Yrkesrettede kurs og utdanninger
Ingen anmeldelser

Dyrefagutdanning - Full pakke

Dyrefag AS, i Bergen (+1 locations)
Varighet
1 år
Undervisning
Deltid
Studielån/Stipend
Kontakt lånekassen
Pris
39 000 NOK
Undervisningsform
Nettbasert med samlinger
Neste startdato
Kontakt skolen (+2 startdatoer)
Varighet
1 år
Undervisning
Deltid
Studielån/Stipend
Kontakt lånekassen
Pris
39 000 NOK
Undervisningsform
Nettbasert med samlinger
Neste startdato
Kontakt skolen (+2 startdatoer)
Få mer informasjon om utdanningen 👍

Dyrefagutdanning - Full pakke

Dyrefagutdanning - Full pakke!

Er du opptatt av dyrevelferd og har et ønske om å jobbe med dyr? Dyrefag AS tilbyr bred utdanning i dyrefag. Tilbudet passer perfekt til deg som ønsker å styrke kompetansen din innenfor trening og arbeid med dyr og deg som ønsker å bli dyrefagarbeider.

Med full pakke får du den komplette pakken med nettbasert undervisning og praktisk trening. Dette passer for deg som ønsker å tilegne deg faglig kompetanse om dyr enten som hobby eller til dyrenæringen.

Mesteparten av den teoretiske undervisningen vil foregå på nett hvor du vil få tilgang til videoleksjoner og forum hvor du kan snakke med andre medstudenter og forelesere. I undervisningen blir hund hovedsakelig brukt som modelldyr. 

Praksissamlinger

I løpet av skoleåret er det tre praksissamlinger, hvor samlingene varer over en langhelg. Du velger selv om du vil ta praksis i Bergen eller Oslo. På praksissamlingene er det også hunder som blir brukt. Du kan fint ha med din egen hund til å trene med, men dette er ingen krav. 

Praksissamlingene vil vektlegge praksisøkter både med hund og menneske. Det vil si at studentene kommer til å øve på å "trene" eller instruere hverandre, og de kommer til å trene hund. Det vil være forskjellige øvelser hvor du får øvd deg på trenerferdigheter.

Eksamensforberedende kurs

Skolen tilbyr også denne utdanningen i kombinasjon med et eksamensforberedende kurs. Her vil det bli lagt vekt på de sentrale verdiene og kjerneelementene i faget, og foreleserne bruker sin egen erfaring fra skriftlig eksamen. Du får veiledning og tips til eksamensdagen. Hvis du velger dette bør du starte på utdanningen senest i februar.

For kontakt eller mer informasjon om Dyrefagutdanning - Full pakke, vennligst fyll inn en interessemelding.

Opptakskrav/Søknad

Det er ingen direkte opptakskrav, men skolen vurderer søkerne ut ifra antall plasser, motivasjon og ambisjoner. Utdanningen krever at du er engasjert og motivert til å studere, og at du har selvdisiplin til å jobbe jevnt og trutt hele året. Det er ikke krav til lang erfaring, det viktigste er at du er ivrig på å tilegne deg kunnskap og klar for å utfordre deg selv!

Utdanningens oppbygning

Utdanningen består av til sammen 8 ulike moduler:

  • Velkomst
  • Praktisk trening
  • Dyreatferd og trening
  • Kunderelasjon og kommunikasjon
  • Etologi og avl
  • Dyrehelse
  • Dyrenæringen
  • Eksamen

Kostnader

Studiet koster 39.000 kr. Ønsker du å kombinere det med kurset i eksamensforberedelser koster det 41.500 kr. I tillegg er du også selv ansvarlig for kostnader til transport og overnatting på praksissamlingene. 

Jeg vil vite mer!

Bestill informasjon

Legg igjen en interessemelding hvis du vil vite mer om utdanningen Dyrefagutdanning - Full pakke.

Fyll inn din kontaktinformasjon

Send interessemeldingen

Få mer informasjon fra skolen

Dyrefag AS

Er du opptatt av dyrevelferd og har et ønske om å jobbe med dyr? Dyrefag AS tilbyr bred utdanning i dyrefag. Tilbudet passer perfekt til deg som ønsker å styrke kompetansen din innenfor trening og arbeid med dyr og deg som ønsker å bli dyrefagarbeider.

Om Dyrefag AS

Dyrefag AS er et samarbeid mellom Fjellanger Hundesenter og Dyreatferdssenteret, hvor alle de ansatte hver for seg har jobbet med utdanning i flere år. I 2024 vil de første elevene fra videregående skole i dyrefag bli dyrefagarbeidere med fagbrev. De har fullført 2 år på skole og 2 år i lære. Dyrefag AS tilbyr utdanning til de som ikke går på videregående skole, men som ønsker å bli dyrefaglært.

Skolens visjon

Dyrefag AS ønsker å dele sin kompetanse for å styrke god dyrevelferd for framtiden ved å tilby gode utdanningsmuligheter til de som jobber med dyr. Videre veileder de studenter som ønsker fagbrev i dyrefaget.

Skolen har som formål å fremme god dyrevelferd ved å ha fokus på treningsmetoder og håndtering som skaper positive og behagelige opplevelser for dyr og mennesker.
Dyrefag AS har bred kompetanse og erfaring fra ulike fagområder. De bruker moderne, etiske og vitenskapelig dokumenterte metoder. De har som mål å alltid forbedre seg, være oppdatert og tilegne seg ny kunnskap.

Skolens utdanninger

Dyrefag AS tilbyr hovedsakelig dyrefagutdannelse, men gir deg muligheten til å velge hvor mye nettbasert og hvor mye praktisk læring du ønsker. De tilbyr også et eget eksamensforberedende kurs du kan ta, enkeltstående eller sammen med de andre utdanningene. Valget er ditt!

Vis alle utdanninger fra Dyrefag AS