Vis studentum.no som: Mobil

Elektronikkingeniør - Bachelor

Høgskulen på Vestlandet
Sammendrag
Heltid
3 år, 180 studiepoeng
Bachelor
Oppstart: Høst - Bergen
Søknadsfrist: 15. april
Ja

Om utdanningen

Elektronikkingeniørutdanning (bachelor)

Til daglig omgir vi oss med elektroniske innretninger som vi tar som en selvfølge. Vi finner avansert elektronikk i alt fra biler til verktøy.

Ein elektronikkingeniør har kunnskaper om hvordan elektronikken i slike enheter er bygget opp. Etter ferdig utdanning kan du konstruere elektroniske system, lage kretskort, designe lydforsterkere og programmere mikrokontrollere og FPGA.

Elektronikkstudiet gir en solid innføring i grunnleggende ingeniørfag, med særlig vekt på analog og digital elektronikk. Elektronikk relatert til helse-, energi-, miljø og havteknologi er viktige satsningsområder for denne ingeniørutdanningen.

Opptakskrav/Søknad

Generell studiekompetanse, Matematikk R1+R2 og Fysikk 1.

Bestått forkurs oppfyller kvalifikasjonskrava. Bestått teknisk fagskole fra tidligere strukturer oppfyller kvalifikasjonskrava. Søkere med bestått teknisk fagskole etter lov om fagskoler av 2003 må ta matematikk R1+R2 og Fysikk 1 i tillegg.

Studiefakta, Tittel m.m

Bachelor i ingeniørfag (180 studiepoeng)

Høgskulen på Vestlandet

Høgskulen på Vestlandet

Høgskulen på Vestlandet (HVL) ble etablert 1. januar 2017, da Høgskolen i Bergen, Høgskulen i Sogn og Fjordane og Høgskolen Stord/Haugesund fusjonerte.

HVL er i dag en av landets største utdanningsinstitusjoner, med campuser i Bergen, Førde, Haugesund, Sogndal og på Stord. Studentmiljøene er aktive og inkluderende, med aktiviteter for enhver smak.

Vis alle utdanninger fra Høgskulen på Vestlandet

Kontaktinformasjon til Høgskulen på Vestlandet

Høgskulen på Vestlandet

Bergen

Tlf: 55 58 58 00

Studiested

OMTALER

Det finnes ingen omtaler av denne utdanningen ennå. Bli den første!