Anbefaler kart- og oppmålingslinja

gauldal fagskoleNavn: Line Folstad
Utdanning: Kart og oppmåling, Gauldal fagskole
Yrke: Kvalitetsleder i Skanska

Mitt navn er Line Folstad, 27 år fra Støren. Jeg gikk på Kart og Oppmåling fra 2011 – 2013.

Da jeg var ferdig på VGS hadde jeg lite anelse om hva jeg ville fortsette å studere. Løsningen ble å søke på litt forskjellige linjer. Siden jeg bodde på samme sted som skolen fant jeg ut at det var ingenting å tape på å bare prøve denne utdanninga. Lite visste jeg at dette var veien å gå for drømmejobben! Jeg skjønte etter første utplassering at denne jobben passet meg helt ypperlig.  Som utdannet på fagskolen har man mange retninger å velge: Kommune, Kartverket, store og små entreprenører (Bygg og Anleggs-stikking), kontrollør hos byggherre, oljebransjen og helt sikkert mer.

Det fine med Gauldal Tekniske Fagskole er de varierte undervisningsmetodene. På bare to år får man vært med på utetrening, praksis ute i bedrift, spesialisering mot et valgfritt felt og selvfølgelig teori. Det er ingen hemmelighet at studenter fra Kart og Oppmåling er ettertraktet! Stikkere er en mangelvare i bransjen så jobbmulighetene er absolutt til stede.

Jeg gikk ut fra Gauldal Tekniske Fagskole i 2013 og fikk jobb hos entreprenøren Skanska. Jeg har ikke sett meg tilbake en eneste dag og er veldig glad for at jeg kom inn på denne skolen. Jeg reiste mye rundt i landet på forskjellige prosjekter og fikk muligheten til å være med på det meste i produksjonen og mye som foregikk på kontoret. I dag jobber jeg i det samme firma men som Kvalitetsleder. Yrket gir deg nemlig et godt springbrett om du ønsker det.

Hvis du er glad i varierte arbeidsoppgaver, kan være både ute og inne, arbeider selvstendig og liker utfordringer vil jeg absolutt anbefale denne linja!

– Line FolstadLes mer om Trøndelag høyere yrkesfagskole, studiested Gauldal

Bestill mer informasjon


Bestill informasjon

Legg igjen en interessemelding hvis du vil vite mer om Trøndelag høyere yrkesfagskole, studiested Gauldal.

Fyll inn din kontaktinformasjon

Send interessemeldingen

Få mer informasjon fra skolen


reCAPTCHA logo Denne hjemmesiden er beskyttet av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Brukervilkår gjelder.