Road Trip Fiji

GoXplore Norge
Sammendrag
Jobb og frivillig arbeid
Fijii
3 uker (kan utvides)
Heltid
Ulike muligheter, kontakt GoXplore
Klasserom

Road Trip Fiji

strender på fiji

Rundreise på Fiji

Reis på road trip på to av Fijis 333 øyer i tillegg til å jobbe som frivillig. På dette programmet får du et dypdykk i den fijianske kulturen i fantastiske omgivelser.

Road Trip Fiji

Bli med på en rundreise på Fiji der du opplever forskjellige sider av landet og kulturen. Programmet har også et element der du jobber som frivillig i en uke. Ønsker du å utvide frivillighetsdelen er det mulig.

Rundreisen begynner og avsluttes i Nadi på vestkysten av Fijis største øy Vitu Levu. Det er selvfølgelig også lagt inn muligheter til å virkelig nyte konseptet med Fiji time, så avslapping og nytelse av livet er en stor del av turen. Her får du muligheten til å komme under huden på en spennende og annerledes kultur på en helt annen måten enn ved en vanlig ferie.

Det er kun plass til 10 deltakere på hver tur og i løpet av de tre ukene turen varer blir man en sammensveiset gjeng. Så len deg tilbake, slapp av og bli med på en road trip uten like og få venner for livet!

På dette 21-dagers eventyret, begynner dere i Nadi og kjører langs den koralkledde kysten til Nausori ved Suva, der dere jobber frivillig. Nyt de grønne markene og frodig natur parallellt med de kritthvite strendene og den storslotte utsikten.

Dere stopper i Sigatoka, "salat bollen" som de lokale kaller det. Der kan dere gå blant butikkene på markedene der bøndene selger lokal mat. Prøv noen av de saftige og smakfulle fruktene du kun finner i Fiji!

Dere reiser videre til Suva, hovedstaden der dere kan nyte litt shopping og det historiske museet der. Herfra går veien til Nausori, gjennom landeveiene til Natovi Jetty, hvor dere til slutt tar båt ut til Levuka Island.

Arbeidsoppgaver

På dette programmet er det innlagt en uke med frivillighetsarbeid. Nøyaktig hva slags arbeidsoppgaver du vil få varierer litt ettersom hva det er behov for i den perioden du er der. Vanlige oppgaver kan være å være en ressurs ved fijianske skoler. Her kan du hjelpe til i fag som naturfag, geografi, matematikk, kunst og musikk.

Du kan også jobbe med programmer som fokuserer på sport.

OBS. Ønsker du å jobbe med bygningsarbeid vil dette koste 400,- ekstra per uke for å dekke kostnader til materialer.

Du vil jobbe 4-5 timer hver dag mandag til fredag, mens du i helgen har fri.

Hvem kan delta?

Passer for: Fra 18 år og oppover
Kvalifikasjoner: God helse og vandel

Boforhold

På dette programmet er det 4-6 stk som deler rom med køyesenger og det er vifter på alle rommene. Det vil være varmt vann i dusjene, men det anbefales å prøve å begrense bruken av dette.

WiFi vil være tilgjengelig enkelte steder, men det anbefales å skaffe deg et lokalt simkort med datatrafikk. Dette kan du få hjelp til fra vår partner.

Det er mulig å vaske klær underveis mot betaling, men det er også mulighet for å håndvaske dette dersom det er ønskelig.

Legg merke til at standarden kan betegnes som enkel.

Kostnader

Pris: kr 16 450*

*Merk at prisen kan endre seg og at den fastsettes ifht avreisedatoen og ikke bestillingsdatoen.

OBS. Ønsker du å jobbe med bygningsarbeid vil dette koste 400,- ekstra per uke for å dekke kostnader til materialer.

Vi anbefaler at du venter med å bestille flybillett til etter du har fått bekreftet plass på prosjektet. Flybillett er ikke inkludert i programprisen, men pleier å koste fra 12 300 kroner tur/retur. GoXplore sender deg et flytilbud etter at du er påmeldt.

GoXplore Norge

goxplore

GoXplore: Jobb + reis i utlandet

GoXplore er Nordens største spesialist i å kombinere reiser og jobb verden rundt. 

Kunne du tenke deg å jobbe med løver og elefanter i Zimbabwe og bli en del av ALERTs 3-stegsprosess for å øke løvebestanden i Afrika? Frister det å bo rett ved stranden og bidra til å bevare havskilpaddebestanden i fantastiske Sri Lanka? Eller hva med å jobbe frivillig i Namibia og få muligheten til nærkontakt med fantastiske afrikanske dyr som leopard, løve, bavianer, gepard, antilope, hester og mange flere? Gjennom GoXplore får du et unikt og utrolig eventyr!

Jobb- og reisemuligheter i utlandet

GoXplore AS tilbyr jobb- og reisemuligheter i utlandet. Ved å være spesialist på reiser hvor man jobber som en del av turen, ønsker vi å at våre deltakere skal oppleve mye mer enn om de reiser som vanlige turister. Vi ønsker at jobbingen skal føre til at de kommer nærmere kulturen og menneskene på stedene de besøker, og dermed få en dypere forståelse for hvordan det er å leve i det landet.

High School USA – utveksling i USA

GoXplore tilbyr også utvekslingsprogrammer i USA. Dette innebærer at du bytter ett eller to semestre på videregående skole i Norge mot det samme i USA. Dette er en fantastisk mulighet som vil gi deg enorme fordeler i ditt fremtidige arbeidsliv – og ikke minst på det personlige plan.

 Les mer om High School USA her!


ville dyr

Hvorfor GoXplore?

Vi som jobber her hos GoXplore er selv lidenskapelig opptatt av reising, har selv deltatt på flere av programmene våre og deler gjerne av vår personlige erfaring når det kommer til programmene. Det å reise på et av våre programmer gjør at du vil oppleve kulturen på nært hold og du vil få en helt annen opplevelse enn ved å reise som vanlig turist. For oss er det viktig at du får mest mulig ut av oppholdet ditt, at du får minner for livet og opplevelser andre bare kan drømme om.

Sikkerhet, trygghet, service

 • Vi har samlet over 50 års erfaring med Work & Travel og frivillighetsreiser og har med årene blitt Skandinavias største ekspert på denne type utenlandsopphold. Du kan dermed være trygg på at vi vet hva vi snakker om.
 • Uansett om du skal reise som frivillig, jobbe i Australia eller velge noen av våre andre program, så hjelper vi deg med det du trenger for nettopp din reise. Alt i fra informasjon om visum, booke reiser, ordne med skattenummer til opprettelse av bankkonto. Det finnes ingen dumme spørsmål, så det er bare å spørre! Vi hjelper deg gjerne.
 • Vi gir deg personlig oppfølging gjennom hele prosessen, fra før avreise til etter du kommer hjem.
 • Vi har tre lag med sikkerhet; kjente partnere som vi sjekker nøye på forhånd og besøker jevnlig, godkjente flyselskaper og et bra forsikringsselskap.
 • Du får tilgang til et eget "log in"-område. Her vil all informasjon angående ditt eventyr ligge samlet på ett sted så du slipper å lete, og du kan til og med tjene penger her.
 • Vi verdsetter sikkerheten for våre reisende og menneskene de skal jobbe med høyt. Alle som skal arbeide som frivillig gjennom oss, må derfor sende oss vandelsattest.
 • På alle våre programmer har vi nødnumre som du som deltaker kan benytte døgnet rundt.
 • Vi gir deg mulighet til å kontakte andre deltakere (både fra Norge, Sverige og Finland) som reiser til samme program som deg. Du får også mulighet til å kontakte noen som allerede har deltatt på programmet.
 • Etter hjemkomst får du en attest på ditt eventyr utenlands, en bra måte å vise til din personlige utvikling!

Engasjement, tilgjengelighet

 • Informasjonsmøter og ulike messer gjør at vi er tilgjengelige for spørsmål ikke bare på kontoret i Oslo. Du kan selvfølgelig også booke et personlig møte med oss.
 • Vi har valgt å kun fokusere på et begrenset antall programmer for å kunne holde et høyt kunnskapsnivå og dermed kunne gi deg best mulig service. Vi besøker også programmene for å kunne vite i detalj hva det er vi tilbyr.
 • Vi jobber med lokale partnere for å sikre at programprisen kommer lokalbefolkningen til gode.
 • Vi har som policy å besvare alle dine spørsmål innen 24 timer. Du vil få tildelt en egen kontaktperson som hjelper deg gjennom hele prosessen og som du selvfølgelig også kan kontakte i løpet av reisen dersom det er noe du lurer på eller trenger hjelp med.

reise

Vis alle utdanninger fra GoXplore Norge
OMTALER

Det finnes ingen omtaler av denne utdanningen ennå. Bli den første!