familieterapi

Gjør en forskjell i familiers liv

Liker du å jobbe med mennesker? Har du lyst til å positivt påvirke menneskers og familiers liv? Utdann deg i familieterapi og få kompetanse innen blant annet krisehåndtering, tilrettelegging, bistand og terapi av enkeltpersoner, familier og andre grupper.
Viser 1-5 av 5 treff
Les om hvordan vi sorterer resultatene
Vil du vite mer om hvordan vi sorterer våre søkeresultater? Les mer om hvordan vi rangerer utdanninger i søkeresultatet.
Relevans
Viser 1-5 av 5 treff

Utdanning innen familieterapi

Har du lyst til å positivt påvirke mennesker og familiers liv? Er du god med mennesker? Da kan en utdanning i familieterapi være noe for deg. 

Hva lærer du?

En utdanning i familieterapi gir deg faglig og praktisk kompetanse i blant annet hvordan du  møter, analyserer og hjelper mennesker i livskriser, samlivsbrudd, sorg, overgrepsproblematikk og konflikter i nære relasjoner. Du vil utvikle et reflektert forhold til egne holdninger og verdier, og hvordan dette påvirker terapeutisk arbeid med mennesker.

Personlige egenskaper

Dersom du ønsker å jobbe med familieterapi bør du like å jobbe med mennesker. Du bør også være god til å lytte og prate. Som familieterapeut vil du ha en fordel dersom du har gode samarbeidsevner og er en empatisk person. Du bør også være engasjert, tillitsvekkende og strukturert.

Sammenlign
Nyhetsbrev
Meld deg på vårt nyhetsbrev om høyere utdanning!