Hvilken by er Norges beste studentby? Hjelp oss med å kåre vinneren - delta her 🎓

Master

Master i innovasjon og teknologiledelse (Innovation and Technology Management)

Varighet
2 år
Undervisning
Heltid
Studielån/Stipend
Støttet av lånekassen
Varighet
2 år
Undervisning
Heltid
Studielån/Stipend
Støttet av lånekassen

Master i innovasjon og teknologiledelse (Innovation and Technology Management)

Dette er innovasjon og teknologiledelse

Masteren i innovasjon og teknologiledelse er et resultat av dialog med næringslivet om hvilken kompetanse man ser at morgendagens arbeidsliv har behov for. Vi har koblet det spennende fagfeltet innovasjon og teknologiledelse sammen med studiet av endringsprosesser og entreprenørskap i nye eller eksisterende organisasjoner. Det er et tverrfaglig masterprogram for både ingeniører og økonomer.

Du skal kunne styre gjennom ulike trender, som globalisering, digitalisering og arbeid under flerkulturelle forhold. Du vil lære å se mulighetene som slike trender skaper. Alle operasjoner må tilpasses nye forhold for å være konkurransedyktige. Dette krever moderne lederskap.

Et overordnet spørsmål er hvordan vi kan minske fotavtrykket fra organisasjoners aktiviteter og samfunnets ressursforbruk, samtidig som vi øker verdiskaping og velferd – en bærekraftig utvikling.

Mange organisasjoner jobber i dag internasjonalt og har engelsk som konsernspråk. For å sette dette programmet i en internasjonal kontekst og for å forberede deg for jobbmuligheter i virksomheter som arbeider internasjonalt, tilbys programmet på engelsk.

Universitetet i Sørøst-Norge
Hasbergsvei 36
3616 Kongsberg

USN – Et av landets nyeste universiteter

Den 4. mai 2018 ble Høgskolen i Sørøst-Norge (HSN) til Universitetet i Sørøst-Norge (USN). Dette gjør dem til et av Norges nyeste universiteter, og det fjerde største av Norges ti universiteter.  USN tilbyr profesjonsorientert og arbeidslivsrettet utdanning, forskning og kunnskapsformidling med...

Les mer og vis alle utdanninger ved Universitetet i Sørøst-Norge

Highlights