Master

Lærerutdanning i musikk - trinn 1-13

Varighet
5 år
Undervisning
Heltid
Studielån/Stipend
Støttet av lånekassen
Varighet
5 år
Undervisning
Heltid
Studielån/Stipend
Støttet av lånekassen

Lærerutdanning i musikk - trinn 1-13

Studiet har ikke opptak i 2024. Ønsker du å kombinere musikk og lærerutdanning, kan du studere lærer og ha musikk som valgfag ved campus Bergen. Les mer her:

  • Grunnskolelærerutdanning 1.-7. trinn
  • Grunnskolelærerutdanning 5.-10.trinn

Hvorfor studere lærerutdanning i musikk 1-13?

Lærerutdanning i praktiske og estetiske fag gir deg mulighet til å fordype deg i et fagområde du interesserer deg for. Som musikklærer får du en fleksibel jobb hvor du kan være kreativ og få brukt dine evner. Det er en sosial og variert jobb med utfordrende og spennende oppgaver der ingen dager er like. Du blir lektor med god startlønn og som det er stort behov for i fremtiden.

Høgskulen på Vestlandet vil som eneste høgskole/universitet på Vestlandet tilby en fem-årig lærerutdanning i musikk for trinn 1-13. Gode undervisnings-og øvingsfasiliteter ved campus Stord danner en unik ramme for utdanningen.

Høgskulen på Vestlandet

Høgskulen på Vestlandet

Høgskulen på Vestlandet (HVL) ble etablert 1. januar 2017, da Høgskolen i Bergen, Høgskulen i Sogn og Fjordane og Høgskolen Stord/Haugesund fusjonerte. HVL er i dag en av landets største utdanningsinstitusjoner, med campuser i Bergen, Førde, Haugesund, Sogndal og på...

Les mer og vis alle utdanninger ved Høgskulen på Vestlandet

Highlights