Master i økonomi og ledelse - siviløkonom - hovedprofil økonomistyring

Høgskolen i Innlandet
Sammendrag
Master
Rena
2-4 år
Heltid/deltid
Støttet av lånekassen
Høst
Klasserom

Master i økonomi og ledelse - siviløkonom - hovedprofil økonomistyring

Siviløkonomutdanningen kjennetegnes ved at den gir breddekompetanse innenfor økonomi- og ledelsesfag, samtidig som den gir spesialisert kompetanse innen ett område. 

Med hovedprofil økonomistyring, vi du få spesialkompetanse i effektiv styring når omgivelsene er i endring, og når virksomhetens systemer dermed utsettes for store påkjenninger. Studiet gir deg også avansert kunnskap om strategisk ledelse og markedsføringsledelse, samt analytiske ferdigheter, som gir deg en anvendelig kompetanse som gir mulighet for en bred og variert karriere.

For å nå målene sine må virksomheter kontinuerlig forbedre prosesser eller differensiere tjenester for å øke konkurranseevne og skape gode kundeopplevelser. Dermed tar studiet utgangspunkt i at virksomheter stadig står overfor to sentrale faktorer relatert til ytre og indre effektivitet; «å gjøre de riktige tingene», og «å gjøre tingene riktig». For å oppnå en balanse mellom disse må virksomheter kontinuerlig forbedre prosesser eller differensiere tjenester for å øke konkurranseevnen.

SpareBank1 Østlandet har gitt et betydelig økonomisk bidrag til etableringen av siviløkonomstudiet ved Høgskolen i Innlandet. 

Master i økonomi og ledelse - siviløkonom, tilbys også med hovedprofilene digital ledelse og business analytics og markedsføringsledelse.

Kontaktinformasjon til Høgskolen i Innlandet

Høgskolen i Innlandet

Hamarveien 112
2411 Elverum

Tlf: 62 43 00 00


OMTALER

Det finnes ingen omtaler av denne utdanningen ennå. Bli den første!