Vis studentum.no som: Mobil

Delta på den Digitale Utdanningsmessen den 16. november 2021 🎓💻 Les mer

Internasjonal business og hotelledelse - Master

HIM - Hotel Institute of Montreux
Sammendrag
Heltid
Montreux
1-1,5 år
Master, 2 år
Oppstart: Januar / April / Juli / Oktober - Montreux
Søknadsfrist: Kontakt HIM
Ja

Internasjonal business og hotelledelse - Master

Ta en master i Internasjonal business med hotelledelse i Sveits!

Kan du tenke deg å ta en master i hotelledelse og business med en valgfri spesialisering? Hotel Institute of Montreux tilbyr masterprogrammet International Business in Hospitality Management with specialization på 1-1,5 år. Utdanningen er støttet av den norske Lånekassen, og gir deg de beste forutsetninger for å lykkes i bransjen!

Lånekassestøtte og nordiske studieveiledere

Masterutdanningen er støttet av den norske Lånekassen. Underveis i studieløpet vil du få tilbud om rådgiving av nordiske studieveiledere som forstår seg på ditt morsmål og lettere kan kommunisere med norske studenter.Dette er et unikt tilbud og en trygghet for deg som ønsker å studere i utlandet.

Hva lærer du på masterprogrammet?

I dette masterstudiet kan du utvikle din faglige kompetanse innen hotelledelse med en fordypning innen økonomi, HR, Senior Living Management eller Luxury Brand Management.

I løpet av det krevende masterprogrammet vil du utvikle både forretningsforståelse og ferdigheter i hotelledelse. Utdanningen er perfekt for deg som ønsker en lederstilling i den internasjonale hotell- og reiselivsbransjen, eller som vil spesialisere deg i et av hotellbransjens viktigste fagområder.

Første termin

Utdanningen starter med 11 ukers undervisning, hvor du lærer om regnskap, yield and revenue management, resort og turismeledelse, internasjonal strategisk HR, bedrifts- og lederegenskaper, digital markedsføring og et valgfritt språk (fransk, tysk eller spansk).  

Andre termin

Den siste terminen er viet til økonomi, innovasjon, kreativitet og endring, integrated hotel management project og et valgfritt språk (fransk, tysk eller spansk). 

Du vil deretter spesialisere deg i èn av følgende emner: 

 • Financial Analysis & Wealth Management Specialization (endorsed by Banque Privée Edmond de Rothschild and Swiss Sustainable Finance)
 • Human Capital & Development Specialization (endorsed by Four Seasons Hotels and Resorts)
 • Luxury Brand Management Specialization (endorsed by La Mer, Montreux Jazz Festival, Tag Heuer and John Paul)
 • Management for the Senior Living Industry (endorsed by Resort Lifestyle Communities)

Betalt praksis

I tillegg til emnene du skal gjennom vil du ha 4-6 måneders betalt internship, og du bestemmer selv hvor i verden du vil jobbe. Praksissemesteret gir deg den erfaringen du trenger til å kunne fordype deg i hotellfaget. 

For kontakt eller mer informasjon om Internasjonal business og hotelledelse - Master, vennligst fyll inn en interessemelding.

Videre studier/jobbmuligheter

Swiss Education Group har et karrieresenter som jobber tett opp mot hver enkelt skole for å tilby studentene 5-stjernes service. Hvert campus har et team som jobber for at studentene skal få hjelp og støtte til å komme i gang med sin karriere. 

Opptakskrav/Søknad

Du må ha èn av disse:

 • Gjennomført postgraduate diploma fra en av Swiss Education Group sine skoler (med internship)
 • Bachelorutdanning i hotelledelse
 • Annen bachelorutdanning i tillegg til minst 6 måneders erfaring fra hotell - og reiselivsbransjen eller et relatert område. 
 • Ingen bachelorutdanning men et minimum av tre års arbeidserfaring innen hotell og -reiselivsbransjen i en ansvarlig posisjon. 

I tillegg må du ha:

 • Engelsk på nivå med IELTS 5.5 eller TOEFL iBT 55, eller tilsvarende. 
 • Anbefalt minstealder 21 år. 
 • Motivasjonsbrev
 • En CV
 • Kopi av arbeidsreferanser

Vennligst ta kontakt med HIM dersom kvalifikasjonene dine ikke møter kravene ovenfor for å høre mer om dine alternativer. 

Studiefakta, Tittel m.m

Mastergrad i hotell- og bedriftsledelse.

Andre hotellskoler i Swiss Education Group

Hotel Institute of Montreux er en del av anerkjente Swiss Education Group, som består av fire ulike hotellskoler med hvert sitt fokusområde:

Kostnader

Utdanningen koster 49.100,- CHF. 

Prisen inkluderer helpensjon og utdanningen er støttet av Lånekassen.

Videopresentasjon

Jeg vil vite mer!

Legg igjen en interessemelding hvis du vil vite mer om utdanningen Internasjonal business og hotelledelse - Master.

Fyll inn din kontaktinformasjon

Send interessemeldingen

Få mer informasjon fra skolen

HIM - Hotel Institute of Montreux

Ta en utdanning i hotelledelse på HIM – Hotel Institute of Montreux!

Hotel Institute of Montreux kombinerer sveitsisk hotelltradisjon med amerikansk forretningskompetanse. Kan du tenke deg å jobbe med hotelledelse og hotelldrift, og ha verden som din arbeidsplass? Hva med å studere hotel management i Sveits med støtte fra den norske Lånekassen? Hotellskolen Hotel Institute of Montreux er en del av anerkjente Swiss Education Group, og tilbyr førsteklasses utdanning i hotelledelse både på bachelor- og masternivå. Dette er en unik mulighet for å kombinere utdanning i reiseliv, event management hotelledelse.

Hotel Institute of Montreux ble etablert i 1984 og var en av de første sveitsiske hotellskolene som underviste på engelsk. Skolen har lang tradisjon som en av Sveits ledende hotell management-skoler, og gir studentene de teoretiske og praktiske ferdighetene som trengs for å starte en vellykket karriere i hotelledelse og hospitality.

Lånekassestøtte og nordiske studieveiledere

Hotellskolen er støttet av Lånekassen, så du får fullt lån og stipend når du studerer på HIM. Underveis i studieløpet vil du få tilbud om rådgiving av nordiske studieveiledere som forstår seg på ditt morsmål og lettere kan kommunisere med norske studenter. Dette er et unikt tilbud og en trygghet for deg som ønsker å studere i utlandet.

Hotellutdanninger på alle nivåer

HIM Hotel Institute of Montreux tilbyr utdanninger på både bachelor- og masternivå. Bachelorutdanningen inneholder en periode med betalt praksis eller internship, slik at du som student skal få praktisk og teoretisk kunnskap gjennom studieløpet.

Utdanningene du kan velge mellom er:

De ulike spesialiseringene på bachelor- og masternivå er:
 • Financial Analysis & Wealth Management
 • Human Capital & Development (HR)
 • Luxury Brand Management
 • Management for the Senior Living Industry

Alle har godkjenning og kvalitetssikring fra ledende selskaper innen hvert felt.

Betalt praksis

Hotel Institute of Montreux (HIM) har som mål å utdanne morgendagens næringslivsledere i hotell- og reiselivsbransjen, noe som oppnås gjennom både teoretiske fag og praksis. Internshipet kan gjøres hvor som helst i verden, og skolen garanterer enhver student en praksisplass. Under IRF - International Recruitment Forum, som i dag er et av verdens største rekrutteringsforum for hotellbransjen, får studentene mulighet til å møte og knytte nettverk med hele den internasjonale hotellbransjen. I løpet av utdanningen vil du med andre ord få mange muligheter til å kickstarte din karriere!

Akkreditert og anerkjent hotellskole

Hotel Institute of Montreux er akkreditert av blant annet ASEH, et sveitsisk byrå for hotellskoler. De samarbeider også med Northwood University i USA, noe som gir en perfekt kombinasjon av sveitsisk hotelltradisjon og moderne amerikanske ledelsesteorier. Hotellskolens bachelorgrad i hotelledelse og business administration tildeles i samarbeid med Northwood University, som gir studentene en full akademisk bachelorgrad. 

Besøk HIM på "Åpen dag"!

Besøk våre skoler for å finne din perfekte match. Grunnet den nåværende situasjonen med COVID-19 har vi flere tiltak på plass for å beskytte våre studenter, ansatte og besøkende. Vi tar sikte på å tilby deg en hyggelig besøksopplevelse i trygge omgivelser. Dersom du ikke kan reise til Sveits, kan du likevel lære om våre studiesteder virtuelt. Ta kontakt med skolen for mer informasjon!

Vil du vite mer om studentlivet på HIM? Les om erfaringene til Live som tok masterutdanning, og Victoria som tok bachelorutdanning. Begge fikk jobb på Odd Reitans nyrenoverte Britannia Hotell i Trondheim etter endt utdanning.

Vis alle utdanninger fra HIM - Hotel Institute of Montreux

Kontaktinformasjon til HIM - Hotel Institute of Montreux

HIM - Hotel Institute of Montreux

Avenue des Alpes 15
1820 Montreux

Vil du vite mer?

Fyll inn følgende felt for å få mer informasjon fra Internasjonal business og hotelledelse - Master:

Motta nyhetsbrev om utdanning
OMTALER

Det finnes ingen omtaler av denne utdanningen ennå. Bli den første!

– Sveits er ”Top Notch” når det ...

Victoria Synnes Rønne studerer Hospitality Management ved Hotel Institute Montreux. Hun ønsker å lære av de beste, og er storfornøyd med utdanningen i Sveits. 

Les mer
"En veldig god skole!"

Live Lorck fra Bærum har valgt å ta en mastergrad i hotelledelse i Sveits. Vi tok en prat mellom forelesning, vinsmaking og middag i hotellrestauranten.

Les mer
Hilsen fra rektor

Vurderer du å studere hotelledelse i Sveits? Ifølge rektor Ulrika Björklund er det mange gode grunner til å velge lånekassestøttede HIM i Montreux!

Les hvilke her