Vis studentum.no som: Mobil
Sammendrag
Heltid
2 år, 120 studiepoeng
Master, 2 år
Oppstart: Høst - Bergen
Ja

Om utdanningen

Ta master i energi på HVL og UiB

Master i energi gir deg spisskompetanse i en eller flere former for energiteknologi og en bred innføring i fornybar energi og energisystem.

Masterprogrammet i energi, studieretning energiteknologi, er et samarbeid mellom Høgskulen på Vestlandet (HVL) og Universitetet i Bergen (UiB). Ved HVL tilbys to spesialiseringar/tema: Termiske maskiner og elkraftteknikk. I tillegg tilbyr HVL veiledning innen temaet solceller.

Opptakskrav/Søknad

Termiske maskiner

Bachelorgrad ingeniørfag. Gjennomsnittskarakteren på opptaksgrunnlaget må normalt være C eller bedre. Det er et krav at emnet termodynamikk inngår, samt MAT151/152 eller tilsvarende.

Elkraftteknikk

Bachelorgrad ingeniørfag innen elkraftteknikk. Gjennomsnittskarakteren på opptaksgrunnlaget må normalt være C eller bebre. Det er et krav at MAT151/152 eller tilsvarende emne inngår.

Studiefakta, Tittel m.m

Mastergrad (120 studiepoeng)

Høgskulen på Vestlandet

Høgskulen på Vestlandet

Høgskulen på Vestlandet (HVL) ble etablert 1. januar 2017, da Høgskolen i Bergen, Høgskulen i Sogn og Fjordane og Høgskolen Stord/Haugesund fusjonerte.

HVL er i dag en av landets største utdanningsinstitusjoner, med campuser i Bergen, Førde, Haugesund, Sogndal og på Stord. Studentmiljøene er aktive og inkluderende, med aktiviteter for enhver smak.

Vis alle utdanninger fra Høgskulen på Vestlandet

Kontaktinformasjon til Høgskulen på Vestlandet

Høgskulen på Vestlandet

Bergen

Tlf: 55 58 58 00

Studiested

OMTALER

Det finnes ingen omtaler av denne utdanningen ennå. Bli den første!