Vis studentum.no som: Mobil

EU Business School Barcelona

EduPlanet Medisin & PreMed
Sammendrag
Heltid
Top Up Bachelor 1-2 år / Bachelor 3 år / Master & MBA 1-1.5 år
Universitet og høgskole
Ja

EU Business School Barcelona

eu business school barcelona

Studere i utlandet på EU Business School Barcelona

Rimelig businessprogram av høy kvalitet | Betalt praksis | Mer enn 100 nasjonaliteter

EU Business School (EU) er kjent for sin høye standard på programmene og sine fakulteter, noe som tiltrekker seg mange studenter fra hele verden som ønsker å studere business i Spania. EduPlanet hjelper deg med å søke på EU Business School helt kostnadsfritt!

Om skolen

Skolen ble grunnlagt i 1973 og har siden da levert høykvalitetsutdanning, stimulerende læringsmiljø og et nettverk av campuser i forskjellige land. EU Business School er også kjent for å ha en god bredde blant sine programmer, noe som også bidrar til at skolen vokser hvert år. I dag er 60% av studentene fra andre land.

Hvis du er ute etter et virkelig godt business-college i Spania, med populære studieprogram på engelsk, er dette et veldig godt alternativ. Deres internasjonale preg, og deres sterke forbindelser til internasjonale selskaper, gir deg for eksempel gode muligheter for jobb i internasjonale selskaper etter utdanningen. Det internasjonale miljøet på skolen gir også en herlig og spennende atmosfære. De er også unike i å kunne tilby deg komprimert bachelorgrad på 2 år i stedet for 3 år, som er standard gjennom deres sommersemester.

Skolen har blant annet fått en utmerkelse av Association of Collegiate Business Schools and Programs, som er en veldig prestisjetung organisasjon. Studentene som studerer ved European University har mulighet til transfer (flytte) mellom ulike campuser fordi skolen også ​​har campus i byer som München, Genève og Montreux. Studentene kan derfor begynne sin utdanning i Barcelona, ​​ta neste semester i München og avslutte i Genève. Læreplanene er det samme på alle universitetene, noe som gjør det enkelt for elevene å overføre mellom ulike universiteter og fordi all undervisning foregår på engelsk.

studenter i barcelona

Barcelona i spania

Barcelona er Spanias nest største by og en av Europas største kulturelle metropoler. Barcelona har 1,6 millioner innbygggere, samt fotballklubben FC Barcelona, ​​med deres hjemstadion Camp Nou, og kunstnerne som Gaudi, Miró og Picasso.

Barcelona har alt som en storby kan tilby og litt mer. For de som er interessert i fotball, har du en flott sjanse til å se noen av FC Barcelonas hjemmekamper. Du vil også finne sjarmerende kafeer, frodige parker, en rekke diskoteker, koselige smug, fjellutsikt, tapasbarer så langt øyet kan se, vakker arkitektur og alltid nærhet til stranda og havet.

For mote- og klesinteresserte er Barcelona et paradis, her finner du alt fra dyre merkevarebutikker med den nyeste mote til sjarmerende loppemarkeder. Det brede spekteret gjelder også for kultur- og underholdningsentusiaster. De som velger å studere ved European University i Barcelona, ​​har ingen problemer med å sysselsette seg.

Den beste måten å komme seg rundt i Barcelona er med buss eller Metro som tar deg til de fleste steder i byen.

For kontakt eller mer informasjon om EU Business School Barcelona, vennligst fyll inn en interessemelding.

Kurstyper

 • Accounting
 • Business
 • Digital Marketing
 • E-Business
 • Entrepreneurship
 • Finance
 • Human Resources (HR)
 • International Business & Relations
 • Leisure & Tourism Business
 • Management
 • Marketing
 • MBA
 • Public Relations (PR) & Communications
 • Sport & Leisure Business

Opptakskrav/Søknad

Opptak: Intervju og essay / videopresentasjon
Startperioder: Sept, jan, mars, juli
Minimumskrav: Generell studiekompetanse
Språkkrav: IELTS 6.0 / TOEFL 80 / Skolens egen engelskprøve

Utdanninger

 • Top Up Bachelor 1-2 år
 • Bachelor 3 år
 • Master & MBA 1-1.5 år

Innkvartering

EU Business School har et boligkontor som hjelper studenter med kontakter og tips om hvor man skal finne bolig. Et perfekt sted for å få en første idé og tips om bolig er deres hjemmeside. Se lister over anbefalt innkvartering her.

Boligtyper

Den vanligste boformen er delt leilighet med andre studenter. Bolig i ulike former kan også ordnes via egne kontakter, inkludert mange byråer eller private utleiere som hjelper studenter. Kostnadene varierer, men det rimeligste er å leie et rom i en leilighet der andre studenter også bor. De som ønsker å leve mer komfortabelt, kan også bo i en student residence der måltider ofte inngår, noe som selvsagt er dyrere.

Vanligvis kan du enkelt finne overnatting ca 15-30 minutter fra skolen/sentrum. Barcelona er ikke for stort og har veldig god offentlig transport med metro og buss. Byen er mye mer tilgjengelig enn for eksempel London, noe som er en fordel.

Kostnader

Søknadsavgift: 200 Eur
Bachelor (BA och BBA)*, 3 år: 6 450 EUR per semester
MBA*, 1 år: 3 600 EUR per semester

*Eksamensavgift tillkommer: 600 EUR ved avsluttende eksamen

Jeg vil vite mer!

Legg igjen en interessemelding hvis du vil vite mer om utdanningen EU Business School Barcelona.

Fyll inn din kontaktinformasjon

Send interessemeldingen

Få mer informasjon fra skolen

EduPlanet Medisin & PreMed

EduPlanet Premed kurs og Medisinstudier utenlands

EduPlanet PreMed-kurs & Medisinstudier utenlands

Gi deg selv en bedre sjanse for studieopptak! Om drømmen din er å bli lege, tannlege eller veterinær, men du har vanskeligheter med å komme inn på studiet, er dette sjansen din. EduPlanets PreMed-kurs gjør deg rustet til å kunne bestå de opptaksprøvene som kreves ved mange utenlandske universiteter. Med hjelp av EduPlanet kan drømmen din om å studere ved et medisinuniversitet bli til virkelighet!

EduPlanet er et av Skandinavias største og mest erfarne utdanningsforetak for Medisinstudier utenlands og forkurs til medisinutdanninger (PreMed). Siden oppstarten i 1982 har de hjulpet tusenvis av studenter med å bli tatt opp til medisinutdanninger utenlands. Selskapet er svenskt og norskt, men har studenter fra mange andre land. Kontoret ligger i Oslo (Ski) og de har kontor i Uppsala (Sverige) og Stockholm. EduPlanet har en internasjonal PreMed-skole med et unikt og effektivt PreMed-kurs, online i sanntid med klasse tilkoblet, som forbereder deg til å bestå medisinutdanningenes tøffe opptaksprøver. De er også norsk representant for mange av de beste medisinuniversitetene i Europa.

Veiledning, opptaksforberedelser og søknad

Hos EduPlanet får du hjelp med å finne riktig medisinuniversitet, klare opptaksprøven, samt med å skrive søknad til universitetet. Lengre nede på siden finner du lenker til deres PreMed-kurs og medisinuniversiteter.

Du har gode sjanser til å komme inn – to opptaksmetoder

Du er ikke nødt til å ha toppkarakterer eller være ekstremt begavet for å ha sjanse til å komme inn på medisin-, tannlege- eller veterinærstudier i utlandet. Opptak til utenlandske medisinuniversiteter skjer enten:

 1. gjennom karakterene dine eller
 2. gjennom de medisinuniversitetene som har opptaksprøve.

EduPlanet hjelper sine studenter med begge måtene å søke opptak på. De har en internasjonal PreMedical-skole med et forberedende kurs til nettopp medisinuniversitetenes opptaksprøver. De som tar PreMed-kurs her, og fullfører dette, vil før eller senere komme inn på de medisinuniversitetene som har opptaksprøver. 100% av de som har fullført EduPlanets PreMed-kurs har hittil kommet inn på universitet – det vil si alle!

premedkurs og medisin på eduplanet

PreMed-kurs – Live leksjoner i Virtual Classroom

Dette er et forberedende kurs for medisinuniversitetenes opptaksprøver. EduPlanets PreMed-kurs går over 14 uker, og inneholder alle viktige deler som trengs for å bestå opptaksprøver i blant annet kjemi, biologi, anatomi, fysikk og matematikk. Kursene undervises på engelsk over nett, "live" i et såkalt Virtual Classroom, der læreren, du og dine medstudenter er tilkoblet samtidig via datamaskiner. Du kan altså delta aktivt, tilkoblet fra et valgfritt sted, uansett hvor du bor. Gjennom leksjonene får du også kontinuerlig aktiv hjelp, oppfølging og støtte fra læreren via telefon, e-post og Facebook. I tillegg lages det opptak av alle leksjonene, slik at du får tilgang til disse på nett døgnet rundt i en periode på 6 måneder.

EduPlanet har også en ferdiginnspilt "budsjettvariant" av dette kurset, Recorded Online, der den aktive leksjonsdelen som går "live" ikke er inkludert. Les mer om kursene via lenkene nedenfor.

Lærerne på PreMed-kursene

EduPlanets sertifiserte lærere har lang erfaring fra forskning og undervisning innen emnene kursene tar opp: kjemi, biologi, anatomi, fysikk og matematikk. Minst like viktig som det er å kunne emnene, er det å også kunne undervise disse på en pedagogisk og inspirerende måte, samt å kunne støtte deltagerne utifra deres individuelle nivå. EduPlanets lærere er kjente for dette, samt for sitt store og vennlige engasjement. Undervisningen gis på engelsk, men lærerne snakker også svensk.

Medisinuniversiteter med opptaksprøver

Mot slutten av kursene legger du, sammen med EduPlanet, en plan for opptaksprøvene for noen av universitetene som har dette. Dette gjør du i forbindelse med kursets avslutning, slik at du har alle kunnskapene ferskt i minnet ved prøven. Følgende universiteter (du kan også lese mer om disse via lenkene nedenfor) har opptaksprøver, og er de som det anbefales å søke på i første omgang (PreMed-kursene er imidlertid tilpasset alle medisinuniversiteter med opptaksprøver):

 • Medical University of Silesia i Katowice (Polen); lege/tannlege
 • UPJS i Kosice (Slovakia); lege/tannlege
 • LSMU i Kaunas (Litauen); lege/tannlege/veterinær 
 • Charles University i Praha (Tsjekkia); lege
 • Debrecen i Debrecen (Ungarn); lege
 • Masaryk University i Brno (Tsjekkia); lege/tannlege
 • VFU i Brno (Tsjekkia); veterinær
 • Medical University of Silesia (Polen); lege/tannlege
 • UVM i Budapest (Ungarn); veterinær 

Stort engasjement og omfattende hjelp

eduplanetEduPlanet er kjent for sitt store engasjement for studentene. De hjelper deg med valg av universitet, karaktergjennomgang, vurdering av søknad, informasjon om Lånekassen, budsjett for studiene og, ikke minst, med å lykkes med studiene. Som student blir du invitert til deres Facebook-grupper og deres "webinars" om medisinstudier, slik at du får samhandle med andre studenter.

Et økonomisk valg og en effektiv undervisning

EduPlanets PreMed-kurs koster betydelig mindre enn andre lignende PreMed/Premedical-kurs. Det finnes andre PreMed-kurs på nett som tilbyr studiemateriale og diagnostiske tester, men disse er rene innspilte kursvarianter, uten interaktiv og direktesendt undervisning med deg som student, og de mangler en aktivt deltagende klasse. Denne forskjellen er ofte avgjørende for at man som deltager skal lykkes på opptaksprøven.

Opptak til medisinuniversiteter gjennom karakterer

EduPlanet er representant for mange av de beste medisinuniversitetene i Europa, hvilket innebærer at de kan hjelpe deg med å søke på universiteter og veilede deg til vellykkede studier. De har et erfarent team som helt kostnadsfritt hjelper deg med å velge de medisinuniversitetene som best passer for deg, samt med å søke opptak til disse. Nederst på denne siden, under utdanninger, kan du lese mer om de ulike medisinuniversitetene som har karakteropptak og som EduPlanet anbefaler:

 • RSU i Riga (Latvia); lege/tannlege
 • Pomoranian i Szczecin (Polen); lege/tannlege
 • Univ. of Nicosia (Kypros); lege

Kontakt EduPlanet dersom du vil vite mer om disse universitetene.

Bare hos EduPlanet

forberedende medisinkurs - eduplanetAlt dette får du bare hos EduPlanet som medisinstudent:

 • Karaktergjennomgang
 • Opptaksvurdering
 • Personlig studierådgivning
 • Gratis søknadshjelp
 • Invitasjon til medisin-webinars
 • Medlemskap i Facebook-grupper og medisingrupper
 • Direkte kontakt med medisinstudenter
 • Budsjettgjennomgang og informasjon om Lånekassen
 • Mulighet til hjelp med finansiering
 • Booking av "Åpen dag"-besøk til medisinuniversitetene 
 • Informasjon på norsk, engelsk eller svensk

EduPlanet hilser deg velkommen, og gir deg ærlige svar på hvordan akkurat du skal lykkes! 

Vis alle utdanninger fra EduPlanet Medisin & PreMed

Kontaktinformasjon til EduPlanet Medisin & PreMed

EduPlanet Medisin & PreMed

EduPlanet
Åsveien 200
1424 Ski


Vil du vite mer?

Fyll inn følgende felt for å få mer informasjon fra EU Business School Barcelona:

Motta nyhetsbrev om utdanning
OMTALER

Det finnes ingen omtaler av denne utdanningen ennå. Bli den første!