Hvilken by er Norges beste studentby? Hjelp oss med å kåre vinneren - delta her 🎓

Master

Regnskap og revisjon - master

Varighet
2 år
Undervisning
Heltid
Studielån/Stipend
Støttet av lånekassen
Varighet
2 år
Undervisning
Heltid
Studielån/Stipend
Støttet av lånekassen

Regnskap og revisjon - master

Masterstudiet i regnskap og revisjon er et toårig studium som leder frem til graden Master i regnskap og revisjon. Studieprogrammet oppfyller utdanningskravet til å kunne søke om autorisasjon som statsautorisert revisor, og kan også være et grunnlag for å bli controller eller lignende i større virksomheter.

Studiet retter seg mot de som har en Bachelor i økonomi og administrasjon eller tilsvarende.

Studiet retter seg mot studenter med Bachelor i økonomi og administrasjon eller tilsvarende. Studieprogrammet er på 120 studiepoeng og inneholder blant annet fem fagemner som utgjør sentral revisorkompetanse på mastergradsnivå.
For å kunne tildeles autorisasjon som statsautorisert revisor, må kandidaten ha minimum karakteren C i alle emnene på studieprogrammet, jfr Forskrift om revisjon og revisorer

Studieprogrammet passer for deg som vil ta en mastergrad etter fullført bachelorgrad eller tilsvarende. Master i regnskap og revisjon tilbys som et ordinært fulltidsstudium. Undervisningen samles i 5-7 undervisningsuker pr semester. Enkelte forelesninger kan gå digitalt mellom undervisningsukene.

UiT Norges arktiske universitet
Universitetet i Tromsø
9037 Trømsø

Universitetet i Tromsø – Norges arktiske universitet

UiT Norges arktiske universitet er et breddeuniversitet som bidrar til en kunnskapsbasert utvikling regionalt, nasjonalt og internasjonalt. Her studerer over 16.000 studenter – fordelt på over 200 studieprogrammer. UiT har studietilbud på ti steder: Tromsø, Alta, Kirkenes, Hammerfest, Harstad, Narvik, Bardufoss, Bodø,...

Les mer og vis alle utdanninger ved UiT Norges arktiske universitet

Highlights