Personlig trener - Verdens beste yrke?

Er du glad i trening? Kan du tenke deg et aktivt yrke hvor du møter og hjelper mennesker? Da bør du kanskje bli personlig trener! Akademiet for Personlig Trening (AFPT) er en anerkjent utdanningsinstitusjon som har utdannet flere tusen personlige trenere i over 17 år.

Hva er egentlig en PT?

De fleste har hørt om PT-yrket. Dersom du ønsker å bli PT, kan det likevel være gunstig å ha litt mer informasjon om hva det er og hva du blir.

Personlig trening ble tidligere oppfattet som noe som var forbeholdt til pengesterke personer. Derimot har fokus på trening, kosthold og helse blir stadig mer utbredt i den norske befolkningen, og trenden fortsetter stadig å vokse. Dette gjør også at flere og flere benytter seg av personlig trening i hverdagen - til fordel for deg som vil bli PT!

Allerede i løpet av 1 år kan du bli en profesjonell PT, med kunnskaper og kompetanse til å trene andre. Du kan bli selvstendig næringsdrivende eller jobbe som ansatt på ulike treningssentre. De siste årene har også Online Coaching kommet på markedet, som gjør det mulig for deg som PT å jobbe med mennesker over hele verden!

Som student hos AFPT kan du spesialisere deg innenfor en rekke ulike områder. Du kan for eksempel bli ekspert innen utholdenhet, kosthold, rehabilitering eller ulike målgrupper. Det eneste spørsmålet du trenger å stille deg selv er: Hva slags PT vil du bli?

Gratis informasjonsmøte

Vi kjører nå et gratis nettbasert informasjonsmøte med Kine Arntzen, Tirsdag 24. august 2021, kl.20:00. Hun vil kunne svare på alle spørsmål du eventuelt måtte ha i forbindelse med en PT-utdanning og hva du kan bruke denne utdannelsen til.
Meld deg på her!

 

Derfor bør du utdanne deg hos AFPT

Vi på AFPT har høye ambisjoner, og jobber kontinuerlig med å tilby Norges beste utdannelse innen trening, helse og ernæring. Hvert år huser vi mellom 400-600 studenter, med et mål om å utdanne alle til å bli etterspurte personlige trenere. AFPT skal derfor tilby de beste foreleserne, det beste studieopplegget og pensum, slik at du som student får de beste forutsetningene. Du kan gå PT-utdanningen både med eller uten studiepoeng.

Utdannelsen vår gir deg en EHFA nivå 4-sertifisering, som gjør deg til en attraktiv PT både nasjonalt og internasjonalt. Du får også et forsprang i arbeidsmarkedet, ettersom AFPT samarbeider med ledende treningssentre som SATS, EVO og Actic. Det høye nivået på utdanningen legger til rette for at du oppnår et høyt kompetansenivå og gjør deg etterspurt på arbeidsmarkedet. 

Pensum er digitalt og blir oppdatert jevnlig. Du blir i tillegg en del av et studentforum med dyktige forelesere, hvor du har tilgang til videoerlydfiler av alle forelesninger. Disse vil være tilgjengelig for deg selv etter endt studium, som gir deg ressursene til å følge med på ny og relevant informasjon - for alltid!

PT: Verdens beste yrke - det er aldri for sent å velge en sprek karriere!

Les hele artikkelen her.Les mer om Akademiet for Personlig Trening (AFPT)

Bestill mer informasjon


Bestill informasjon

Legg igjen en interessemelding hvis du vil vite mer om Akademiet for Personlig Trening (AFPT).

Fyll inn din kontaktinformasjon

Send interessemeldingen

Få mer informasjon fra skolen


reCAPTCHA logo Denne hjemmesiden er beskyttet av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Brukervilkår gjelder.