Vis studentum.no som: Mobil

Programutvikling - Master

Høgskulen på Vestlandet
Sammendrag
Heltid
2 år, 120 studiepoeng
Master, 2 år
Oppstart: August / Januar - Bergen
Søknadsfrist: 15 .april / 1. november
Ja

Om utdanningen

Master i programutvikling

Dette studieprogrammet er en fellesgrad som Høgskulen på Vestlandet og Universitetet i Bergen tilbyr i fellesskap.

Gjennom studiet får du breddekunnskap om moderne teknologier og metoder for programutvikling, og det teoretiske fundamentet for programmeringsspråk og algoritmer. I tillegg får du spisskompetanse innen et smalere område som modellbasert programvareutvikling, maskinlæring, datasikkerhet, datagrafikk, VR-teknologier eller helseinformatikk.

Etter ferdig utdanning vil du være godt rustet til å arbeide med utvikling og integrasjon av komplekse datasystem og programvare innenfor både tekniske og administrative bruksområde.

Opptakskrav/Søknad

Bachelorgrad med minst 80 studiepoeng med matematikk og datafag, der minst 40 studiepoeng er datafag og minst 20 er matematikk. Opptakspoengene blir regnet ut på grunnlag av de 40 beste studiepoengene datafag, de 20 beste studiepoengene matematikk, og så de 20 beste studiepoengene datafag eller matematikk utenom dette. Søkere må ha minst C i snitt på disse fagene, men opptaksgrensen kan ligge høyere.

Universitetet i Bergen er ansvarlig for opptak til studiet.

Studiefakta, Tittel m.m

Mastergrad (120 studiepoeng)

Høgskulen på Vestlandet

Høgskulen på Vestlandet

Høgskulen på Vestlandet (HVL) ble etablert 1. januar 2017, da Høgskolen i Bergen, Høgskulen i Sogn og Fjordane og Høgskolen Stord/Haugesund fusjonerte.

HVL er i dag en av landets største utdanningsinstitusjoner, med campuser i Bergen, Førde, Haugesund, Sogndal og på Stord. Studentmiljøene er aktive og inkluderende, med aktiviteter for enhver smak.

Vis alle utdanninger fra Høgskulen på Vestlandet

Kontaktinformasjon til Høgskulen på Vestlandet

Høgskulen på Vestlandet

Bergen

Tlf: 55 58 58 00

Studiested

OMTALER

Det finnes ingen omtaler av denne utdanningen ennå. Bli den første!