Bachelor

Bachelor i ingeniørfag, elektronikkingeniør

Varighet
3 år
Undervisning
Heltid
Studielån/Stipend
Støttet av lånekassen
Varighet
3 år
Undervisning
Heltid
Studielån/Stipend
Støttet av lånekassen

Bachelor i ingeniørfag, elektronikkingeniør

Alle moderne systemer i dag er basert på elektronikk. Elektronikk er også nøkkelen til gode løsninger innen helse, miljø og bærekraftig utvikling. Er du nysgjerrig og vil være med på å utvikle morgendagens teknologi, da er elektronikkstudiet noe for deg. Som elektronikkingeniøren vil du være viktig og ettertraktet på arbeidsmarkedet.

Mye av det vi omgir oss med i hverdagen, har en elektronikkingeniør vært med på å lage. Tenk bare på mobilen din, eller når du skanner en strekkode i matbutikken.Vi er blitt så vant til at alt bare fungerer, men dette studiet vil gi deg kunnskap om hva som ligger bak. Du får en anvendbar utdanning i tett samarbeid med industrien som vil åpne mange karrieremuligheter for deg. Kompetansen og ferdighetene til elektronikkingeniøren er viktig og ettertraktet på arbeidsmarkedet. For er det noe vi vet – er det at det ikke blir mindre teknologi i samfunnet fremover!

Universitetet i Sørøst-Norge
Hasbergsvei 36
3616 Kongsberg

USN – Et av landets nyeste universiteter

Den 4. mai 2018 ble Høgskolen i Sørøst-Norge (HSN) til Universitetet i Sørøst-Norge (USN). Dette gjør dem til et av Norges nyeste universiteter, og det fjerde største av Norges ti universiteter.  USN tilbyr profesjonsorientert og arbeidslivsrettet utdanning, forskning og kunnskapsformidling med...

Les mer og vis alle utdanninger ved Universitetet i Sørøst-Norge

Highlights