Road Trip Nepal

GoXplore Norge
Sammendrag
Jobb og frivillig arbeid
Nepal
4 uker
Heltid
Ulike muligheter, kontakt GoXplore
Klasserom

Road Trip Nepal

nepal

Rundreise gjennom Nepal

En fantastisk måte å tilbringe 4 uker i Nepal. Du skal jobbe med lokalsamfunnet, og besøke interessante steder, som for eksempel Bouddhanath buddhistiske templer og Royal Chitwan National Park.

Road Trip Nepal

Dette er en fantastisk måte å tilbringe 4 uker i Nepal. Som en del av den unike opplevelsen vil du jobbe med undervisning i et barnehjem, og du får muligheten til å besøke interessante steder som Bouddhanath Buddhist Temples, og Royal Chitwan National Park. Du vil nyte en rafting eventyr nedover Trisuli River, vandre på landsbygda i Kathmandu, oppleve en 5-dagers trekking opp til Poon Hill der du vil se noen av de vakreste fjellkjedene i verden. Du vil også delta i Body & Mind økter med yoga og meditasjon, og besøke lokale markeder.

Kom til Nepal for en aktiv, uforglemmelig opplevelse som du husker for alltid!Dette er et øko-prosjekt, noe som betyr at det er så miljøvennlig som mulig. Som en del av denne unike opplevelsen, vil du besøke fire svært forskjellige regioner og utforske de eksotiske, unike og spennende kulturer som finnes i dette landet.

Områdene besøker er Kathmandu, Pokhara, Annapurna og Kavra, Lumbini og Chitwan.

Første del

Du ankommer flyplassen i Kathmandu hvor du blir plukket opp og kjørt til vårt senter slik at du kan slappe av.

Den første uken er din introduksjonsuke der du vil sette deg inn i landet og lære mye om historie, kultur, religiøse påvirkninger som har formet landet, sikkerhet, og du vil lære litt Nepali og utdype dine kunnskaper om den nepalske livsstil, ritualer og skikker. Du vil også besøke lokale butikker og markeder sammen med våre koordinatorer. Som en del av byturen og orientering vil også besøke noen fantastiske steder som tempelet Bouddhanath, en av de helligste buddhistiske områdene i Kathmandu, der det gamle sfæriske stupa (også kalt dagoba - et eldgammel opprinnelig indisk gravbygg til oppbevaring av relikvier) dominerer omgivelsene, og er en av de største i verden. Du kan bli med på en spennende tur der du kan nyte den vakre naturen med idylliske risåker og nyte solnedgangen over de majestetiske fjelltoppene, alt i sit eget avslappet tempo.Den første uken avsluttes med to dager fri, hvor du bestemmer hva du ønsker å gjøre.

Andre del

Dra på en spennende hiking tur hvor du kan se daglige livet i landsbyene , flotte rismarker og høye fjell, eller nyt white water rafting gjennom Trishuli River, et sted hvor du vil tilbringe en natt og to forfriskende dager. Deretter reiser du til Royal Chitwan National Park, som dekker et imponerende 360 kvadrat mil og er hjem til bengalske tigre og ca 543 fuglearter . Du kan oppleve forskjellige typer jungel aktiviteter, for eksempel elefant safari, jungel turer, fugletitting, kanopadling og mer. Her kommer du nært innpå de eksotiske dyrene i Nepal. Etter dette vil du tilbringe to dager i den sjarmerende byen Pokhara, den nest største byen i Nepal, som er omringet av de tre av de største fjellene i verden. Her får du en fantastisk utsikt over Himalaya.

Tredje del

Annapurna-regionen (8 dager) Start trekking eventyret i Poon Hill (3.190 m), som er et utsiktspunkt for to av de største fjellene i verden - Annapurna (8091 m) og Dhaulagiri (8167 m). Dette eventyret tar syv dager inkludert to dager i Pokhara. Her du vil bli belønnet med utsikt over uvurderlige skjønnheter. På vei tilbake vil du få en avslappende massasje mens du reflekterer over de store og vakre severdigheter som du har sett, og lade batteriene for det som kommer. Du reiser tilbake til Kathmandu, hvor du har 2 fridager der du kan gjøre hva du vil ha før du starter det frivillige arbeidet.

Fjerde del

Den siste uken er du ut på nye eventyr I Nepal. Du kommer ikke bare til å føle deg som en del av den nepalske kulturen, men du vil også gi noe tilbake. Du går hjem med en skattekiste av fantastiske minner og mange nye venner for livet. Denne uken går til å jobbe som frivillig i Nepal.

Hvem kan delta?

Alder: Fra 18 år og oppover
Kvalifikasjoner: God helse og vandel

Boforhold

Du blir pukket opp av våre representanter på flyplassen ved ankomst. Se etter noen som holder skilt med The Green Lion Nepal.

I løpet av dette eventyret vil du bo på forskjellige gjestehus, som er rene og komfortable. Vår koordinator er med gjennom hele reisen. På alle gjestehus er det tilgang til de grunnleggende boforhold som dusj og toalett. de fleste hus har 8 soverom som tar opptil 30 personer, der 3-4 personer deler rom. Hvis du ønsker enkelt rom må du reservere det i god tid. Sengene kan være veldig harde og med tynne madrasser. Det finnes en DVD-spiller og en TV, kjøleskap og en datamaskin med internettilgang tilgjengelig for bruk. Det er dessverre ingen vaskemaskin. Det er ikke tillatt å drikke alkohol og røyke inne.

Kostnader

Pris: kr 18 750

Merk at prisen kan endre seg og at den fastsettes ifht avreisedatoen og ikke bestillingsdatoen. Vi anbefaler at du venter med å bestille flybillett til etter du har fått bekreftet plass på prosjektet. Flybillett er ikke inkludert i programprisen, men bruker å koste fra 6000 kr i lavsesong og fra 8000-10 000 kr i høysesong, tur-retur. GoXplore sender deg et flytilbud etter at du er påmeldt.

GoXplore Norge

goxplore

GoXplore: Jobb + reis i utlandet

GoXplore er Nordens største spesialist i å kombinere reiser og jobb verden rundt. 

Kunne du tenke deg å jobbe med løver og elefanter i Zimbabwe og bli en del av ALERTs 3-stegsprosess for å øke løvebestanden i Afrika? Frister det å bo rett ved stranden og bidra til å bevare havskilpaddebestanden i fantastiske Sri Lanka? Eller hva med å jobbe frivillig i Namibia og få muligheten til nærkontakt med fantastiske afrikanske dyr som leopard, løve, bavianer, gepard, antilope, hester og mange flere? Gjennom GoXplore får du et unikt og utrolig eventyr!

Jobb- og reisemuligheter i utlandet

GoXplore AS tilbyr jobb- og reisemuligheter i utlandet. Ved å være spesialist på reiser hvor man jobber som en del av turen, ønsker vi å at våre deltakere skal oppleve mye mer enn om de reiser som vanlige turister. Vi ønsker at jobbingen skal føre til at de kommer nærmere kulturen og menneskene på stedene de besøker, og dermed få en dypere forståelse for hvordan det er å leve i det landet.

High School USA – utveksling i USA

GoXplore tilbyr også utvekslingsprogrammer i USA. Dette innebærer at du bytter ett eller to semestre på videregående skole i Norge mot det samme i USA. Dette er en fantastisk mulighet som vil gi deg enorme fordeler i ditt fremtidige arbeidsliv – og ikke minst på det personlige plan.

 Les mer om High School USA her!


ville dyr

Hvorfor GoXplore?

Vi som jobber her hos GoXplore er selv lidenskapelig opptatt av reising, har selv deltatt på flere av programmene våre og deler gjerne av vår personlige erfaring når det kommer til programmene. Det å reise på et av våre programmer gjør at du vil oppleve kulturen på nært hold og du vil få en helt annen opplevelse enn ved å reise som vanlig turist. For oss er det viktig at du får mest mulig ut av oppholdet ditt, at du får minner for livet og opplevelser andre bare kan drømme om.

Sikkerhet, trygghet, service

 • Vi har samlet over 50 års erfaring med Work & Travel og frivillighetsreiser og har med årene blitt Skandinavias største ekspert på denne type utenlandsopphold. Du kan dermed være trygg på at vi vet hva vi snakker om.
 • Uansett om du skal reise som frivillig, jobbe i Australia eller velge noen av våre andre program, så hjelper vi deg med det du trenger for nettopp din reise. Alt i fra informasjon om visum, booke reiser, ordne med skattenummer til opprettelse av bankkonto. Det finnes ingen dumme spørsmål, så det er bare å spørre! Vi hjelper deg gjerne.
 • Vi gir deg personlig oppfølging gjennom hele prosessen, fra før avreise til etter du kommer hjem.
 • Vi har tre lag med sikkerhet; kjente partnere som vi sjekker nøye på forhånd og besøker jevnlig, godkjente flyselskaper og et bra forsikringsselskap.
 • Du får tilgang til et eget "log in"-område. Her vil all informasjon angående ditt eventyr ligge samlet på ett sted så du slipper å lete, og du kan til og med tjene penger her.
 • Vi verdsetter sikkerheten for våre reisende og menneskene de skal jobbe med høyt. Alle som skal arbeide som frivillig gjennom oss, må derfor sende oss vandelsattest.
 • På alle våre programmer har vi nødnumre som du som deltaker kan benytte døgnet rundt.
 • Vi gir deg mulighet til å kontakte andre deltakere (både fra Norge, Sverige og Finland) som reiser til samme program som deg. Du får også mulighet til å kontakte noen som allerede har deltatt på programmet.
 • Etter hjemkomst får du en attest på ditt eventyr utenlands, en bra måte å vise til din personlige utvikling!

Engasjement, tilgjengelighet

 • Informasjonsmøter og ulike messer gjør at vi er tilgjengelige for spørsmål ikke bare på kontoret i Oslo. Du kan selvfølgelig også booke et personlig møte med oss.
 • Vi har valgt å kun fokusere på et begrenset antall programmer for å kunne holde et høyt kunnskapsnivå og dermed kunne gi deg best mulig service. Vi besøker også programmene for å kunne vite i detalj hva det er vi tilbyr.
 • Vi jobber med lokale partnere for å sikre at programprisen kommer lokalbefolkningen til gode.
 • Vi har som policy å besvare alle dine spørsmål innen 24 timer. Du vil få tildelt en egen kontaktperson som hjelper deg gjennom hele prosessen og som du selvfølgelig også kan kontakte i løpet av reisen dersom det er noe du lurer på eller trenger hjelp med.

reise

Vis alle utdanninger fra GoXplore Norge
OMTALER

Det finnes ingen omtaler av denne utdanningen ennå. Bli den første!