Road Trip India

GoXplore Norge
Sammendrag
Jobb og frivillig arbeid
India
4 uker (kan utvides)
Heltid
Ulike muligheter, kontakt GoXplore
Klasserom

Road Trip India

india

Rundreise gjennom India

Reis på road trip i vakre India. Denne turen tar deg hele veien fra foten av Himalaya til sandstrendene i Goa. Du vil se det praktfulle Taj Mahal, besøke de berømte varme kildene i Shimla, tilbringe en natt i en ørken av Rajasthan og mye, mye mer.

Road Trip India

Bli med på en fantastisk rundreise i India der du vil få oppleve forskjellige sider av landet og kulturen! Siste uken av programmet jobber du som frivillig - og derfor er dette programmet den perfekte kombinasjonen for deg som vil oppleve India og samtidig gi litt tilbake. Ønsker du å jobbe som frivillig i en lengre periode er dette fullt mulig mot tillegg.

Road Tripen tar deg hele veien fra foten av Himalaya til sandstrendene i Goa. Du kommer til å se det majestetiske Taj Mahal, besøke Ape-tempelet i Shimla, gå trekking i Himalaya fjellene, reise til Dalai Lama sitt hjem, reise på jeepsafari i Thar ørkenen og tilbringe en natt under åpen himmel og utforske palasser, fort og templer.

Dette er et økoturisme-prosjekt som lar deg besøke fire ulike delstater i India på fire uker. Du kommer til å oppleve alt fra fantastisk kultur til uforglemmelige smaker når du reiser gjennom dette mektige subkontinentet!

Programmet fokuserer også på flere forskjellige frivillige prosjekter. Du kommer til å få muligheten til å jobbe sammen med lokalbefolkningen på skoler og ulike miljøinitiativ. 

Arbeidsoppgaver

På dette programmet er det innlagt en uke med frivillighetsarbeid på slutten av oppholdet. Nøyaktig hva slags arbeidsoppgaver du vil få varierer litt ettersom hva det er behov for i den perioden du er der. Vanlige oppgaver kan være å jobbe med barn på skole, på kvinnesentre eller på eldrehjem.

Du vil jobbe 4-5 timer hver dag mandag til fredag, mens du i helgen har fri.
Merk deg at arbeidsoppgaver kan variere etter hva det er behov for på plass. Det er viktig å ha et åpent sinn.

Hvem kan delta?

Alder: Fra 18 år og oppover
Kvalifikasjoner: God helse og vandel

Boforhold

 • Delhi: Hotel Anoop
 • Shimla: Vertsfamilie i Deola. Shali Mountain i løpet av to dagers trekking og YMCA/Hotel Uphar eller liknende overnatting i byen.
 • Dharamsala: Paus Bostad Guest House
 • Udaipur: Green Lion House
 • Jaisalmer: Overnatting i ørkenen. Madrass står programmet for men du må ha med deg sovepose og en god vannflaske.
 • Goa: Green Lion House
 • Udaipur: Green Lion House
 • Goa: Green Lion Volunteer house

Ditt rom kommer til å være delt med andre frivillige fordelt på kjønn, med felles bad og fellesarealer. Der vår partner har hus kommer du også til å dele rom med andre deltakere, ha felles matsal, kjøkken og bad. Som oftest vil det også være en PC til låns med Wifi og en felles TV.

Måltider

Det serveres tre gode måltider hver dag og to måltider i helgene. Vi byr på en blanding av vestlig og indisk mat, som oftest vegetarisk mat som ris, belgfrukter, grønnsaker og rotgrønnsaker med kylling.

Programkoordinator i India har visse regler de ønsker at alle reisende skal følge:

 • Alle børe være tilbake på hotellet/vertshuset innen 22.30 hver dag
 • Deltakerne skal ikke leie eller skaffe transport på egenhånd.
 • Det er ikke lov til å drikke alkohol på senteret.
 • Respektere normer og eventuelle kleskoder.
 • Dere kan ikke ta med utenforstående inn på hotellene der dere bor.

Disse punktene er for de reisende sin del. Som dere kanskje vet, skiller India seg fra Norge. De fleste av disse reglene er av sikkerhetsmessige grunner, da turister ofte kan være ekstra utsatt.

NB: Flere steder i India har svært dårlig luft. Dehli er for tiden den mest forurensede byen i verden. Munnbind er anbefalt.

Kostnader

Pris: kr 17 300

Merk at prisen kan endre seg og at den fastsettes ifht avreisedatoen og ikke bestillingsdatoen. Vi anbefaler at du venter med å bestille flybillett til etter du har fått bekreftet plass på prosjektet. Flybillett er ikke inkludert i programprisen, men bruker å koste fra 7000 kr i lavsesong og fra 8000-10 000 kr i høysesong, tur-retur. GoXplore sender deg et flytilbud etter at du er påmeldt.

GoXplore Norge

goxplore

GoXplore: Jobb + reis i utlandet

GoXplore er Nordens største spesialist i å kombinere reiser og jobb verden rundt. 

Kunne du tenke deg å jobbe med løver og elefanter i Zimbabwe og bli en del av ALERTs 3-stegsprosess for å øke løvebestanden i Afrika? Frister det å bo rett ved stranden og bidra til å bevare havskilpaddebestanden i fantastiske Sri Lanka? Eller hva med å jobbe frivillig i Namibia og få muligheten til nærkontakt med fantastiske afrikanske dyr som leopard, løve, bavianer, gepard, antilope, hester og mange flere? Gjennom GoXplore får du et unikt og utrolig eventyr!

Jobb- og reisemuligheter i utlandet

GoXplore AS tilbyr jobb- og reisemuligheter i utlandet. Ved å være spesialist på reiser hvor man jobber som en del av turen, ønsker vi å at våre deltakere skal oppleve mye mer enn om de reiser som vanlige turister. Vi ønsker at jobbingen skal føre til at de kommer nærmere kulturen og menneskene på stedene de besøker, og dermed få en dypere forståelse for hvordan det er å leve i det landet.

High School USA – utveksling i USA

GoXplore tilbyr også utvekslingsprogrammer i USA. Dette innebærer at du bytter ett eller to semestre på videregående skole i Norge mot det samme i USA. Dette er en fantastisk mulighet som vil gi deg enorme fordeler i ditt fremtidige arbeidsliv – og ikke minst på det personlige plan.

 Les mer om High School USA her!


ville dyr

Hvorfor GoXplore?

Vi som jobber her hos GoXplore er selv lidenskapelig opptatt av reising, har selv deltatt på flere av programmene våre og deler gjerne av vår personlige erfaring når det kommer til programmene. Det å reise på et av våre programmer gjør at du vil oppleve kulturen på nært hold og du vil få en helt annen opplevelse enn ved å reise som vanlig turist. For oss er det viktig at du får mest mulig ut av oppholdet ditt, at du får minner for livet og opplevelser andre bare kan drømme om.

Sikkerhet, trygghet, service

 • Vi har samlet over 50 års erfaring med Work & Travel og frivillighetsreiser og har med årene blitt Skandinavias største ekspert på denne type utenlandsopphold. Du kan dermed være trygg på at vi vet hva vi snakker om.
 • Uansett om du skal reise som frivillig, jobbe i Australia eller velge noen av våre andre program, så hjelper vi deg med det du trenger for nettopp din reise. Alt i fra informasjon om visum, booke reiser, ordne med skattenummer til opprettelse av bankkonto. Det finnes ingen dumme spørsmål, så det er bare å spørre! Vi hjelper deg gjerne.
 • Vi gir deg personlig oppfølging gjennom hele prosessen, fra før avreise til etter du kommer hjem.
 • Vi har tre lag med sikkerhet; kjente partnere som vi sjekker nøye på forhånd og besøker jevnlig, godkjente flyselskaper og et bra forsikringsselskap.
 • Du får tilgang til et eget "log in"-område. Her vil all informasjon angående ditt eventyr ligge samlet på ett sted så du slipper å lete, og du kan til og med tjene penger her.
 • Vi verdsetter sikkerheten for våre reisende og menneskene de skal jobbe med høyt. Alle som skal arbeide som frivillig gjennom oss, må derfor sende oss vandelsattest.
 • På alle våre programmer har vi nødnumre som du som deltaker kan benytte døgnet rundt.
 • Vi gir deg mulighet til å kontakte andre deltakere (både fra Norge, Sverige og Finland) som reiser til samme program som deg. Du får også mulighet til å kontakte noen som allerede har deltatt på programmet.
 • Etter hjemkomst får du en attest på ditt eventyr utenlands, en bra måte å vise til din personlige utvikling!

Engasjement, tilgjengelighet

 • Informasjonsmøter og ulike messer gjør at vi er tilgjengelige for spørsmål ikke bare på kontoret i Oslo. Du kan selvfølgelig også booke et personlig møte med oss.
 • Vi har valgt å kun fokusere på et begrenset antall programmer for å kunne holde et høyt kunnskapsnivå og dermed kunne gi deg best mulig service. Vi besøker også programmene for å kunne vite i detalj hva det er vi tilbyr.
 • Vi jobber med lokale partnere for å sikre at programprisen kommer lokalbefolkningen til gode.
 • Vi har som policy å besvare alle dine spørsmål innen 24 timer. Du vil få tildelt en egen kontaktperson som hjelper deg gjennom hele prosessen og som du selvfølgelig også kan kontakte i løpet av reisen dersom det er noe du lurer på eller trenger hjelp med.

reise

Vis alle utdanninger fra GoXplore Norge
OMTALER

Det finnes ingen omtaler av denne utdanningen ennå. Bli den første!