Hvilken by er Norges beste studentby? Hjelp oss med å kåre vinneren - delta her 🎓

Bachelor

Markedsføring og ledelse

Universitetet i Agder, i Kristiansand
Varighet
3 år
Undervisning
Heltid
Studielån/Stipend
Støttet av lånekassen
Varighet
3 år
Undervisning
Heltid
Studielån/Stipend
Støttet av lånekassen

Markedsføring og ledelse

Ønsker du å jobbe med markedsføring, merkevareledelse eller markedsanalyse? Er du interessert i hvordan bedrifter ledes? Har du ambisjoner om på sikt å lede en markeds- eller salgsavdeling? Bachelorprogrammet i markedsføring og ledelse gir deg grunnleggende kunnskaper som hjelper deg å nå dine mål. Markedsføringsstudentene har en aktiv linjeforening, Emporium, som bidra aktivt til det gode studentmiljøet. Bachelorprogrammet gir dessuten gode muligheter for videre studier. 

Kandidater fra dette programmet er aktuelle for en rekke stillinger i private og offentlige virksomheter, spesielt innenfor områder som markedsføring og markedsanalyse. Studiet er velegnet for deg som skal ha ansvar for markedsføring og salg, og kan fungere som et utgangspunkt for deg som ønsker å lede mindre bedrifter og avdelinger. Utdanningen gir også et godt grunnlag for å starte egen virksomhet.  

Universitetet i Agder
Universitetsveien 25
4630 Kristiansand

Universitetet i Agder

Universitetet i Agder består av de to campusene Kristiansand og Grimstad. Her finner du henholdsvis 8 500 og 3 500 studenter, fordelt på studier innen helse- og idrettsvitenskap, humaniora og pedagogikk, kunstfag, samfunnsvitenskap, teknologi og realfag, samt avdeling for lærerutdanning...

Les mer og vis alle utdanninger ved Universitetet i Agder

Highlights