Vis studentum.no som: Mobil

Klinisk sykepleie - Barnesykepleie - Master

Høgskulen på Vestlandet
Sammendrag
Heltid
2 år, 120 studiepoeng
Master, 2 år
Oppstart: Høst - Bergen
Søknadsfrist: 1. mars
Ja

Om utdanningen

Master i klinisk sykepleie – barnesykepleie

Vi ser et økt behov i helsetjenesten for sykepleiere med spesialkompetanse innen klinisk arbeid, som kan initiere og delta aktivt i faglig utviklingsarbeid, undervisning, forskning og helseledelse. Dette masterprogrammet har klinisk fagledelse som felles, overordna perspektiv. Det innebærer at utdanningen har som mål å utdanne sykepleiere som kombinerer klinisk spesialkompetanse og analytisk kompetanse, og som kan gjøre sjølvstendige, forskningsbaserte vurderinger og avgjørelser i komplekse situasjoner.

Målgruppen for studiet er sykepleiere som vil ta mastergrad i klinisk sykepleie med spesialitet barnesykepleie. Sykepleiere som ønsker et kortere studieløp enn mastergrad, vil kunne oppnå kvalifikasjon som barnesykepleier (i samsvar med rammeplanen) etter fullførte 90 studiepoeng.

Praksis

Du kan ta master i klinisk sykepleie med spesialitet barnesykepleie i Bergen, men det kan bli aktuelt med praksis utenfor nærregionen.

Opptakskrav/Søknad

Bachelorgrad i sykepleie og norsk autorisasjon som sykepleier. I tillegg må du ha minst 2 års relevant pasientnær yrkespraksis de siste 5 årene.

Studiet har krav om politiattest.

Studiefakta, Tittel m.m

Mastergrad (120 studiepoeng)

Høgskulen på Vestlandet

Høgskulen på Vestlandet

Høgskulen på Vestlandet (HVL) ble etablert 1. januar 2017, da Høgskolen i Bergen, Høgskulen i Sogn og Fjordane og Høgskolen Stord/Haugesund fusjonerte.

HVL er i dag en av landets største utdanningsinstitusjoner, med campuser i Bergen, Førde, Haugesund, Sogndal og på Stord. Studentmiljøene er aktive og inkluderende, med aktiviteter for enhver smak.

Vis alle utdanninger fra Høgskulen på Vestlandet

Kontaktinformasjon til Høgskulen på Vestlandet

Høgskulen på Vestlandet

Bergen

Tlf: 55 58 58 00

Studiested

OMTALER

Det finnes ingen omtaler av denne utdanningen ennå. Bli den første!