Vis studentum.no som: Mobil

Psykologi - Årsstudium

Bjørknes Høyskole
Sammendrag
Heltid/deltid
1 år, 60 studiepoeng
Årsstudium
74 000 NOK
Høst
Ja
Søknadsfrist: Rullerende opptak
Nettstudier, Oslo
Startdatoer
Oslo Søknadsfrist
Høst  (Norsk)
Rullerende opptak
Nettstudier
Høst 
Løpende opptak

Psykologi - Årsstudium

Årsstudium i psykologi - Bjørknes Høyskole

Ta årsstudium i psykologi på Bjørknes Høyskole

Ønsker du å studere psykologi? Bjørknes Høyskole tilbyr årsstudium i psykologi. Årsstudiet har på kort tid blitt en av Bjørknes' mest populære utdanninger!

Psykologien har røtter helt tilbake til gresk filosofi. Samtidig er psykologi et sentralt fagområde innenfor moderne vitenskap. Årsenheten i psykologi gir en grundig innføring i dette store og spennende fagområdet. Psykologifaget er relevant i alle lag i samfunnet.

Hva lærer jeg på årsstudiet i psykologi?

Psykologi dreier som om menneskers opplevelser, tanker og følelser og atferd. Her studeres mennesket både som enkeltindivid og sosialt vesen. Gjennom årsenheten får du kjennskap til grunnleggende psykologiske teorier, du får en innføring i psykologisk tenkemåte og du vil få en orientering om viktige psykologiske anvendelsesområder.

Målgruppe for årsstudium i psykologi

Årsenheten passer for deg som vil ha en grunnleggende innføring i psykologi som et selvstendig studium eller som et første trinn i en universitetsutdannelse.

Oppbygging av studiet

Årsenheten i psykologi er bygget opp av fem emner som gir henholdsvis 10 og 20 studiepoeng hver. Du kan ta hele årsenheten som en samlet enhet eller du kan velge enkeltemner.

Psykologi årsstudium på nett

Bjørknes Høyskole tilbyr også Psykologi årsstudium som nettstudium. Psykologi som nettstudium er et samarbeid mellom Lovisenberg Diakonale Høyskole (LDH) og Bjørknes Høyskole. Etter fullført og bestått årsstudium i psykologi vil du få karakterutskrift med 60 sp fra LDH.

Undervisningen foregår på Qybele, e-læringsplattformen som er spesielt utviklet for våre nettstudenter. Som nettstudent kan du studere når og hvor du vil og det er rullerende opptak hele året.

For kontakt eller mer informasjon om Psykologi - Årsstudium, vennligst fyll inn en interessemelding.

Videre studier/jobbmuligheter

Studiepoengene fra årsenheten kan inngå i mange ulike bachelorgrader eller det kan inngå som et ledd i en grad innen psykologifaget.

Det norske utdanningssystemet tilbyr utdanning i psykologi på flere nivåer:

  • Årsenhet: 1 år
  • Bachelornivå: 3 år
  • Masternivå: bachelor + 2 år
  • Profesjonsstudium: 6 år (eller årsenhet + 5 år)

Hovedforskjellen er at profesjonsstudiet gjør deg i stand til å søke om autorisasjon som psykolog, mens de andre er mer rettet mot forskning, undervisning og andre arbeidsoppgaver. Det er få studieplasser og mange søkere til profesjonsutdanningen innen psykologi.

Opptakskrav/Søknad

Generell studiekompetanse

Studiefakta, Tittel m.m

60 studiepoeng i psykologi.

Alle emnene i årsenheten i psykologi har avsluttende eksamener som benytter karakterskalaen fra A-F. De fleste eksamenene avlegges  på nett, men det er mulig for studentene å ta eksamen stedlig dersom de ønsker det. Eksamen i ett av emnene er en tradisjonell skoleeksamen.

Kostnader

76 000 krUtdanningen er støttet av Lånekassen.

Jeg vil vite mer!

Legg igjen en interessemelding hvis du vil vite mer om utdanningen Psykologi - Årsstudium.

Fyll inn din kontaktinformasjon

Send interessemeldingen

Få mer informasjon fra skolen

Bjørknes Høyskole

Bjørknes Høyskole

Spennende studiemuligheter ved Bjørknes Høyskole

Alle fortjener en studietid som lever opp til forventningene. Bjørknes Høyskole garanterer å gjøre sitt for at du velger en utdanning som du blir fornøyd med. Her er du mer enn et studentnummer, enten du studerer i Oslo, på nett, eller gjennom oss i utlandet!

Studietilbudet spenner seg fra helsefag til samfunnsfag og internasjonale studier. Her tilbys alt fra enkeltemner til bachelorgrader, og du kan velge fag som freds- og konfliktstudier, psykologi, fysioterapi, medisin grunnfag, kiropraktikk, ernæringsfysiologi og medisinstudier.

Du kan også kombinere studier i Norge med studier i utlandet, noe som verdsettes av din fremtidige arbeidsgiver. Hva med ett år i Oslo og to i USA på vårt 1+ 2 American Bachelor program? Her er mulighetene mange!

Utdanninger på høyskolen i Oslo

Campusen i Oslo finner du sentralt i byen, ikke langt fra urbane St. Hanshaugen. Høyskolen er preget av positive og ivrige studenter og ansatte som sørger for et godt læringsmiljø. Som student på Bjørknes Høyskole blir du oppfordret til å engasjere deg ved siden av studiene i studentdemokratiet, gjennom sosialkomiteen, studentrådet, linjeforeningene, fadderstyret osv. Vi ønsker flere engasjerte studenter, og hos oss forsvinner du ikke i mengden. Når du senere skal søke jobb vil du ikke angre på at du har mer enn et vitnemål og vise til!

Nettstudier ved Bjørknes Høyskole

Det kan være flere grunner til at internett er det ideelle studiestedet for deg. Kanskje ønsker du å starte utenom de ordinære oppstartdatoene, kanskje ønsker du å bli ferdig raskere enn vanlig, eller kanskje er det åpenbare geografiske forhold som gjør e-læring ideelt for deg. Du vil få din egen nettlærer, og via læringsplattformen Qybele får du tilgang til mange hundre undervisningsvideoer, fagchat, og interaktive kollokvie-grupper, for å nevne noe.

På nettstudiene er det ingen søknadsfrist, og du kan starte når du vil!

 Se oversikten over Bjørknes sine nettstudier her

Studier i utlandet gjennom Bjørknes

Ønsker du å ta hele utdanningen din i utlandet? Bjørknes Høyskole samarbeider med over 20 universiteter i utlandet, og hjelper reiselystne studenter med å gjøre rett valg! Her får du gratis rådgivning enten per telefon eller personlig i våre lokaler på Lovisenberg i Oslo. Videre hjelper vi deg med søknadsprosessen og følger deg gjennom søknadsprosessen og frem til avreise. Alle skolens samarbeidsuniversiteter er godkjente for støtte hos Lånekassen. 

Velg mellom Australia, Wales, USA, Slovakia, Nederland, Tsjekkia, USA eller Ungarn.

 Se oversikten over Bjørknes sine utenlandsstudier her

Vis alle utdanninger fra Bjørknes Høyskole

Kontaktinformasjon til Bjørknes Høyskole

Bjørknes Høyskole

Lovisenberggata 13
0456 Oslo


Studiested

Studentene setter karakterer

Gjennomsnittsrangering: 4

Basert på 1 omtaler

Elisabeth
(4)
Jeg går Psykologi Årsstudium på Bjørknes Høyskole. Første dagen ble jeg veldig omponert, godt program, flinke lærer og veiledere. Alle virket veldig imøtekommende og opptatt av at vi alle studenter skal ha et "eget ansikt". Selvvom vi er over 70 studenter i klassen min, har det vært veldig enkelt å bli kjent med folk i klassen. Allerede første u...
Vis hele omtalen
Vil du vite mer?

Fyll inn følgende felt for å få mer informasjon fra Psykologi - Årsstudium:

Motta nyhetsbrev om utdanning
OMTALER
Vurdering
(4,0)
Basert på 1 omtaler