Vis studentum.no som: Mobil

Food Production Management, Piacenza

Università Cattolica v/ norsk agent Studier i Utlandet
Sammendrag
Heltid
Piacenza
3 år
Bachelor
Oppstart: September - Piacenza
Ja

Food Production Management, Piacenza

studere matproduksjon

Bachelor in Food Production Management

Er du interessert i matsikkerhet, miljø og bærekraft? Da kan en utdanning i matproduksjon i Piacenza, Italia være perfekt for deg! Dette er en utdanning for deg som vil ha internasjonal erfaring og studere i utlandet. Programmet i Food Production Management er utviklet for studenter som ønsker å oppnå tverrfaglig kunnskap og praktisk erfaring med bruken av innovasjon i matvarekjeden; det være produksjon av mat som er trygg, bærekraftig og av høy kvalitet.

"Made in Italy"-produkter av høy kvalitet vil bli brukt som casestudier. Studentene forventes å bruke metoden de har lært og kunnskapen de har oppnådd i gruppeprosjekter hvor det jobbes med vurdering og forbedring av kommersiell matproduksjon.

Bachelor i matproduksjon og ledelse

Dette programmet vil gi studentene et solid grunnlag både i naturvitenskaplig forankring (matematikk, fysikk, kjemi, biologi, etc.) og i sektorkompetanse (planteforedling & beskyttelse, husdyrhold og velferd, bearbeiding og lagring av teknologi, matkvalitet og sikkerhet, økonomi og markedsføring, biologisk mangfold og bærekraft, etc.). Studentene vil også få en verktøykasse for å forstå og administrere prosesser i fremtidens matvareproduksjon.

Dette er den første graden av denne typen i Italia som fullt og helt fokuserer på bærekraftig mat og økonomiske og miljømessige komponenter.

Læremål

  • Det første året på utdanningen vil dekke de grunnleggende statistiske, fysiske, kjemiske, fysiologiske og genetiske konseptene gjennom leksjoner og praktiske økter.
  • På det andre året vil studentene bli introdusert for anvendte studier av mikrobiologi, avling agronomi, dyrking, dyrehold og velferd, mat innen landbruk, matteknologi, sporbarhet, mattrygghet, bærekraft og sertifisering.
  • I det tredje året utvides programmet til å gi en generell forankring i de viktigste funksjonene i italiensk hushold (korn, tomater, vin, oster og spekemat). Studiet inkluderer også intern praksisplass og innlevering av en avsluttende avhandlingsrapport som forbedrer studentenes evne til å anvende kunnskap. 
For kontakt eller mer informasjon om Food Production Management, Piacenza, vennligst fyll inn en interessemelding.

Søknadsfrister

1. Runde – 1. februar
2. Runde – 15. mars
3. Runde – 15. april
4. Runde – 10. mai

Opptakskrav/Søknad

  • Vitnemål, eller karakterutskrift fra 1. og 2. klasse, samt 1. termin 3. klasse- på engelsk
  • Pass
  • Motivasjonsbrev
  • Engelsk sertifikat - IELTE/TOEFL test

Når du søker gjennom Studier i Utlandet betaler du ingen søknads fee. 

Ta kontakt for mer informasjon og veiledning for søknads- og opptaksprosess mm.

Studiefakta, Tittel m.m

Bachelorgrad (180 ECTS)

Kostnader

Videopresentasjon

Bli med på en digital omvisning på campus!

Jeg vil vite mer!

Legg igjen en interessemelding hvis du vil vite mer om utdanningen Food Production Management, Piacenza.

Fyll inn din kontaktinformasjon

Send interessemeldingen

Få mer informasjon fra skolen

Università Cattolica v/ norsk agent Studier i Utlandet

Università Cattolica

Università Cattolica v/ norsk agent Studier i Utlandet

Università Cattolica del Sacro Cuore, bedre kjent som Cattolica, ligger i Italia og har campuser i Milano, Piacenza-Cremona, Brescia og Roma. Universitetet er anerkjent både for utdanningene og for et globalt nettverk, og har som mål å bli det største internasjonale universitet i Italia.

Cattolica er et omfattende universitet hvor mulighetene nesten er uendelige. Her tilbys en imponerende bredde av programmer fra medisin, kommunikasjon, filosofi og kunst, til økonomi og næringsliv, regnskap og finans, landbruk, psykologi og lingvistikk.

Campus Milano

Università Cattolicas hovedcampus ligger i Milano. De travle gatene rundt campus er fulle av kafeer, restauranter og butikker. På campusen finner du likevel skjulte pittoreske hager og gårdsplasser, som skaper en unik atmosfære og bidrar til et godt studiemiljø.

Milano er den økonomiske, kommersielle og industrielle hovedstaden i Italia, og en port til internasjonale kapitalmarkeder. Her finnes over 8600 aktive nasjonale og internasjonale finans- og forsikringsselskaper. Den italienske børsen, la Borsa Italiana, ligger kun 10 minutter unna campusen – en ideell nærhet for studentene som studerer innen økonomi, ledelse og bank og finans.

Kort sagt er Milano en vakker, kulturell og pulserende by, som gir de internasjonale studentene et mangfold av muligheter til å utvikle sin faglige og profesjonelle karriere.

Campus Piacenza-Cremona

Hvor er det vel bedre å studere Agro-virksomhet enn på et internasjonalt og anerkjent universitet som ligger i hjertet av den italienske matdalen? Et sted hvor kjerneingrediensene i italiensk mat finnes i overflod, og hvor studentene har tilgang til produsenter og distributører av ikoniske merkenavn.

Campusene Piacenza og Cremona ligger en time sør for Milano. Disse to vakre middelalderbyene kan skilte med masse historie, i tillegg til følelsen av samhold og identitet – som er blant det som definerer det italienske samfunnet.

Med nærhet til de logistiske sentrene i den italienske næringsmiddelindustrien, gir disse campusene den perfekte læringsbakgrunnen. Studieprogrammene blir undervist av akademikere og forskere som står i forkant av deres respektive fagområder, og som har stor erfaring fra verdensklassen.

Campus Roma

Å studere i Roma er å studere i hjertet av en kulturell men også dynamisk by. Denne majestetiske byen kan by på et mangfold av historie og huser noen verdens mest kjente bygninger og kunstverk. Roma er også kjent for politikk, økonomisk viktighet, filmindustri og utdanning. 

På Cattolicas campus i Roma vil studentene føle seg hjemme og – ikke minst – ha tilgang til et bredt spekter av fasiliteter. Ønsker du en pause fra studiene en ettermiddag, kan du ta en 10-minutters togtur til Piazza San Pietro; verdens minste uavhengige stat. Fra Vatikanstaten kan du enkelt gå til Romas andre attraksjoner og utforske alt byen har å by på.

Vis alle utdanninger fra Università Cattolica v/ norsk agent Studier i Utlandet

Kontaktinformasjon til Università Cattolica v/ norsk agent Studier i Utlandet

Università Cattolica v/ norsk agent Studier i Utlandet

Vil du vite mer?

Fyll inn følgende felt for å få mer informasjon fra Food Production Management, Piacenza:

Motta nyhetsbrev om utdanning
OMTALER

Det finnes ingen omtaler av denne utdanningen ennå. Bli den første!