Hvilken by er Norges beste studentby? Hjelp oss med å kåre vinneren - delta her 🎓

familieterapi

Gjør en forskjell i familiers liv. Liker du å jobbe med mennesker? Har du lyst til å positivt påvirke menneskers og familiers liv? Utdann deg i familieterapi og få kompetanse innen blant annet krisehåndtering, tilrettelegging, bistand og terapi av enkeltpersoner, familier og andre grupper.
Filtrer etter
Fagområde
Utdanningstype
Sted
Utdanningsform
Vis alle filter
Viser 1-5 av 5 treff
Annonser

Student stories

Utdanning innen familieterapi

Har du lyst til å positivt påvirke mennesker og familiers liv? Er du god med mennesker? Da kan en utdanning i familieterapi være noe for deg. 

Hva lærer du?

En utdanning i familieterapi gir deg faglig og praktisk kompetanse i blant annet hvordan du  møter, analyserer og hjelper mennesker i livskriser, samlivsbrudd, sorg, overgrepsproblematikk og konflikter i nære relasjoner. Du vil utvikle et reflektert forhold til egne holdninger og verdier, og hvordan dette påvirker terapeutisk arbeid med mennesker.

Personlige egenskaper

Dersom du ønsker å jobbe med familieterapi bør du like å jobbe med mennesker. Du bør også være god til å lytte og prate. Som familieterapeut vil du ha en fordel dersom du har gode samarbeidsevner og er en empatisk person. Du bør også være engasjert, tillitsvekkende og strukturert.