Bachelor

Bærekraftig produksjon og sirkulærøkonomi

Varighet
3 år
Undervisning
Heltid
Studielån/Stipend
Støttet av lånekassen
Varighet
3 år
Undervisning
Heltid
Studielån/Stipend
Støttet av lånekassen

Bærekraftig produksjon og sirkulærøkonomi

Hvorfor studere bærekraftig produksjon og sirkulærøkonomi?

På studiet i produksjonsteknikk lærer du om nye forretningsmodeller som bygger på andre prinsipper er de som er vanlige i dag, nemlig kjøp, bruk og kast. Du lærer om produktutvikling, bærekraftsanalyser, levesyklusanalyser og sirkulære prosesser. I tillegg lærer du de tradisjonelle fagene innen mekaniske ingeniørfag, produksjon og produksjonsteknikk.

Gjennom studiet får du grunnleggende ingeniørkompetanse som er felles for alle ingeniørutdanningene. Utdanningen gir deg evne til å tilpasse deg nye arbeidsoppgaver og du kan jobbe som produksjonsingeniør i mange ulike bransjer.

For å nå FNs bærekraftsmål om ansvarlig forbruk og produksjon må vi lære mer om hvordan vi bruker mindre, og tenke mer på klima og miljø når vi utvikler nye produkt og løsninger. Sirkulærøkonomi handler om hvordan produkt, materialer og ressurser kan gjenbrukes. På studiet i produksjonsteknikk lærer du om økodesign, reparasjon, redesign, restaurering og gjenbruk.

Du kan studere bachelor i bærekraftig produksjon og sirkulærøkonomi på heltid ved campus Bergen.

Høgskulen på Vestlandet

Høgskulen på Vestlandet

Høgskulen på Vestlandet (HVL) ble etablert 1. januar 2017, da Høgskolen i Bergen, Høgskulen i Sogn og Fjordane og Høgskolen Stord/Haugesund fusjonerte. HVL er i dag en av landets største utdanningsinstitusjoner, med campuser i Bergen, Førde, Haugesund, Sogndal og på...

Les mer og vis alle utdanninger ved Høgskulen på Vestlandet

Highlights