Vis studentum.no som: Mobil

Delta på den Digitale Utdanningsmessen den 22. mars 2022 🎓💻

AFPT Akademiet for Personlig Trening

Akademiet for Personlig Trening (AFPT)

Leter du etter den beste og tryggeste veien frem til et yrke innen trening og helse? Ta utdanning på Akademiet for Personlig Trening!

AFPT ble etablert så sent som i januar 2005. Siden den gang har vi utvidet studietilbudet til å inkludere flere utdannelser, kurs og fagsamlinger som tar deg i den retningen du ønsker å gå. Vår målsetning er å tilby den mest skreddersydde utdannelsen i Norge for Personlig Trening, samt hele tiden utvikle vårt tilbud til å bli den mest komplette utdannelsesinstansen innen trening, ernæring og helse.

Ny kunnskap om trening, ernæring og helse

Utdannelsene vektlegger ny kunnskap og vil hele tiden forsøke å fremføre den siste kunnskapen innen trening, ernæring og helse. Studentene skal kunne forklare, motivere, demonstrere og inspirere klienter om og i metoder for å øke deres livskvalitet, helse og prestasjon.

Den utdannende skal ha kompetanse til å kunne identifisere behov, ønsker, evner og kapasitet hos individer og tilrettelegge trening og kosthold for at den enkelte skal oppnå sine bestemte mål. Dette, i kombinasjon med forståelse av og om de viktigste områdene relatert til sikker og profesjonell utøvelse av sitt yrke skal gjøre AFPT til markedets prefererte instans for utdannelse.

studere personlig trening på afpt

Fleksibel utdanning

På AFPT tilpasser vi studiet til den enkelte students livssituasjon og ambisjoner. Studiet skjer gjennom helgesamlinger, nettbasert undervisning eller en kombinasjon. Uansett hvilken studieform du velger, er pensum og forelesere de samme.

Lærere og forelesere i særklasse

Vi har samlet det mest komplette lærerteamet AFPT noen sinne har hatt. Lærerstaben inkluderer fysioterapeuter, manuellterapeuter, personlige trenere, naprapater, osteopater, ernæringsfysiologer, styrkeløftere og vektløftere, massører og coacher. Kombinert med praktisk faglig erfaring fra daglig virke, forfatter- og utdannelseserfaring, formidlingsevne og engasjement, mener vi at våre lærere representerer den ypperste utdanningsspesialiserte fagkombinasjonen på våre fagområder.

Studietilbud

I tillegg til utdanning innen personlig trening og kosthold, tilbyr AFPT en rekke ulike kurs som eksempelvis Førstehjelp, Sertifisert trener for barn og unge, Biomekanikk og avansert øvelsesanalyse, Functional Fitness trainer, Anatomi/Fysiologi, Massasje ++


For kontakt eller mer informasjon om Akademiet for Personlig Trening (AFPT), vennligst fyll inn en interessemelding.

Utdanninger

Kostholdsveileder Riksdekkende
Personlig Trener Flere studiesteder (9)
Personlig Trener Total – Årsenhet Flere studiesteder (9)

Vis alle

Videopresentasjon

Kontakt skolen

Akademiet for Personlig Trening (AFPT)

Pilestredet 75C
0354 Oslo

Tlf: 95 55 59 38
www.afpt.no


Jeg vil vite mer!

Legg igjen en interessemelding hvis du vil vite mer om Akademiet for Personlig Trening (AFPT).

Fyll inn din kontaktinformasjon

Send interessemeldingen

Få mer informasjon fra skolen

Vil du vite mer?

Fyll inn følgende felt for å få mer informasjon fra Akademiet for Personlig Trening (AFPT):

Motta nyhetsbrev om utdanning
OMTALER

Det finnes ingen omtaler av denne utdanningen ennå. Bli den første!

– Det beste jeg har gjort for eg...

Christine Drage (24) er en tidligere student ved Akademiet for Personlig Trening, og deler sin opplevelse og erfaring fra studieforløpet.

Les mer
– En av de beste investeringene ...

Stian larsen er opptatt av kvalitet, det fant han hos AFPT!

Les mer
Personlig trener - Verdens beste...

Hva innebærer det egentlig å være en personlig trener?

Les mer