Master i økonomi og ledelse - siviløkonom - hovedprofil digital ledelse og forretningsutvikling

Høgskolen i Innlandet
Sammendrag
Master
Kongsvinger
2-4 år
Heltid/deltid
Støttet av lånekassen
Høst
Klasserom

Master i økonomi og ledelse - siviløkonom - hovedprofil digital ledelse og forretningsutvikling

Siviløkonomutdanningen kjennetegnes ved at den gir breddekompetanse innenfor økonomi- og ledelsesfag, samtidig som den gir spesialisert kompetanse innen ett område. 

Med hovedprofil digital ledelse og forretningsutvikling gir studiet deg den tekniske og metodiske kompetansen som kreves for å støtte ledere og lede virksomheter under digital transformasjon. Kombinert med avansert kunnskap om markedsføring, strategisk ledelse og økonomistyring, gir studiet en anvendelig kompetanse som gir deg mulighet til å ta kontroll over egen karriere.

Den raske teknologiske utviklingen skaper både strategiske markedsmuligheter og utfordringer. Store datamengder om kunder, markedet, og interne forhold i virksomheter blir lett tilgjengelig. Med kraftige og sofistikerte analyseverktøy, kan ledere gjøre kompliserte beslutninger basert på dataen, som gjør det mulig å forbedre de strategiske posisjonene og de operasjonelle ytelsene.

Ved å spesialisere deg i digital ledelse og forretningsutvikling vil du få en spesialkompetanse innenfor ledelse av virksomheter som ønsker å utnytte digitale muligheter og basere sine beslutninger og endringsprosesser på systematisk analyse av data.

Master i økonomi og ledelse - siviløkonom, tilbys også med hovedprofilene markedsføringsledelseøkonomistyring og business analytics.

Kontaktinformasjon til Høgskolen i Innlandet

Høgskolen i Innlandet

Hamarveien 112
2411 Elverum

Tlf: 62 43 00 00


OMTALER

Det finnes ingen omtaler av denne utdanningen ennå. Bli den første!