Ledelse av krise- og beredskapsarbeid i vannbransjen

Høgskolen i Innlandet
Sammendrag
Kortere studier
Hamar
1 år
Deltid
Støttet av lånekassen
Høst
Klasserom

Ledelse av krise- og beredskapsarbeid i vannbransjen

Ledelse av krise- og beredskapsarbeid i vannbransjen er utviklet og i samarbeid med Norsk Vann, Drammen kommune Vann og avløp og Nedre Romerike vann og avløpsselskap

Studiet er et påbyggingsstudium til Beredskap- og krisehåndtering i vannbransjen, og beregnet for deg som har tekniske, administrative eller ledende oppgaver knyttet til vann og avløp.

Studiet skal gi kompetanse innen ledelse av beredskap og krisehåndtering med spesiell vekt på problemstillinger og perspektiver som er relevant for vann og avløp i Norge. Studiet omfatter blant annet operativ psykologi, beredskapsledelse, etiske spørsmål, og utfordringer knyttet til samhandling mellom infrastruktur og sektorer av relevans for vannforsyningen. I likhet med grunnstudiet vil studiet vil være spesielt fokusert på organisasjon, ledelse og administrative utfordringer, og i mindre grad teknikk.

Studiet er skreddersydd for ansatte i VA-bransjen; ledelse, beredskapsansvarlige, vaktledere, kommunikasjonsansvarlige, og ansatte med ansvar for rådgivning eller beredskap på overordnet nivå i kommunene.Vi tar forbehold om nok deltakere for at studiet kan tilbys.

Kontaktinformasjon til Høgskolen i Innlandet

Høgskolen i Innlandet

Hamarveien 112
2411 Elverum

Tlf: 62 43 00 00


OMTALER

Det finnes ingen omtaler av denne utdanningen ennå. Bli den første!