Master

Master of Science – Industrial IT and Automation

Varighet
2-4 år
Undervisning
Heltid/deltid
Studielån/Stipend
Støttet av lånekassen
Varighet
2-4 år
Undervisning
Heltid/deltid
Studielån/Stipend
Støttet av lånekassen

Master of Science – Industrial IT and Automation

Hvilke muligheter finnes innen kybernetikk? Hvordan utnytter vi informasjon fra fysiske systemer i et datasystem? Bli ekspert i industriell IT og automatisering og få en ettertraktet og anvendbar utdanning som sivilingeniør.

Teknologien blir stadig mer automatisert, industriprosesser er i endring og arbeidslivet trenger høykompetente ingeniører med spisskompetanse. Med en master i Industrial IT and Automation får du en ettertraktet utdanning som kan brukes i mange bransjer.

Arbeidsfeltet spenner vidt fra kybernetikk, modellering og data science til programvareutvikling. Du møter et sterkt fagmiljø og et internasjonalt studiemiljø. Du får trening i å jobbe på tvers av kulturelle forskjeller slik som det ofte er i industrien. Utdanningen kvalifiserer deg for videre ph.d.-studier.

Universitetet i Sørøst-Norge
Hasbergsvei 36
3616 Kongsberg

USN – Et av landets nyeste universiteter

Den 4. mai 2018 ble Høgskolen i Sørøst-Norge (HSN) til Universitetet i Sørøst-Norge (USN). Dette gjør dem til et av Norges nyeste universiteter, og det fjerde største av Norges ti universiteter.  USN tilbyr profesjonsorientert og arbeidslivsrettet utdanning, forskning og kunnskapsformidling med...

Les mer og vis alle utdanninger ved Universitetet i Sørøst-Norge

Highlights