Vis studentum.no som: Mobil

Masterprogram i arbeids- og organisasjonspsykologi

Universitetet i Bergen
Sammendrag
Master
Bergen
4 Semester
Heltid
Støttet av lånekassen
Høst
Klasserom

Masterprogram i arbeids- og organisasjonspsykologi

Varsel om endringar: Masterprogrammet i arbeids- og organisasjonspsykologi er nyoppretta og går første gong hausten 2021. Noko av informasjonen om studiet kan bli endra fram mot studiestart.

Master i arbeids- og organisasjonspsykologi gir deg forskingsbasert kunnskap om korleis vi kan forstå og utvikle enkeltmenneske, grupper og organisasjonar i ein arbeidssamanheng.

I studiet fokuserer vi spesielt på rolla som konsulent, rådgjevar og endringsagent, og på kartleggings- og forbetringstiltak for leiar-, gruppe og organisasjonsutvikling.

Med ein mastergrad i arbeids- og organisasjonspsykologi kan du arbeide innan personalutvikling, HR-arbeid, arbeidsmiljøutvikling, leiarutvikling og organisasjonsutvikling, både i privat og offentleg sektor, og i organisasjonar på lokalt, nasjonalt og internasjonalt nivå.

Universitetet i Bergen

Universitetet i Bergen

Universitetet i Bergen er med sine vel 18 000 studenter og nær 4 000 ansatte et mellomstort europeisk universitet. Sentrale deler av campus ligger i sentrum av byen. Universitetet i Bergen er både et lærested og en forskningsinstitusjon som dekker de fleste fagområder, organisert i syv fakulteter med en rekke tilhørende institutter og faglige sentre.

Universitetet i Bergen er også del av et globalt nettverk av studenter, forskere og kunnskapsinstitusjoner.

Vis alle utdanninger fra Universitetet i Bergen

Kontaktinformasjon til Universitetet i Bergen

Universitetet i Bergen

Postboks 7800
5020 Bergen

Tlf: 55 58 00 00
Fax 55 58 96 43


OMTALER

Det finnes ingen omtaler av denne utdanningen ennå. Bli den første!