Vis studentum.no som: Mobil

Nautikk - Bachelor

Høgskulen på Vestlandet
Sammendrag
Heltid
3 år, 180 studiepoeng
Bachelor
Oppstart: Høst - Haugesund
Søknadsfrist: 15. april
Ja

Om utdanningen

Bachelor i nautikk

Med bachelor i nautikk og fullført fartstid som kadett er du attraktiv både som dekksoffiser om bord i alle typer skip lokalt, nasjonalt og internasjonalt, og i den landbaserte delen av maritim virksomhet.

Nautikkutdanningen er solid forankret i en av de sterkeste maritime klyngene i Norge. Utdanningen er godkjent av Sjøfartsdirektoratet i tråd med internasjonalt regelverk (STCW) og gir deg det teoretiske grunnlaget for å kunne løse uavgrenset dekksoffiserssertifikat (D1).

Opptakskrav/Søknad

Generell studiekompetanse, bestått toårig teknisk fagskole eller ettårig forkurs.

Det er en fordel å ha forkunnskaper i matematikk og fysikk, men dette er ikke et krav for å få opptak.

Dersom du mangler generell studiekompetanse, men har fagbrev som matros eller fisker, kan du søke opptak til nautikk gjennom y-veien.

Studiefakta, Tittel m.m

Bachelorgrad (180 studiepoeng)

Høgskulen på Vestlandet

Høgskulen på Vestlandet

Høgskulen på Vestlandet (HVL) ble etablert 1. januar 2017, da Høgskolen i Bergen, Høgskulen i Sogn og Fjordane og Høgskolen Stord/Haugesund fusjonerte.

HVL er i dag en av landets største utdanningsinstitusjoner, med campuser i Bergen, Førde, Haugesund, Sogndal og på Stord. Studentmiljøene er aktive og inkluderende, med aktiviteter for enhver smak.

Vis alle utdanninger fra Høgskulen på Vestlandet

Kontaktinformasjon til Høgskulen på Vestlandet

Høgskulen på Vestlandet

Haugesund

Tlf: 55 58 58 00

Studentene setter karakterer

Gjennomsnittsrangering: 5

Basert på 1 omtaler

Rami Roseland
(5)
Hei, Jeg heter Rami Roseland og er bosatt i Hamar. I forbindelse med videre utdanning som Nautikk - bachelor vil jeg gjerne ha et møte med en av deres rådgivere/veiledere på Høgskolen på Vestlandet. Jeg skal være i Haugesund den 28.08.2019 og jeg håper at jeg får snakke med en av deres rådgivere eller veiledere denne dagen. Jeg skal også ha m...
Vis hele omtalen
OMTALER
Vurdering
(5,0)
Basert på 1 omtaler