Kortere studier

Trener 2

Varighet
1/2 år
Undervisning
Deltid
Studielån/Stipend
Støttet av lånekassen
Undervisningsform
Klasserom
Neste startdato
Varighet
1/2 år
Undervisning
Deltid
Studielån/Stipend
Støttet av lånekassen
Undervisningsform
Klasserom
Neste startdato

Trener 2

Trener 2 er nett- og samlingsbasert og gjelder for særidrettene volleyball, sandvolleyball, golf, svømming, innebandy, bandy, triathlon, langrenn, alpint, hopp, kombinert, telemark, freestyle, freeski og dykking.

Studiet bygger videre på Trener 1. Trener 1 kompetanse kan dokumenteres med "min idretts CV" fra sportsadmin.

Trener 2 er resultat av at Høgskolen i Innlandet sammen med Norges Golfforbund, Norges Skiforbund, Norges Svømmeforbund, Norges Volleyballforbund, Norges Bandyforbund, Norges Orienteringsforbund, Norges Triatlonforbund, Norges Friidrettsforbund og Norges Dykkeforbund har utviklet et unikt tilbud, der det beste fra trenerutdanningen til flere særforbund og høgskolen er samlet til en felles plattform for å utvikle deg til en best mulig trener i din idrett.

Trener 2 kan også gjennomføres som kurs uten studiepoeng for deltakere som ikke har generell studiekompetanse. Søknad til kurs uten studiepoeng gjøres i søknadsweb for kurs.

Kommende startdatoer

1 tilgjengelig startdato

Vår

  • Klasserom
  • Elverum
Høgskolen i Innlandet
Hamarveien 112
2411 Elverum

Høgskolen i Innlandet

Høgskolen i Innlandet (HINN) ble etablert 1. januar 2017 etter Kongelig resolusjon om å fusjonere Høgskolen i Hedmark og Høgskolen i Lillehammer.  Høgskolen tilbyr utdanning på bachelor-, master- og ph.d.-nivå, i tillegg til etter- og videreutdanning. Den norske filmskolen inngår...

Les mer og vis alle utdanninger ved Høgskolen i Innlandet

Highlights