Vis studentum.no som: Mobil
Sammendrag
Heltid
Søknadsfrist: Løpende opptak
Yrkesrettede kurs og utdanninger
1 år
72 900 NOK Momsfritt
Ja
Oppstart: 19.08.2019 - Oslo

Hudterapeut

hudterapeut utdanning

Utdann deg til hudpleier

Ønsker du å jobbe med hudterapi? Tone Lise Akademiets nyskapende undervisningsprogram innen avansert hudterapi er utviklet for å effektivt trene deg i de mest profesjonelle og oppdaterte teknikker innenfor moderne hudterapi og skjønnhetspleie. Studiet er meget godt tilrettelagt for fremtidens krav til hudterapeuter.

Moduler og Nettbasert teoriundervisning

Tone Lise Akademiet tilbyr en unik kvalitetsutdanning bygget opp i moduler som gjennomføres dagtid mandag og tirsdag eller annenhver helg og med nettbasert teoriundervisning som gjennomføres hjemme. Skolen samarbeider tett med bransjens fremste klinikker og salonger – både nasjonalt og internasjonalt. Skolens leverandører av apparater, utstyr og produkter er av høyeste kvalitet innen moderne hudpleie, og trenerne og faglærerne er alle sertifiserte og med lang bransjeerfaring.

På Tone Lise Akademiet får studentene all opplæring i klasserom som er spesielt konstruert og tilrettelagt for å gjennomføre undervisningen og treningen på den mest praktiske og effektive måten.

Bli sertifisert hudterapeut

Tone Lise Akademiet tilbyr en komplett utdanning som sørger for at du som student har alle forutsetninger for å bli en vellykket sertifisert hudterapeut. Etter endt utdanning kan du gå rett i lønnsomt arbeid ved bransjens mest prestisjefylte spa, salonger, klinikker og andre hudmedisinske sentre.

Opptakskrav/Søknad

Studiefakta, Tittel m.m

Yrkesrettet utdanning  hudpleier 6 måneder/1 år

Kostnader

Pris: 72 900kr

Jeg vil vite mer!

Legg igjen en interessemelding hvis du vil vite mer om utdanningen Hudterapeut.

Fyll inn din kontaktinformasjon

Send interessemeldingen

Få mer informasjon fra skolen

Tone Lise Akademiet

Tone Lise Akademiet

Tone Lise Akademiet

Velkommen til Tone Lise Akademiet – et av Nordens eldste og ledende kompetansesentre for utdanning innen skjønnhet og velvære!

Tone Lise Akademiet er kjent for å tilby undervisning av høy kvalitet, i god kombinsjon av  praksis og teori. Dette gir deg en profesjonell og faglig trygghet, og gjør deg godt forberedt på yrkeslivet. Negltekniker og Beauty Makeup Artist er fagskoleutdanninger, og alle utdanninger er støttet av Lånekassen.

Utdanningstilbud

Et trendriktig fag

Skjønnhetspleie er en sterkt voksende trend, ikke bare utenfor landets grenser – men også her i Norge. Med en praktisk og yrkesrettet utdannelse er det kort vei til et fremtidsrettet yrke som du kan praktisere verden rundt. 

lærekrefter

På Tone Lise Akademiet får du som student tilgang til noen av landets beste lærekrefter. Tone Lise Akademiet stiller høye krav til sine lærere og forelesere, som alle har mange års erfaring fra skjønnhetsbransjen. 

___________________________

Tone Lise Akademiet har påvirket og utviklet skjønnhetsbransjen i over 25 år. Våre fagskoletilbud er godkjent av NOKUT, noe som betyr at vi møter de strenge kravene Kunnskapsdepartementet stiller til fagskoler. Hos oss kan du være trygg på å få den sikreste utdannelsen. Vi tilbyr de mest oppdaterte og anerkjente studiene innen skjønnhetsbransjen. Våre høyt kvalifiserte lærere sørger for at du innen kort tid kan skape og utvikle en spennende karriere. Vi vil hjelpe deg på din vei mot suksess i en bransje full av muligheter!

– Tone Lise Forbergskog, daglig leder og rektor

Vis alle utdanninger fra Tone Lise Akademiet

Kontaktinformasjon til Tone Lise Akademiet

Tone Lise Akademiet

Haslevangen 15
0579 Oslo

Vil du vite mer?

Fyll inn følgende felt for å få mer informasjon fra Hudterapeut:

Motta nyhetsbrev om utdanning
OMTALER

Det finnes ingen omtaler av denne utdanningen ennå. Bli den første!