Vis studentum.no som: Mobil
Sammendrag
Universitet og høgskole
New York
Kontakt SONOR
Klasserom

Psykologi

Utdanning i psykologi

Er du interessert i menneskelig atferd og hva som foregår inni hodet vårt? Da kan en utdanning i psykologi være midt i blinken for deg!

Om utdanningen

Ved å studere psykologi vil du lære om hvorfor mennesker handler og kommuniserer som de gjør, om hvordan mennesker tenker og om hva som egentlig skjer i hjernen når vi utsettes for ulike sanseinntrykk. Du vil få kjennskap til sentrale begreper, forskningsfunn, teorier og metoder som gir et grunnlag for diskusjon og kritisk tenkning.

Psykologi er både en fagretning og en profesjon. Det betyr at du kan studere psykologi for å bli psykolog, eller du kan studere psykologi som fag. For å oppnå tittelen psykolog, må du ta det seksårige profesjonsstudiet i psykologi. 

Hva studiet inneholder avhenger oppbyggingen av graden du tar. Typiske emner kan være: 

 • Sosial- og personlighetspsykologi
 • Organisasjonspsykologi
 • Abnormal psykologi
 • Kognisjon, intelligens, læring, språk og hukommelse
 • Nevrovitenskap
 • Biologisk psykologi
 • Utviklingspsykologi
 • Kultur- og samfunnspsykologi
 • Helsepsykologi


Karrieremuligheter

Som nevnt, for å få tittelen psykolog, må du ta profesjonsutdanningen i psykologi. Men det finnes også andre spennende jobbmuligheter som venter på deg etter du har studert psykologi. 

Typiske jobber kan være:

 • Klinisk psykolog (krever profesjonsutdanning)
 • Forsker
 • Faglærer
 • Konsulent
 • Karriereveileder
 • HR-medarbeider
 • Organisasjons- og lederutvikling
For kontakt eller mer informasjon om Psykologi, vennligst fyll inn en interessemelding.

Kostnader

Kontakt skolen for informasjon om kostnader. 

Jeg vil vite mer!

Legg igjen en interessemelding hvis du vil vite mer om utdanningen Psykologi.

Fyll inn din kontaktinformasjon

Send interessemeldingen

Få mer informasjon fra skolen

Adelphi University

Adelphi University 

Storbyliv, strandliv og en solid utdanning. Adelphi University har alt du kan ønske deg fra en amerikansk utdannelse, inkludert et yrende campusliv.

Om skolen

Adelphi University er et høyt rangert og belønnet forskningsuniversitet som ble stiftet i 1896. Det er dermed Long Island’s eldste private universitet. Hovedcampuset ligger i idylliske Garden City i New York – en liten halvtime utenfor New York City, men har også campuser på Manhattan, i Hudson Valley og Suffolk County. 

Fokus på forskning

Ved Adelphi University bruker de mye tid og ressurser på forskning. For de vet at om man har forelesere i verdensklasse, så vil studentene prestere deretter. Så langt presterer forskerne på toppnivå. Deres arbeid er å finne i prestisjefulle journaler, de er blant de fremste ekspertene på alt fra skilsmisser til evolusjonen – en av dem er til og med personlig utnevnt av NASA til å rapportere om en av deres marslandinger på sosiale medier.

Et universitet med mange utmerkelser

Universitetet har blitt inkludert på listen over America’s Top Colleges av Forbes Magazine, og blir anerkjent for sitt fokus på at studentene skal sitte igjen med en solid utdanning. Universitetet har i tillegg blitt rangert som et «Best College Nationwide» av U.S. News & World Report. De har også blitt rost for deres kvalitet på undervisningen, lave studiekostnader og inntekter etter endt utdanning. 

Søk gjennom SONOR

SONOR hjelper deg som har lyst til å studere i utlandet med alt fra kartlegging av studiemuligheter til selve søknadsprosessen. Det er ingen økonomiske forpliktelser for deg som student å benytte deg av SONOR sine tjenester, så hvorfor stå alene når du kan ha vår kompetanse i ryggen overfor et så stort og viktig valg?

Vis alle utdanninger fra Adelphi University

Kontaktinformasjon til Adelphi University

Adelphi University

New York

Tlf: 73 80 97 31
Fax 73 80 97 51
sonor.no


Vil du vite mer?

Fyll inn følgende felt for å få mer informasjon fra Psykologi:

OMTALER

Det finnes ingen omtaler av denne utdanningen ennå. Bli den første!