Hvilken by er Norges beste studentby? Hjelp oss med å kåre vinneren - delta her 🎓

Filtrer etter
Fagområde
Utdanningstype
Montreux
Utdanningsform
Vis alle filter
Viser 1-1 av 1 treff
Annonser

Places within Montreux

Studere i Montreux

Montreux er en vakker by, kjent for sine store kultur-arrangementer. Å studere her gir deg muligheten til å kombinere utdanning i verdensklasse med erfaringer fra utenlandsstudier. Du kan ta både bachelor- og mastergrader, i tillegg til andre kortere utdanninger på høyere nivå. 

Utdanningsmulighetene er mange, spesielt om du er interessert i å ta neste steg innen forretning, økonomi eller hotell og reiseliv. Innenfor disse fagområdene finner du internasjonalt anerkjente utdanningsinstitusjoner, som gjør det ekstra ettertraktet på arbeidsmarkedet. Dessuten inkluderer mange av utdanningene du kan gå her praksisperioder ved store internasjonale organisasjoner. Studerer du kokkefag vil du for eksempel kunne gjennomføre din praksis på Michelinstjerne-restauranter. I Montreux får du gode forutsetninger for en karriere i din fremtidige bransje, med gode internasjonale jobbmuligheter.

Bo og studere i Sveits

Montreux er en bygd i Sveits som ligger vakkert til ved Genfersjøen, en innsjø som deles mellom Frankrike og Sveits. Byen har fått kallenavnet “juvelen på den Sveitsiske rivieraen”, takket være sitt milde klima året rundt. Her kan du nyte aktiviteter som for eksempel vannsport, besøk til vingårder og turer i alpene med eksepsjonell utsikt. Dersom du skal studere her, bør du også passe på å få med deg den velkjente jazzfestivalen som holdes hver sommer i juli. 

Utdanninger i Montreux

Det finnes som nevnt flere utdanninger innen ulike fagområder å velge mellom i Montreux. Nedenfor kan du se et utvalg av områdene du kan studere: 

  • Design Management 
  • Hotell & Events Management 
  • Sports Management 
  • International Business 
  • Food & Beverage Management
  • Communication & PR
  • Business Finance 
  • Blockchain Management 
  • Business Administration


Studere i Sveits

Når du har bestemt deg for å studere i Sveits, velger du mellom å søke opptak ved statlige eller private utdanningsinstitusjoner. Søknadsperiodene og -fristene vil variere fra skole til skole. Det er derfor en god idé å kontakte de skolene du er interessert i direkte, slik at du får den informasjonen du trenger og hjelp med søknadsprosessen.