Vis studentum.no som: Mobil

Læring og undervisning - Master

Høgskulen på Vestlandet
Sammendrag
Heltid/deltid
2 år (heltid) eller 3 -4 år (deltid)
Master, 2 år
Ja
Høst
Søknadsfrist: 15. april
Nettstudier, Sogndal

Om utdanningen

Master i læring og undervisning

Ønsker du å lære mer om hva som skaper god undervisning og læring? I dette masterstudiet fordyper du deg i prosesser knyttet til læring og undervisning, og du får en mer grundig forståelse av det å undervise.

Studiet tar opp aktuelle problemstillinger fra skolehverdagen. Du fordyper deg innen læring, læringsmiljø, didaktikk og fagdidaktikk i norsk, matematikk, samfunnsfag eller kroppsøving.

Du kan ta utdanningen på heltid over to år, eller på deltid over tre eller fire år. Studiet er samlingsbasert, med rundt 5 samlinger á 2-3 dager per semester.

Opptakskrav/Søknad

Lærerutdanning (allmennlærer, faglærer, grunnskolelærer eller praktisk-pedagogisk utdanning) eller fullført og bestått de tre første årene i grunnskolelærerutdanningene (180 stp.). I utdanningen må du ha 60 studiepoeng fordyping i norsk, matematikk, samfunnsfag eller kroppsøving.

Karakterkrav: Minst C i snitt i pedagogikk og fordypingsfag.

Studiefakta, Tittel m.m

Mastergrad (120 studiepoeng)

Høgskulen på Vestlandet

Høgskulen på Vestlandet

Høgskulen på Vestlandet (HVL) ble etablert 1. januar 2017, da Høgskolen i Bergen, Høgskulen i Sogn og Fjordane og Høgskolen Stord/Haugesund fusjonerte.

HVL er i dag en av landets største utdanningsinstitusjoner, med campuser i Bergen, Førde, Haugesund, Sogndal og på Stord. Studentmiljøene er aktive og inkluderende, med aktiviteter for enhver smak.

Vis alle utdanninger fra Høgskulen på Vestlandet

Kontaktinformasjon til Høgskulen på Vestlandet

Høgskulen på Vestlandet

Sogndal

Tlf: 55 58 58 00

OMTALER

Det finnes ingen omtaler av denne utdanningen ennå. Bli den første!