Vis studentum.no som: Mobil

gauldal fagskole - kart og oppmåling

Gauldal fagskole | utdanning i kart og oppmåling

Gauldal fagskole ble opprettet i 2008 og tok inn de første studentene høsten 2009. Skolen har et tilbud innen Kart og oppmålingeller Geomatikk som er den moderne betegnelsen på faget.

Geomatikk er et samlebegrep for fag som kombinerer tradisjonelle kartfag med informasjonsteknologi, og tar for seg hele spennet fra innsamling av data til visualisering og anvendelse. Det arbeider med stedfestet (koordinatfestet) informasjon. Fagfeltet omfatter således fag som landmåling, kartografi, fotogrammetri og GIS. 

Gauldal fagskole er samlokalisert med Gauldal videregående skole og ligger på Støren, ca. fem mil langs E6 sør for Trondheim. Skolebussene har holdeplass ved parkeringsplassen til Gauldal skole- og kultursenter, og det er god kommunikasjon med både buss og tog.

Hvorfor velge Gauldal fagskole

Gauldal fagskole ligger i en bygd med et mangfold av aktiviteter for deg som elev. Støren er mest kjent for laksefiske i Gaula, men har også masse annet å by på. Jaktmulighetene er gode, og avstanden fra fagskolen til Trondheim er ikke lenger at du kan benytte deg av de tilbudene som finnes der.

I Støren finnes dessuten to små kjøpesenter, svømmehall, idrettshall, treningsstudio, kino, kultursal og aktiviteter som håndball, fotball, ski, korps. Støren har også egen idrettspark.

Fasiliteter ved Gauldal fagskole

Gauldal fagskole holder til i nyoppussede lokaler i tilknytning til Gauldal Skole- og Kultursenter, og har svært moderne utstyr for linjefagene. Her finnes det blant annet kantine, kino, kultursal, idretthall og svømmehall.

kart og oppmåling - gauldal fagskole


For kontakt eller mer informasjon om Gauldal fagskole, vennligst fyll inn en interessemelding.

Utdanninger

Kart og oppmåling Støren

Vis alle

Kontakt skolen

Gauldal fagskole

Rørosveien 2
7290 Støren

Jeg vil vite mer!

Legg igjen en interessemelding hvis du vil vite mer om Gauldal fagskole.

Fyll inn din kontaktinformasjon

Send interessemeldingen

Få mer informasjon fra skolen

Vil du vite mer?

Fyll inn følgende felt for å få mer informasjon fra Gauldal fagskole:

Motta nyhetsbrev om utdanning
OMTALER

Det finnes ingen omtaler av denne utdanningen ennå. Bli den første!

Anbefaler kart- og oppmålingslinja

Line Folstad (27) anbefaler kart- og oppmålingslinja for de som er glad i varierte arbeidsoppgaver, kan være både ute og inne, arbeider selvstendig og liker utfordringer.

Les mer
Kombinerer skiskyttersatsing med...

Andreas Dahlø Wærnes (28) kombinerer skiskyttersatsing med skolegang på Gauldal fagskole – kart og oppmålingslinja. 

Les mer
Ansvar for Midt- og Nord-Norge i...

Arve Lien Haugum har studert Kart og oppmåling ved Gauldal Fagskole. Nå har han ansvar for Midt- og Nord-Norge i BLINKEN AS. 

Les mer
Avdelingsleder, Skanska Survey T...

Ole Jostein Lefstad har, som veldig mange geomatikere i Skanska Norge, bakgrunn fra kart og oppmålingslinjen på Gauldal videregående skole og Gauldal Tekniske Fagskole.

Les mer