Kortere studier

Ledelse av krise- og beredskapsarbeid i vannbransjen

Varighet
1 år
Undervisning
Deltid
Studielån/Stipend
Støttet av lånekassen
Undervisningsform
Klasserom
Neste startdato
Varighet
1 år
Undervisning
Deltid
Studielån/Stipend
Støttet av lånekassen
Undervisningsform
Klasserom
Neste startdato

Ledelse av krise- og beredskapsarbeid i vannbransjen

Ledelse av krise- og beredskapsarbeid i vannbransjen er utviklet og i samarbeid med Norsk Vann, Drammen kommune vann og avløp og Nedre Romerike vann og avløpsselskap

Studiet er et påbyggingsstudium til Beredskap- og krisehåndtering i vannbransjen, og beregnet for deg som har tekniske, administrative eller ledende oppgaver knyttet til vann og avløp.

Studiet skal gi kompetanse innen ledelse av beredskap og krisehåndtering med spesiell vekt på problemstillinger og perspektiver som er relevant for vann og avløp i Norge.

Studiet omfatter blant annet operativ psykologi, beredskapsledelse, etiske spørsmål, og utfordringer knyttet til samhandling mellom infrastruktur og sektorer av relevans for vannforsyningen. I likhet med grunnstudiet vil studiet vil være spesielt fokusert på organisasjon, ledelse og administrative utfordringer, og i mindre grad teknikk.

Studiet er skreddersydd for ansatte i VA-bransjen; ledelse, beredskapsansvarlige, vaktledere, kommunikasjonsansvarlige, og ansatte med ansvar for rådgivning eller beredskap på overordnet nivå i kommunene.

Vi tar forbehold om nok deltakere for at studiet kan tilbys.

Innhold:

Studiet består av emnet Krise- og beredskapsledelse i første semester og emnet Krisehåndtering i komplekse organisasjoner i andre semester.

Kommende startdatoer

1 tilgjengelig startdato

Høst

  • Klasserom
  • Hamar
Høgskolen i Innlandet
Hamarveien 112
2411 Elverum

Høgskolen i Innlandet

Høgskolen i Innlandet (HINN) ble etablert 1. januar 2017 etter Kongelig resolusjon om å fusjonere Høgskolen i Hedmark og Høgskolen i Lillehammer.  Høgskolen tilbyr utdanning på bachelor-, master- og ph.d.-nivå, i tillegg til etter- og videreutdanning. Den norske filmskolen inngår...

Les mer og vis alle utdanninger ved Høgskolen i Innlandet

Highlights