Vis studentum.no som: Mobil

Psykologi - Årsstudium

Bjørknes Høyskole
Sammendrag
Heltid/deltid
1 år, 60 studiepoeng
Årsstudium
Høst
Ja
Søknadsfrist: Rullerende opptak
Nettstudier, Oslo
Startdatoer
Oslo Søknadsfrist
Høst  (Norsk)
Rullerende opptak
Nettstudier
Høst 
Løpende opptak

Psykologi - Årsstudium

student psykologi jobber på pc

Ta årsstudium i psykologi på Bjørknes Høyskole

Et årsstudium i psykologi passer for deg som vil ha en smakebit på psykologistudier, eller deg som eller ønsker lære mer om normalpsykologi. Etter at årsstudiet er ferdig, kan du fortsette på andreåret avbachelor i anvendt psykologi.

Hva er det som gjør at vi oppfører oss på ulike måter når vi er med andre, både i nære relasjoner med noen få og som del av større grupper? Hva skal til for å utvikle gode evner til å kommunisere med andre mennesker? Og Hvordan klarer noen barn å få et godt liv på tross av alvorlig omsorgssvikt? Dette er bare noen av spørsmålene du vil utforske i løpet av studieåret.

Hva lærer jeg på årsstudiet i psykologi?

Du går i en mindre klasse med kort vei til engasjerte og dyktige forelesere.

I årsstudiet i psykologi vil du blant annet lære om

 • psykologi som fag og vitenskap og en innføring i psykologiens historie
 • sentrale personer som har hatt stor betydning for psykologiens utvikling
 • mentale prosesser som oppmerksomhet, hukommelse, språk, bedømming, beslutningstaking og problemløsning
 • hvordan vi oppfatter, tolker, beskriver og forklarer hendelser og handlinger som omfatter oss selv eller andre i dagliglivet
 • menneskets kognitive, biologiske, moralske, sosiale og emosjonelle utvikling
 • hva som utvikler seg, når det utvikler seg, hvordan og hvorfor utviklingen skjer

Psykologi årsstudium på nett

Bjørknes Høyskole tilbyr også Psykologi årsstudium som nettstudium.  Læringsplattformen Qybele blir ditt viktigste verktøy under nettstudiene. Du får tilgang til undervisning, oversikt over timeplan og arbeidskrav. Du får din egen nettlærer og gode kommunikasjonsverktøy for å diskutere og snakke med medstudenter.

For kontakt eller mer informasjon om Psykologi - Årsstudium, vennligst fyll inn en interessemelding.

Videre studier/jobbmuligheter

Årsstudiet er et godt utgangspunkt for en lengre universitetsutdannelse eller for å gi deg mer tyngde i arbeidslivet, hvor psykologisk forståelse alltid vil være relevant.

Om du ønsker å studere videre etter fullført årstudiet, kan du fortsette direkte på andreåret påbachelor i anvendt psykologi, eller få innpass for 45 studiepoeng om du forsetter påbachelor i psykologisk helsearbeid.

Et årsstudium i psykologi vil gi relevant kunnskap for mange ulike sammenhenger. Kunnskap om normalpsykologien, som er studiet av alminnelige menneskers normale psykologiske funksjon, kan være nyttig på arbeidsplasser hvor man jobber med mennesker.

For eksempel innen

 • helse- og omsorgssektoren
 • undervisningssektoren
 • ledelse og administrering av andre
 • organisasjonsarbeid
 • forbrukerinnsikt

Opptakskrav/Søknad

Generell studiekompetanse

Studiefakta, Tittel m.m

60 studiepoeng i psykologi.

Kostnader

42100 kr. Utdanningen er støttet av Lånekassen.

Jeg vil vite mer!

Legg igjen en interessemelding hvis du vil vite mer om utdanningen Psykologi - Årsstudium.

Fyll inn din kontaktinformasjon

Send interessemeldingen

Få mer informasjon fra skolen

Bjørknes Høyskole

Bjørknes Høyskole

Spennende studiemuligheter ved Bjørknes Høyskole

Alle fortjener en studietid som lever opp til forventningene. Bjørknes Høyskole garanterer å gjøre sitt for at du velger en utdanning som du blir fornøyd med. Her er du mer enn et studentnummer, enten du studerer i Oslo, på nett, eller gjennom oss i utlandet!

Studietilbudet spenner seg fra helsefag til samfunnsfag og internasjonale studier. Her tilbys alt fra enkeltemner til bachelorgrader, og du kan velge fag som freds- og konfliktstudier, psykologi, fysioterapi, medisin grunnfag, kiropraktikk, ernæringsfysiologi og medisinstudier.

Du kan også kombinere studier i Norge med studier i utlandet, noe som verdsettes av din fremtidige arbeidsgiver. Hva med ett år i Oslo og to i USA på vårt 1+ 2 American Bachelor program? Her er mulighetene mange!

Utdanninger på høyskolen i Oslo

Campusen i Oslo finner du sentralt i byen, ikke langt fra urbane St. Hanshaugen. Høyskolen er preget av positive og ivrige studenter og ansatte som sørger for et godt læringsmiljø. Som student på Bjørknes Høyskole blir du oppfordret til å engasjere deg ved siden av studiene i studentdemokratiet, gjennom sosialkomiteen, studentrådet, linjeforeningene, fadderstyret osv. Vi ønsker flere engasjerte studenter, og hos oss forsvinner du ikke i mengden. Når du senere skal søke jobb vil du ikke angre på at du har mer enn et vitnemål og vise til!

Nettstudier ved Bjørknes Høyskole

Det kan være flere grunner til at internett er det ideelle studiestedet for deg. Kanskje ønsker du å starte utenom de ordinære oppstartdatoene, kanskje ønsker du å bli ferdig raskere enn vanlig, eller kanskje er det åpenbare geografiske forhold som gjør e-læring ideelt for deg. Du vil få din egen nettlærer, og via læringsplattformen Qybele får du tilgang til mange hundre undervisningsvideoer, fagchat, og interaktive kollokvie-grupper, for å nevne noe.

På nettstudiene er det ingen søknadsfrist, og du kan starte når du vil!

 Se oversikten over Bjørknes sine nettstudier her

Studier i utlandet gjennom Bjørknes

Ønsker du å ta hele utdanningen din i utlandet? Bjørknes Høyskole samarbeider med over 20 universiteter i utlandet, og hjelper reiselystne studenter med å gjøre rett valg! Her får du gratis rådgivning enten per telefon eller personlig i våre lokaler på Lovisenberg i Oslo. Videre hjelper vi deg med søknadsprosessen og følger deg gjennom søknadsprosessen og frem til avreise. Alle skolens samarbeidsuniversiteter er godkjente for støtte hos Lånekassen. 

Velg mellom Australia, Wales, USA, Slovakia, Nederland, Tsjekkia, USA eller Ungarn.

 Se oversikten over Bjørknes sine utenlandsstudier her

Vis alle utdanninger fra Bjørknes Høyskole

Kontaktinformasjon til Bjørknes Høyskole

Bjørknes Høyskole

Lovisenberggata 13
0456 Oslo


Studentene setter karakterer

Gjennomsnittsrangering: 4

Basert på 1 omtaler

Elisabeth
Jeg går Psykologi Årsstudium på Bjørknes Høyskole. Første dagen ble jeg veldig omponert, godt program, flinke lærer og veiledere. Alle virket veldig imøtekommende og opptatt av at vi alle studenter skal ha et "eget ansikt". Selvvom vi er over 70 studenter i klassen min, har det vært veldig enkelt å bli kjent med folk i klassen. Allerede første u...
Vis hele omtalen
Vil du vite mer?

Fyll inn følgende felt for å få mer informasjon fra Psykologi - Årsstudium:

Motta nyhetsbrev om utdanning
OMTALER
Vurdering
(4,0)
Basert på 1 omtaler