Kortere studier

Kostholdsveileder

Høgskolen i Innlandet, Nettstudier
Varighet
0,5 år
Undervisning
Heltid
Studielån/Stipend
Støttet av lånekassen
Undervisningsform
Nettstudier
Neste startdato
Varighet
0,5 år
Undervisning
Heltid
Studielån/Stipend
Støttet av lånekassen
Undervisningsform
Nettstudier
Neste startdato

Kostholdsveileder

Dette studiet videreutdanner personlige trenere og gjør dem kvalifisert til å arbeide med personer som har behov for ernæringsråd og kostholdsveiledning.

Studiet retter oppmerksomheten mot sammenhengen mellom det fysiske og psykiske, da forståelse for dette har avgjørende betydning for motivasjon for livsstilsendring og trening.

En utdannet personlig trener er i dag kvalifisert for å jobbe med planlegging, gjennomføring og evaluering av fysisk trening for friske personer uten sykdom eller skade. Denne grunnleggende kompetansen er god nok for å trene mange personer i dag, men setter begrensninger for personer som har behov for ernæringsmessige råd i forbindelse med vektreduksjon eller oppgang.

Fullført studium kvalifiserer for oppgaver som innebærer arbeid med personlig trening for personer med særlige behov for ernæringsmessig veiledning i frivillig, offentlig og privat sektor.

Kommende startdatoer

1 tilgjengelig startdato

Vår

  • Nettstudier
  • Nettstudier
Høgskolen i Innlandet
Hamarveien 112
2411 Elverum

Høgskolen i Innlandet

Høgskolen i Innlandet (HINN) ble etablert 1. januar 2017 etter Kongelig resolusjon om å fusjonere Høgskolen i Hedmark og Høgskolen i Lillehammer.  Høgskolen tilbyr utdanning på bachelor-, master- og ph.d.-nivå, i tillegg til etter- og videreutdanning. Den norske filmskolen inngår...

Les mer og vis alle utdanninger ved Høgskolen i Innlandet

Highlights