Master
Ingen anmeldelser

Regnskap og revisjon master

Varighet
2 år/4 semestre
Undervisning
Heltid
Studielån/Stipend
Støttet av lånekassen
Undervisningsform
Klasserom
Neste startdato
Varighet
2 år/4 semestre
Undervisning
Heltid
Studielån/Stipend
Støttet av lånekassen
Undervisningsform
Klasserom
Neste startdato

Regnskap og revisjon master

Studiet gir deg en unik innsikt i de sentrale delene av økonomistyringen av selskaper. Du lærer blant annet å løse avanserte bedriftsøkonomiske problemer, analyse av finansiell informasjon, og om utarbeidelsen av selskapsrapportering på bærekraft og finansielle tall. Den høye og unike fagkompetansen studentene tilegner seg, gjør Master i regnskap og revisjon til et attraktivt studium. En slik kompetanse åpner også for en karrierevei innenfor ledelse, da du gjennom utdannelsen og praksis innenfor fagfeltet opparbeider deg en mer helhetlig forståelse av hvordan et selskap må styres.

De to første semestrene på studiet består av obligatoriske emner (60 studiepoeng). Disse emnene dekker blant annet finansiell analyse, finansregnskap, revisjon og juridiske emner. Det tredje semesteret består av valgfrie emner (30 studiepoeng), hvorav minst ett av emnene må være i metode. Da kan du for eksempel velge emner innenfor finans, ledelse eller samfunnsøkonomi, eller fordype deg i finansregnskap i offentlig sektor. Alternativt kan du dette semesteret reise på utveksling til for eksempel Danmark, Spania eller Australia. I fjerde semester skriver du masteroppgaven (30 studiepoeng) innenfor et relevant tema.

Kommende startdatoer

1 tilgjengelig startdato

Høst

  • Klasserom
  • Stavanger
Universitetet i Stavanger
Stavanger

Universitetet i Stavanger

Universitetet i Stavanger (UiS) har 12.000 studenter og 1600 ansatte. UiS skal ha en innovativ og internasjonal profil og være en drivkraft i kunnskapsutviklingen og endringsprosesser i samfunnet. UiS ligger i den mest attraktive regionen i landet, med 300.000 innbyggere....

Les mer og vis alle utdanninger ved Universitetet i Stavanger

Highlights