Road Trip Sri Lanka

GoXplore Norge
Sammendrag
Jobb og frivillig arbeid
Sri Lanka
3 uker
Heltid
Ulike muligheter, kontakt GoXplore
Klasserom

Road Trip Sri Lanka

natur sri lanka

Rundreise gjennom Sri Lanka

Dette er et øko-turisme-prosjekt, som gir deg en unik mulighet til å reise miljøvennlig og oppleve Sri Lanka fra sine beste sider.

Road Trip Sri Lanka

Dette er et øko-turisme prosjekt, som gir deg en unik mulighet til å reise miljøvennlig og oppleve Sri Lanka fra sine beste sider. Med denne unike opplevelsen vil du få besøke fire svært forskjellige regioner og utforske deres spennende, unike og eksotiske kultur.

Denne turen inkluderer den verdensberømte nederlandske Fort i Galle, Royal Botanical Gardens, en te plantasje, den enorme Bahirawakan Buddha-statuen og byen Nuwara Eliya som kalles "Lille England" på grunn av sin "koloniale britiske arkitektur".

Du vil få oppleve en overnatting på et tempel og lære om buddhistisk filosofi, få en unik Ayurveda behandling som innebærer en massasje med eksotiske urter som renser kroppen. Det vil også bli tatt en båttur langs Ma du Gaga, den berømte "Three Temples" med sin detaljerte hånd utskjæringer. I tillegg til dette vil det bli muligheter for flere yoga- og meditasjonsessions.

Reisen

Uke 1

Dere får en introduksjon til programmet og litt språkundervisning. Uken er full av spennende opplevelser som besøk på forskjellige museum, teplantasjer, en båttur og den kongelige botaniske hagen. Du vil også få mulighet til å ta forskjellige kurs innenfor yoga, selvforsvar og matlaging.

Uke 2

Denne uken er full av aktive turer som dagstur til Ambuluwawa Peak, kayak-tur og utflukter i blant annet Udawattekele reservatet og opp til Sigiriya rock. Dere får også se Dambulla, grotte-tempelet.

Uke 3

Elvsafari i Madu Ganga, avslapping på stranda, besøke Asias største hvilende Buddha, være med å mate skilpadder, se en spektakulær foss på nært hold og avslutte uken med en omvisning i Fort i Galle.

Hvem kan delta?

Alder: Alle over 18 år
Kvalifikasjoner: Plettfri vandel

Boforhold

Overnatting er inkludert under hele oppholdet. Det er komfortable frivillighetshus som har innlagt strøm og vann. Vertsfamiliene har også god standard på boligene sine.

Boligene i Kandy består av to sovesaler som totalt tar 10-12 personer. Det finnes også private rom som man kan kjøpe for en ekstra kostnad på 70 USD. Sengene og madrassene kan være harde, ikke optimale hvis du har dårlig rygg. Du kan derimot få bo hos vertsfamilier i Kandy, men det koster 30 USD ekstra per uke. Ta kontakt med GoXplore for mer informasjon.

MÅLTIDER

Det serveres 3 måltider i hverdagene og 2 måltider i helgene. (Brunsj og middag i helgene). Frokosten består for det meste av ristet brød, frukt, te og kaffe. Sri Lankas mat inneholder mye Roti brød, dal som er en slags linse suppe, karriretter, mye vegetar, salater, melk og yoghurt. Kjøtt spises veldig sjeldent i Sri Lanka, for det meste i spesielle anledninger. Men all den vegetariske maten er veldig god og velsmakende.

Øvrig

 • ATM/mini bank: Det finnes flere bankautomater og banker
 • Internett-kafé: 15 minutter fra frivillig huset
 • Sykehus: 10 minutter med bil fra frivillig huset
 • Apotek: Flere ligger rundt omkring i byen

Kostnader

Pris: kr 14 450

Merk at prisen kan endre seg og at den fastsettes ifht avreisedatoen og ikke bestillingsdatoen. Vi anbefaler at du venter med å bestille flybillett til etter du har fått bekreftet plass på prosjektet. Flybillett er ikke inkludert i programprisen, men bruker å koste fra 6000 kr i lavsesong og fra 8000-10 000 kr i høysesong, tur-retur. GoXplore sender deg et uforpliktet flytilbud etter at du er påmeldt.

GoXplore Norge

goxplore

GoXplore: Jobb + reis i utlandet

GoXplore er Nordens største spesialist i å kombinere reiser og jobb verden rundt. 

Kunne du tenke deg å jobbe med løver og elefanter i Zimbabwe og bli en del av ALERTs 3-stegsprosess for å øke løvebestanden i Afrika? Frister det å bo rett ved stranden og bidra til å bevare havskilpaddebestanden i fantastiske Sri Lanka? Eller hva med å jobbe frivillig i Namibia og få muligheten til nærkontakt med fantastiske afrikanske dyr som leopard, løve, bavianer, gepard, antilope, hester og mange flere? Gjennom GoXplore får du et unikt og utrolig eventyr!

Jobb- og reisemuligheter i utlandet

GoXplore AS tilbyr jobb- og reisemuligheter i utlandet. Ved å være spesialist på reiser hvor man jobber som en del av turen, ønsker vi å at våre deltakere skal oppleve mye mer enn om de reiser som vanlige turister. Vi ønsker at jobbingen skal føre til at de kommer nærmere kulturen og menneskene på stedene de besøker, og dermed få en dypere forståelse for hvordan det er å leve i det landet.

High School USA – utveksling i USA

GoXplore tilbyr også utvekslingsprogrammer i USA. Dette innebærer at du bytter ett eller to semestre på videregående skole i Norge mot det samme i USA. Dette er en fantastisk mulighet som vil gi deg enorme fordeler i ditt fremtidige arbeidsliv – og ikke minst på det personlige plan.

 Les mer om High School USA her!


ville dyr

Hvorfor GoXplore?

Vi som jobber her hos GoXplore er selv lidenskapelig opptatt av reising, har selv deltatt på flere av programmene våre og deler gjerne av vår personlige erfaring når det kommer til programmene. Det å reise på et av våre programmer gjør at du vil oppleve kulturen på nært hold og du vil få en helt annen opplevelse enn ved å reise som vanlig turist. For oss er det viktig at du får mest mulig ut av oppholdet ditt, at du får minner for livet og opplevelser andre bare kan drømme om.

Sikkerhet, trygghet, service

 • Vi har samlet over 50 års erfaring med Work & Travel og frivillighetsreiser og har med årene blitt Skandinavias største ekspert på denne type utenlandsopphold. Du kan dermed være trygg på at vi vet hva vi snakker om.
 • Uansett om du skal reise som frivillig, jobbe i Australia eller velge noen av våre andre program, så hjelper vi deg med det du trenger for nettopp din reise. Alt i fra informasjon om visum, booke reiser, ordne med skattenummer til opprettelse av bankkonto. Det finnes ingen dumme spørsmål, så det er bare å spørre! Vi hjelper deg gjerne.
 • Vi gir deg personlig oppfølging gjennom hele prosessen, fra før avreise til etter du kommer hjem.
 • Vi har tre lag med sikkerhet; kjente partnere som vi sjekker nøye på forhånd og besøker jevnlig, godkjente flyselskaper og et bra forsikringsselskap.
 • Du får tilgang til et eget "log in"-område. Her vil all informasjon angående ditt eventyr ligge samlet på ett sted så du slipper å lete, og du kan til og med tjene penger her.
 • Vi verdsetter sikkerheten for våre reisende og menneskene de skal jobbe med høyt. Alle som skal arbeide som frivillig gjennom oss, må derfor sende oss vandelsattest.
 • På alle våre programmer har vi nødnumre som du som deltaker kan benytte døgnet rundt.
 • Vi gir deg mulighet til å kontakte andre deltakere (både fra Norge, Sverige og Finland) som reiser til samme program som deg. Du får også mulighet til å kontakte noen som allerede har deltatt på programmet.
 • Etter hjemkomst får du en attest på ditt eventyr utenlands, en bra måte å vise til din personlige utvikling!

Engasjement, tilgjengelighet

 • Informasjonsmøter og ulike messer gjør at vi er tilgjengelige for spørsmål ikke bare på kontoret i Oslo. Du kan selvfølgelig også booke et personlig møte med oss.
 • Vi har valgt å kun fokusere på et begrenset antall programmer for å kunne holde et høyt kunnskapsnivå og dermed kunne gi deg best mulig service. Vi besøker også programmene for å kunne vite i detalj hva det er vi tilbyr.
 • Vi jobber med lokale partnere for å sikre at programprisen kommer lokalbefolkningen til gode.
 • Vi har som policy å besvare alle dine spørsmål innen 24 timer. Du vil få tildelt en egen kontaktperson som hjelper deg gjennom hele prosessen og som du selvfølgelig også kan kontakte i løpet av reisen dersom det er noe du lurer på eller trenger hjelp med.

reise

Vis alle utdanninger fra GoXplore Norge
OMTALER

Det finnes ingen omtaler av denne utdanningen ennå. Bli den første!