Kortere studier

Akuttmedisin for legevaktpersonell

Varighet
2 dager
Undervisning
Heltid
Studielån/Stipend
Støttet av lånekassen
Varighet
2 dager
Undervisning
Heltid
Studielån/Stipend
Støttet av lånekassen

Akuttmedisin for legevaktpersonell

Kurs i akuttmedisin er den praktiske delen av obligatorisk kurs i akuttmedisin for legevaktpersonell og fastleger.

Kurset foregår over to dager i våre flotte lokaler ved Terningen Arena i Elverum.

På studiested Elverum har vi en ny og fullt utstyrt øvelsesavdeling der kurset vil foregå. Helsedirektoratet har akkreditert høgskolen som kursarrangør.

Under kursdagene vil studentene få gjennomgang i praktisk trening på akuttmedisinsk undersøkelse. Kursdeltagerne vil får muligheten til å øke sine praktiske ferdigheter og gjennomføre øvelser på kliniske kasuistikker. Rammene for alle scenarier vil være gjenkjennbart fra deres arbeidshverdag.

Instruktørene er delvis ansatt hos høgskolen og delvis innleide. Alle instruktører vil ha lang erfaring fra både prehospitalt arbeid og instruktørvirksomhet.

Ulike legevakter vil kunne ha ulike behov for innhold på kursene – ta kontakt så skal vi se på løsninger for å tilpasse kurset til deres behov.

Høgskolen i Innlandet
Hamarveien 112
2411 Elverum

Høgskolen i Innlandet

Høgskolen i Innlandet (HINN) ble etablert 1. januar 2017 etter Kongelig resolusjon om å fusjonere Høgskolen i Hedmark og Høgskolen i Lillehammer.  Høgskolen tilbyr utdanning på bachelor-, master- og ph.d.-nivå, i tillegg til etter- og videreutdanning. Den norske filmskolen inngår...

Les mer og vis alle utdanninger ved Høgskolen i Innlandet

Highlights