Kortere studier

European Integration Summer School (EISS)

Universitetet i Agder, i Kristiansand
Varighet
1/2 år
Undervisning
Heltid
Studielån/Stipend
Støttet av lånekassen
Varighet
1/2 år
Undervisning
Heltid
Studielån/Stipend
Støttet av lånekassen

European Integration Summer School (EISS)

European Integration Summer School har ikke opptak for studieåret 2023/24.
Selv om prosessen med europeisk integrasjon har gått gjennom mange kriser gjennom historien, påvirker EU fortsatt den politiske og økonomiske agendaen i verden. EU er ingen supermakt, men er absolutt rangert som en av de viktigste aktørene på den globale scenen. EU påvirker ikke bare livene til de mer enn 500 millioner innbyggere som bor i Europa, men også millioner av mennesker som bor utenfor EUs grenser.

Enten du ønsker en karriere innen næringsliv eller offentlig forvaltning, vil kunnskap om EU og Europa og hvordan disse påvirker oss være relevant kunnskap å ta med seg videre.

Gjennom sosiale og faglige aktiviteter gir sommerskolen deg en unik mulighet til å bli kjent med studenter fra hele verden. Sommerskolen har mottatt nasjonal og internasjonal anerkjennelse som et studium som kan vise til et eksepsjonelt godt læringsmiljø for studentene.
Universitetet i Agder
Universitetsveien 25
4630 Kristiansand

Universitetet i Agder

Universitetet i Agder består av de to campusene Kristiansand og Grimstad. Her finner du henholdsvis 8 500 og 3 500 studenter, fordelt på studier innen helse- og idrettsvitenskap, humaniora og pedagogikk, kunstfag, samfunnsvitenskap, teknologi og realfag, samt avdeling for lærerutdanning...

Les mer og vis alle utdanninger ved Universitetet i Agder

Highlights