Universitet og høgskole

EU Business School Barcelona

EduPlanet , i Barcelona
Varighet
Top Up Bachelor 1-2 år / Bachelor 3 år / Master & MBA 1-1.5 år
Undervisning
Heltid
Studielån/Stipend
Kontakt lånekassen
Undervisningsform
Klasserom
Neste startdato
Sept, jan, mars, juli Se detaljer
Varighet
Top Up Bachelor 1-2 år / Bachelor 3 år / Master & MBA 1-1.5 år
Undervisning
Heltid
Studielån/Stipend
Kontakt lånekassen
Undervisningsform
Klasserom
Neste startdato
Sept, jan, mars, juli Se detaljer
Få mer informasjon om utdanningen 👍

EU Business School Barcelona

Studere i utlandet på EU Business School Barcelona

Rimelig businessprogram av høy kvalitet | Betalt praksis | Mer enn 100 nasjonaliteter

EU Business School (EUBS) i Barcelona er kjent for sin høye standard på både programmer og fakulteter, noe som tiltrekker seg business-studenter fra hele verden. EduPlanet hjelper deg med å søke på EU Business School, helt kostnadsfritt!

Om skolen

Skolen ble grunnlagt i 1973 og har siden da levert høykvalitetsutdanning og gode læringsmiljøer ved sine campuser i flere ulike land. EU Business School er også kjent for å ha et godt utvalg av programmer, noe som bidrar til at skolen vokser hvert år. I dag er 60% av studentene fra internasjonale. 

Hvis du er ute etter et virkelig godt business-college i Spania med populære studieprogram på engelsk, er dette et veldig godt alternativ. Deres internasjonale preg der ca. 60% av studentene kommer fra andre land enn Spania, og deres sterke forbindelser til internasjonale selskaper, gir deg for eksempel gode muligheter for jobb i internasjonale selskaper etter utdanningen. Det internasjonale miljøet på skolen gir også en herlig og spennende atmosfære. De er også unike i å kunne tilby deg komprimert bachelorgrad på 2 år i stedet for 3 år, som er standard gjennom deres sommersemester.

Skolen har blant annet fått en utmerkelse av Association of Collegiate Business Schools and Programs, som er en veldig prestisjetung organisasjon. Studentene som studerer ved European University har mulighet til transfer (flytte) mellom ulike campuser fordi skolen også ​​har campus i byer som München, Genève og Montreux. Studentene kan derfor begynne sin utdanning i Barcelona, ​​ta neste semester i München og avslutte i Genève. Læreplanene er det samme på alle universitetene, noe som gjør det enkelt for elevene å overføre mellom ulike universiteter og fordi all undervisning foregår på engelsk.

Barcelona i spania

Barcelona er Spanias nest største by og en av Europas største kulturelle metropoler. Barcelona har 1,6 millioner innbygggere, samt fotballklubben FC Barcelona, ​​med deres hjemstadion Camp Nou, og kunstnerne som Gaudi, Miró og Picasso.

Barcelona har alt som en storby kan tilby og litt mer. For de som er interessert i fotball, har du en flott sjanse til å se noen av FC Barcelonas hjemmekamper. Du vil også finne sjarmerende kafeer, frodige parker, en rekke diskoteker, koselige smug, fjellutsikt, tapasbarer så langt øyet kan se, vakker arkitektur og alltid nærhet til stranda og havet.

For mote- og klesinteresserte er Barcelona et paradis, her finner du alt fra dyre merkevarebutikker med den nyeste mote til sjarmerende loppemarkeder. Det brede spekteret gjelder også for kultur- og underholdningsentusiaster. De som velger å studere ved European University i Barcelona, ​​har ingen problemer med å sysselsette seg.

Den beste måten å komme seg rundt i Barcelona er med buss eller Metro som tar deg til de fleste steder i byen.

For kontakt eller mer informasjon om EU Business School Barcelona, vennligst fyll inn en interessemelding.

Kurstyper

 • Accounting
 • Business
 • Digital Marketing
 • E-Business
 • Entrepreneurship
 • Finance
 • Human Resources (HR)
 • International Business & Relations
 • Leisure & Tourism Business
 • Management
 • Marketing
 • MBA
 • Public Relations (PR) & Communications
 • Sport & Leisure Business

Opptakskrav/Søknad

Opptak: Intervju og essay / videopresentasjon
Startperioder: Sept, jan, mars, juli
Minimumskrav: Generell studiekompetanse
Språkkrav: IELTS 6.0 / TOEFL 80 / Duolingo

Utdanninger

 • Top Up Bachelor 1-2 år
 • Bachelor 3 år
 • Master & MBA 1-1.5 år

Innkvartering

EU Business School har et boligkontor som hjelper studenter med kontakter og tips om hvor man skal finne bolig. Besøk deres hjemmeside for gode tips og ideer til boliger. Se lister over anbefalt innkvartering her.

Boligtyper

Den vanligste boformen er delt leilighet med andre studenter. Bolig i ulike former kan også ordnes via egne kontakter, dvs. mange byråer eller private utleiere som hjelper studenter. Kostnadene varierer, men det rimeligste er å leie et rom i en leilighet der andre studenter også bor. De som ønsker å leve mer komfortabelt, kan også bo i en student residence der måltider ofte inngår, noe som selvsagt er dyrere.

Vanligvis kan du enkelt finne overnatting ca 15-30 minutter fra skolen/sentrum. Barcelona er ikke for stort og har veldig god offentlig transport med metro og buss. Byen er lett å komme seg rundt i, noe som er en stor fordel for deg som student. 

Kostnader

Kontakt EduPlanet for mer informasjon om kostnader.

Jeg vil vite mer!

Bestill informasjon

Legg igjen en interessemelding hvis du vil vite mer om utdanningen EU Business School Barcelona.

Fyll inn din kontaktinformasjon

Send interessemeldingen

Få mer informasjon fra skolen


reCAPTCHA logo Denne hjemmesiden er beskyttet av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Brukervilkår gjelder.

EduPlanet

EduPlanet Utenlandsstudier

Vil du studere medisin i utlandet? Ønsker du å ta et språkkurs, eller en grad i Europa, USA eller Australia? Hos EduPlanet kan du søke blant et hundretall skoler i hele verden og få hjelp av studieveiledere til å finne rett utdanning. Vår veiledning og søknadshjelp er helt gratis!

EduPlanet ble etablert i 1982 for å finne et alternativ for voksne og studenter som ville ta et språkkurs i utlandet med deltagere fra andre land. I dag tilbys det 14 språk i 40 land. I 2005 ble det tatt et stort skritt for også å hjelpe studenter med utenlandsstudier ved college og universiteter i utlandet.

Vi hjelper deg med å studere medisin i utlandet

Vi elsker jobben vår og brenner for å hjelpe deg med å komme inn på ditt drømmestudie innen medisin, tannlege eller veterinær. Hvis du forteller oss om bakgrunnen din, karakterene dine og dine ønsker for medisinutdanning, så skal vi ærlig fortelle deg om sjansene dine for å komme inn på de ulike universitetene og hjelpe deg med søknaden din.

Med EduPlanet kan du søke på mest anerkjente universitetene i hele Europa. Flere av universitetene våre har opptaksprøver i stedet for at man søker på karakterer fra videregående skole. Dette betyr at alle, også de som ikke fikk så gode karakterer på videregående, har muligheten til å starte på sin drømmeutdannelse! Vi har derfor medisinuniversitet som har både søknad gjennom karakterer fra videregående og opptaksprøve. Vi veileder deg til det som passer deg best.

Bare hos EduPlanet

Alt dette får du hos EduPlanet som medisinstudent:

 • Gratis søknadshjelp
 • Opptak ved karakterer & opptaksprøve
 • Personlig veiledning
 • Opptaksvurdering 
 • Egne PreMed kurs
 • Medisinwebinarer hver uke
 • Facebookgrupper for Medisinstudenter

EduPlanets PreMed-kurs

EduPlanet har et unikt, effektivt og verdensledende online PreMed-kurs som forbereder deg til å bestå medisinutdanningenes tøffe opptaksprøver. 95% av de som har fullført EduPlanets PreMed-kurs hittil har kommet inn på universitet. 

Unikt konsept – undervisning i sanntid, online med klasse

På vårt verdensledende PreMed-kurs møter du læreren din og klassen online vi datamaskin. All undervisning er på engelsk og følger en klar kursplan. Du velger selv hvor du vil være, så lenge du kan delta uforstyrret, for eksempel hjemmefra eller fra et annet sted. Lett og tilgjengelig! Dine klassekamerater kommer fra både Norge, Sverige og andre land. Alle leksjoner blir også spilt inn, slik at du som kursdeltaker har online-tilgang 24/7 i 6 måneder – repetisjon som er gull verdt. Ingen andre PreMed kurs har kan tilby dette til en så lav pris.

Hvordor velge EduPlanet?

Vi har lang erfaring fra bransjen i både Norge og Sverige. Vi er stolte over det store antallet studenter vi hittil har hjulpet med å reise utenlands. Siden starten har vi brent for samme sak – å gi alle, uansett alder, bakgrunn eller behov sjansen til å studere utenlands.

EduPlanet står for gleden til å reise, oppleve og lære – vi vet at et språkkurs og utdanning i utlandet er et minne for livet som kanskje forandrer mer enn du tror. Vi brenner for å gi alle sjansen til å oppdage seg selv og verden, oppleve nye kulturer, få ny kunnskap og møte mennesker.

Engasjement

Hos oss er du ikke en i mengden! Vår misjon er å veilede deg slik at du finner rett kurs eller studieprogram og skole. Vi bryr oss om deg fra begynnelse til slutt. Det kommer du til å merke! Vi gir deg omsorgsfull og ærlig veiledning!

Kunnskap

Vi legger ned mye tid og ressurser i å tilegne oss kunnskap for å kunne gi deg den studieveiledningen du fortjener. Vi holder oss oppdatert på endringer i studieprogram, Lånekassens reglement og autorisasjonsordninger. Du kan være trygg på at den informasjonen vi gir deg er korrekt.

Bredt utvalg

EduPlanet er representant for et hundretall skoler rundt om i verden. At vi jobber så bredt og med både college & universitet og språkskoler gjør oss unike. Vi har språkskoler for alle de store språkene og utdanninger innen de fleste fagområder på etablerte skoler. Vi kan også tilby en egen PreMed skole for de som vil øke sine sjanser til å komme in på medisin- og veterinærutdanninger i utlandet. Vi ser til at du får riktig utdanning eller språkkurs på rett skole og studiested.

EduPlanet er godkjent av ANSA

EduPlanet er godkjent av ANSA som leverandør av utdanning i utlandet. Det betyr at vi følger ANSAs etiske retningslinjer og gir tilstrekkelig og redelig informasjon til deg som ønsker å studere i utlandet.

Vis alle utdanninger fra EduPlanet