjemmet til et av verdens mest aktive vulkaner og verdens høyeste sjø fjell. I tillegg er det her surfingen og hula dansen opprinnelig kommer fra. Hawaii er et av de yngste geologiske formasjonene i verden samt den yngste staten i USA. Men det mest unike med Hawaii er varmen og gjestfriheten innbyggerne komplimenterer med Hawaiis perfekte temperatur, mest kjent som "The Aloha Spirit". Hawaii består av seks hovedøyer: Kauai, Oahu, Molokai, Lanai, Maui og Big Island. På Oahu ligger kanskje det mest kjente stedet i Hawaii, nemlig hovedstaden Honolulu. Du vil fort finne ut at hver av disse øyene har en særegen personlighet og de tilbyr aktiviteter og sightseeing som best representerer øyen deres. Hawaii venter på at du skal komme og oppleve hva "The Aloha Spirit is all about".  

Studere på Hawaii

Her vil du få en opplevelse du aldri vil glemme. Som student på Hawaii får du ikke bare oppleve varmen, solen og stranden, men også "The Aloha Spirit". I det du lander på Hawaii vil du fort forstå at innbyggerne er gjestfrie. Hawaii er et knutepunkt for utallige nasjonaliteter, her bor det mennesker fra nesten alle verdens hjørner. Et studieopphold på Hawaii vil gi deg et bredere perspektiv for andre kulturer og verdier.

Det er alltid mye og se og gjøre på Hawaii. Kort avstand mellom de Hawaiianske øyene gjør det enkelt og fly til der du måtte ønske. På Hawaii kan du gjøre ulike aktiviteter som lære deg å surfe, spille sandvolleyball, dra på hval sightseeing, utforske skjulte strender, besøke en aktiv vulkan, bade i en waterfall, lære deg hula og gå på fantastiske turer i en tropisk natur.  

Nyttig informasjon

Hvis du vil ta en bachelorgrad i Hawaii er det viktig å vite at norske studenter ikke får støtte fra lånekassen første året (freshman year). Men har du 60 studiepoeng fra et universitet eller høgskole får du fritak for det første året av bachelorgraden og du kommer rett inn på det andre året (sophomore year). Når du har kommet inn på det studiet du vil studere må du sende opptaksbrevet til lånekassen slik at de kan beregne hvor mye støtte du kan få.

For å studere på Hawaii trenger du et studentvisum som du må søke om gjennom den amerikanske ambassaden. Dette kan ta tid og det er derfor lurt å søke tidlig.

Det er lurt å skaffe seg et State ID (Hawaiiansk legitimasjon) siden mange butikker og utesteder ikke godtar et norsk førerkort. Et State ID koster omtrent $15.     

Bomuligheter

www.craigslist.org en bra side for å finne leiligheter som privatpersoner og eiendomsmeglere leier ut. Det anbefales at studenter leier av privat personer siden eiendomsmeglere tar høyere leie. Det finnes også dorms (studenthybler) som du kan leie, i Honolulu er Ohia og Hana Student Housing der de fleste studentene bor. Her kan du lese mer om Ohia og Hana http://www.hawaiistudenthousing.org Vær forberedt på at privatpersoner kan kreve opptil tre måneders depositum. Skolene på Hawaii kan gi mye nyttig informajson om boende, så ta kontakt med skolen din .  

Sammenlign
Nyhetsbrev
Meld deg på vårt nyhetsbrev om høyere utdanning!