Vis studentum.no som: Mobil

Delta på den Digitale Utdanningsmessen den 22. mars 2022 🎓💻

Grønn hudpleie

Senzie Akademiet
Sammendrag
Videre- og etterutdanning
Oslo
3 måneder
Heltid
Delbetalinger
39 000 NOK
august 2022
Nettbasert med samlinger

Grønn hudpleie

Hudpleiekurs om helhetlig tilnærming til skjønnhet

Senzie satser på fremtiden med Norges eneste utdannelse i økologisk, naturlig og helhetlig hudpleie! Om du er hudterapeut og vil følge den grønne bølgen eller om du ønsker et karriereskifte: naturlig skjønnhet er kommet for å bli!

Hva er grønn hudpleie?

Grønn hudpleie er en tilnærming til skjønnhet om at sunn mat, nok søvn, masse vann, rene produkter og et rolig sinn er kilder til skjønnhet og helse. Det tar hensyn til hele mennesket, i tillegg til grønne og økologiske produkter.

Senzie presenterer en videreutdannelse for deg som ønsker å fokusere på antistress, naturlig skjønnhet og økologiske produkter og behandlinger.

Om utdanningen

Vi har noen av de beste fagfolkene innenfor grønn hudpleie, produkter, behandlinger og meditasjon. Vi har valgt naturlige behandlingsprodukter fra Eminence Organics til bruk i studiet. Du vil lære om meditasjon, mind&body, noe ernæring og kosthold. Viktigheten av tarm/hud funksjon, samt hvordan du lager ulike ritualbehandlinger for optimal opplevelse og nytelse for dine kunder.

Kursets innhold

Studiet går over 5 moduler:

 • Modul 1–2 er grunnleggende hudpleie, hudanalyse, rens, masketerapi etc. Dette er hovedsaklig nettbasert og tas i eget tempo, innen en viss tidsfrist. En fysisk samling med praktisk prøve.
 • Modul 3–5 er økologi, grønn og naturlig skjønnhet, helhetlig hudpleie metoder. Kombinasjon av nettbasert og fysiske samlinger. Kundebehandlinger og eksamen.

Dersom du er hudpleier fra før så tar du modul 3, 4 og 5.

Studiet inneholder følgende hovedtemaer:

 • Økologisk hudpleie
 • Hudens oppbygning
 • Lymfesystemet
 • Massasje – ansikt/hodebunn/skuldre
 • Ansikts diagnostikk
 • Eteriske oljer
 • Gua Sha
 • Mindfulness
 • Hudens mikrobiom
 • Stressmestring
 • Green Peel introduksjon
 • Eminence Organics produktopplæring
For kontakt eller mer informasjon om Grønn hudpleie, vennligst fyll inn en interessemelding.

Opptakskrav/Søknad

For å kunne ta kurset krever vi at du har en bakgrunn innen anatomi eller fysiologi. Det kan være alt fra grunnfag medisin, til hudpleie, tannhelse eller personlig trener. Du kan også være massør, akupunktør, aromaterapeut, spaterapeut eller lignende. Se full oversikt over hvilken bakgrunn vi godtar på kurset i listen nedenfor.

Studiefakta, Tittel m.m

Sertifisering

Studenter som har gjennomført og bestått studiet får et sertifiseringsbevis med tittelen Grønn hudpleier. Dette er ingen beskyttet tittel og studiet gir ikke grunnlag for noen form for offentlig autorisasjon.

Studiets oppsett og gjennomføring

 • Nye temaer slippes hver måned, du har altså 1 måned på å fullføre hvert tema.
 • Første del av utdannelsen er nettbasert og gjøres i ditt eget tempo, etterfulgt av en samling og praktisk prøve på skolen.
 • Modul 3-5 er en kombinasjon av nettbasert undervisning som gjøres i eget tempo, live obligatoriske forelesninger via Zoom og2 samlinger med avsluttende eksamen på skolen.
 • Det vil settes opp Zoom Q&A økter underveis. Disse er valgfrie web-møter og fungerer som et supplement til obligatorisk undervisning.
 • Det vil være online tester, skriftlige oppgaver og praktisk prøve.

Kostnader

Våre utdannelser er ikke i samarbeid med lånekassen, men vi tilbyr vår egen finansiering. Du kan avbetale studiet på ett eller to år.

Videopresentasjon

Utdann deg til Kosmetisk dermatologisk sykepleier ved SenZie Akademiet!

   

Jeg vil vite mer!

Legg igjen en interessemelding hvis du vil vite mer om utdanningen Grønn hudpleie.

Fyll inn din kontaktinformasjon

Send interessemeldingen

Få mer informasjon fra skolen

Senzie Akademiet

senzie student

Eneste utdannelse innen hudpleie og kosmetisk dermatologi i Norden

Bli kosmetisk dermatologisk sykepleier

Vårt studie innenfor hudpleie, dermatologi, kosmetiske behandlinger og medisinsk hudpleie er en kombinasjon av nettbasert teori og samlinger med praksis.

Som et kvalitetsbevisst akademi er vi svært opptatt av at våre studenter tilegner seg svært nyttig erfaring og kompetanse. Våre studenter skal være av høy kvalitet når de går ut i yrkeslivet. På den måten vil man utøve gode behandlinger som vil være til hjelp for mange pasienter.

Studiet har blitt et førstevalg hos sykepleiere som ønsker en solid plattform for å kunne jobbe med kosmetiske behandlinger – som i dag er en voksende og populær bransje. Skolen har ikke bare blitt et navn hos sykepleiere i Norge, ryktet til skolen har spredd seg langt utover Norges grenser. Det er flere skandinaviske sykepleiere som også tar utdannelsen på Senzie Akademiet, og i Europa er skolen godt kjent i den kosmetiske bransjen.

Lokaler og fasiliteter

Vi holder til i nye, flotte lokaler i kunnskapsparken i Drammen. I dette moderne bygget finnes studentkantine, bibliotek, grupperom og bokhandel.

senzie akademiet

Vår visjon

Senzie Akademiet har som mål å profesjonalisere den kosmetiske hudpleiebransjen gjennom utdannelse og kompetansebygging innenfor dermatologi, hudpleie og kosmetiske behandlinger.

For å gjøre dette må vi tenke stort, som gjenspeiles i vår visjon:

Vi gjør drømmer til virkelighet

Uansett om du er en sykepleier som vil realisere drømmejobben, er en arbeidsgiver som ønsker å bli best i faget eller er en pasient som drømmer om å få bedret ditt problem, skal Senzie sammen med deg gjøre drømmen din til virkelighet!

Våre verdier i Senzie

 • Kunnskap
 • Kvalitet
 • Innovative
 • Motiverende
 • Glede

Senzie sin historie

Senzie Akademiet ble grunnlagt i 2009, da under navnet Nordisk Hud & Spa Akademi, av Vibeke Sundene. I 2013 begynte de virkelige store endringene. Vibeke ønsket å realisere visjonen sin gjennom skolen og utdanningen som allerede hadde fokus på kompetanse, god etikk og trygge behandlinger som gir resultater. Med visjonen i bakhodet har Vibeke jobbet iherdig med å få Senzie-navnet til å bli en forkjemper for å skape gode verdier og retningslinjer i bransjen og å realisere drømmer – DET har gitt resultater.

I dag har Senzie vokst seg til å bli et stort navn, og dekker mange virksomheter i den kosmetisk dermatologiske bransjen. Blant annet er Senzie en stolt sponsor av NORFEM - Norsk forening for kvalitet i estetisk medisin, og støtter saken om kvalitet i den estetiske bransjen. NORFEM ble lansert på Senzie Konferansen 2018, og foreningen har som mål å jobbe mot et klarere regelverk med etiske retningslinjer for den kosmetiske bransjen, for å gjøre det tryggere både for potensielle brukere og profesjonelle utøvere.

Senzie driver i dag Senzie Akademiet som videreutdanner 100 sykepleiere i året, og som vokser seg større for hvert år. Det er alltid fokus på å få de beste i bransjen til å forelese studentene – slik at de kan tre ut i arbeidslivet med en god og kvalitetssikker kompetanse innen faget.

Senzie Akademiet kan gi deg alt dette og mer, så hva venter du på? Søk i dag!

kosmetisk dermatologisk sykepleier

Vis alle utdanninger fra Senzie Akademiet

Kontaktinformasjon til Senzie Akademiet

Senzie Akademiet

Karl Johans gate 23
0159 OSlo

Tlf: 911 00 799
Mobil 911 00 799
www.senzie.no

Vil du vite mer?

Fyll inn følgende felt for å få mer informasjon fra Grønn hudpleie:

Motta nyhetsbrev om utdanning
OMTALER

Det finnes ingen omtaler av denne utdanningen ennå. Bli den første!

Drømmen om fremtiden

Få et innblikk i en students erfaring med SenZie! Linda Desireé Jacobsen er utdannet sykepleier og skal etter endt utdanning i kosmetisk dermatologisk sykepleier åpne sitt eget medispa. Les mer om hennes reise fra drøm til virkelighet i dette intervjuet.

Les mer