Vis studentum.no som: Mobil
Sammendrag
Bachelor
Milano
3 år
Heltid
Oppstart: september 2022 - Milano
Ja
Klasserom

Economics & Management , Milano

bachelor i økonomi og ledelse i italia

Bachelor i Økonomi og ledelse

The School of Economics, ved Università Cattolica, er høyt verdsatt av studentene på grunn av fakultetets erfaring og utdanningenskvalitet. I 2018 er Cattolica ranket blant de 150 beste universiteter i verden innenfor økonomiske fag.

Gjennom undervisning, forskning og lange tradisjoner, legger skolen vekt på verdien av en økonomi "til tjeneste for menneskeheten." Skolen tilbyr en utdanning som balanserer et kjernepensum basert på en rekke selvstendige og sammenhengende disipliner med en rekke kurs som er skreddersydd for å forstå og holde tritt med en stadig skiftende verden. Studentene blir utdannet innen feltene Økonomi, Juss, Matematikk/Statistikk og Forretning.


Læringsmål

Bachelorgraden i økonomi og ledelse har som mål å tilby studentene en læringsprosess som møter de høyeste internasjonale standardene. Graden er internasjonal og mangfoldig, og samler studenter fra hele verden. En mangfoldig og flerkulturell klasse vil også berike studentenes læringsprosess. Klassene undervises av et fakultet (professorer, forelesere) med sterk faglig bakgrunn og erfaring fra forskning fra noen av verdens beste universiteter. 

Programmet gir studentene en solid forståelse av det internasjonale økonomiske og finansielle systemet og sterke lederferdigheter.


Bachelor i økonomi og ledelse

Programmet har felles pensum de første to årene, og tilbyr en spesialisering eller høyere grad i enten Økonomi eller Ledelse det tredje året.

Spesialiseringen i Økonomi er utviklet for studenter som ønsker å oppnå kunnskap og erfaring i økonomi som fagfelt. Det gir studentene de nødvendige verktøyene for å kunne jobbe innen forretning, samt kunne tolke fenomener i forretningsverdenen gjennom en forståelse av teori, kvantitative analyseteknikker og nyere institusjonelle referanser.

Spesialiseringen i Ledelse har som mål å utvikle ferdigheter, kunnskaper og evner med hensyn til administrasjon og ledelse av firmaer, gjennomføring av funksjoner og prosesser vedrørende de viktigste og kritiske områdene av bedrifter, samt problemløsning mellom ulike funksjonsområder.

For kontakt eller mer informasjon om Economics & Management , Milano, vennligst fyll inn en interessemelding.

Opptakskrav/Søknad

  • Vitnemål, eller karakterutskrift fra 1. og 2. klasse, samt 1. termin 3. klasse- på engelsk
  • Pass
  • Motivasjonsbrev
  • Engelsk sertifikat - IELTE/TOEFL test

Når du søker gjennom Studier i Utlandet betaler du ingen søknads fee. 

Ta kontakt for mer informasjon og veiledning for søknads- og opptaksprosess mm.

Studiefakta, Tittel m.m

Bachelorgrad (180 ECTS).

Kostnader

Videopresentasjon

Bli med på en digital omvisning på campus!

Jeg vil vite mer!

Legg igjen en interessemelding hvis du vil vite mer om utdanningen Economics & Management , Milano.

Fyll inn din kontaktinformasjon

Send interessemeldingen

Få mer informasjon fra skolen

Università Cattolica v/ norsk agent Studier i Utlandet

Università Cattolica v/ norsk agent Studier i Utlandet

Università Cattolica del Sacro Cuore, bedre kjent som Cattolica, ligger i Italia og har campuser i Milano, Piacenza-Cremona, Brescia og Roma. Universitetet er anerkjent både for utdanningene og for et globalt nettverk, og er det største private internasjonale universitet i Europa.

Cattolica er et omfattende universitet hvor mulighetene nesten er uendelige. Her tilbys en bredde av programmer fra medisin, kommunikasjon, filosofi og kunst, til økonomi og næringsliv, regnskap og finans, landbruk, psykologi og lingvistikk.

Campus Milano

Università Cattolicas hoved campus ligger i Milano. De travle gatene rundt campus er fulle av kafeer, restauranter og butikker. På campusen finner du likevel skjulte pittoreske hager og gårdsplasser, som skaper en unik atmosfære og bidrar til et godt studiemiljø.

Milano er den økonomiske, kommersielle og industrielle hovedstaden i Italia, og en port til internasjonale kapitalmarkeder. Her finnes over 8600 aktive nasjonale og internasjonale finans- og forsikringsselskaper. Den italienske børsen, la Borsa Italiana, ligger kun 10 minutter unna campusen – en ideell nærhet for studentene som studerer innen økonomi, ledelse og bank og finans.

Campus Piacenza-Cremona

Hvor er det vel bedre å studere Agro-virksomhet enn på et internasjonalt og anerkjent universitet som ligger i hjertet av den italienske matdalen? Et sted hvor studentene har tilgang til produsenter og distributører av ikoniske merkenavn.

Campusene Piacenza og Cremona ligger en time sør for Milano. Disse to vakre middelalderbyene kan skilte med masse historie, i tillegg til følelsen av samhold og identitet – som er blant det som definerer det italienske samfunnet.

Studieprogrammene blir undervist av akademikere og forskere som står i forkant av deres respektive fagområder, og som har stor erfaring fra verdensklassen.

Campus Roma

Roma campus kan skryte av den anerkjente "School of Medicine and Surgery", med 43 fakultets medlemmer oppført blant de beste italienske forskerne.

Å studere i Roma er å studere i hjertet av en kulturell, men også dynamisk by. Roma kan by på et mangfold av historie og huser noen verdens mest kjente bygninger og kunstverk. 

Vis alle utdanninger fra Università Cattolica v/ norsk agent Studier i Utlandet

Kontaktinformasjon til Università Cattolica v/ norsk agent Studier i Utlandet

Università Cattolica v/ norsk agent Studier i Utlandet

Vil du vite mer?

Fyll inn følgende felt for å få mer informasjon fra Economics & Management , Milano:

Motta nyhetsbrev om utdanning
OMTALER

Det finnes ingen omtaler av denne utdanningen ennå. Bli den første!