Bachelor

Bachelorpåbygg - Bachelor i straffegjennomføring

Varighet
2 år
Undervisning
Deltid
Studielån/Stipend
Kontakt lånekassen
Undervisningsform
Klasserom
Neste startdato
Varighet
2 år
Undervisning
Deltid
Studielån/Stipend
Kontakt lånekassen
Undervisningsform
Klasserom
Neste startdato

Bachelorpåbygg - Bachelor i straffegjennomføring

Bachelor i straffegjennomføring

Påbyggingsstudiet til graden Bachelor i straffegjennomføring er for deg som har fullført graden Høgskolekandidat i straffegjennomføring eller Fengselsskolen. Søknadsperioden er 15. september – 15. oktober.

I studiet legges det stor vekt på studentenes erfaring som fengselsbetjenter, og det er en forutsetning at studentene har en arbeidstilknytning til kriminalomsorgen. Utdanningen gir dybdekompetanse i straffegjennomføring og inkluderer både obligatoriske og valgfrie emner. De fleste valgfrie emnene tilbys også som enkeltemner.

Dette er en deltidsutdanning som tar to år (fire semestre). Det gjennomføres ett emne per semester. Vanligvis er hvert semester delt inn i tre samlinger, hver på tre dager. Samlingene kan være fysiske på KRUS, heldigitale eller hybride. Som student må du være forberedt på å bruke mye tid på selvstudier før, under og etter samlingene.

    Kommende startdatoer

    1 tilgjengelig startdato

    Vår

    • Klasserom
    • Lillestrøm

    Studiefakta, Tittel m.m

    60 studiepoeng

    Kriminalomsorgens utdanningssenter
    Postboks 6138 Etterstad
    0602 Oslo

    KRUS - Kriminalomsorgens utdanningssenter i Oslo

    Kriminalomsorgens utdanningssenter (KRUS) som er kompetansesenteret for kriminalomsorgen i Norge, holder til i Teisen gymnas i Oslo. Oppgavene til Kriminalomsorgens utdanningssenter er å gi etatsutdanning for fengsels- og verksbetjenter, tilby etter- og videreutdanning for kriminalomsorgens nærmere 3400 tilsatte samt drive...

    Les mer og vis alle utdanninger ved Kriminalomsorgens utdanningssenter

    Highlights