Vis studentum.no som: Mobil

Law – BPP University

STS Study Abroad
Sammendrag
Heltid
1 år
Bachelor
Oppstart: Oktober - London
Ja

Law – BPP University

studere juss i london

Ta jussutdanning ved BPP University i London

BPP University har et godt rykte, og skolen er kjent i hele Storbritannia for sin Law School. En jussutdanning her er derfor et ordentlig godt valg.

BPP University har attraktive jussutdanninger for deg som er interessert i å fordype deg i et fagområde som åpner dørene for mange ulike karrieremuligheter. Kanskje du drømmer om å bli forretningsjurist i et internasjonalt selskap? Da er studier fra BPP University noe som gir CV-en et ekstra løft. Her kan tar du en bachelorgrad på tre år. Du studere gjennom STS det første året.

Hva studerer jeg?

De eksakte emnene du studerer kan variere. Eksempler på fag:

 • Contract Law
 • Criminal Law
 • Law of the European Union
 • Lawyer’s Ethics

Fremtidsmuligheter

Under studiene på BPP University har du mulighet til å prøve emner innen ulike områder for å finne ut hva i jussens verden som du vil fokusere på i fremtiden. Et emne som "Law of the European Union" kan for eksempel være et perfekt emne hvis du er interessert i å lære deg mer om lovene og reglene som gjelder i EU. Å studere juss utenlands gir deg et internasjonalt perspektiv på området og verdifull kunnskap dersom du vil satse på å jobbe utenfor Norges grenser, eller i en bedrift med mange internasjonale partnere.

Om BPP University i London

BPP University ligger i et av verdens fremste finanssentre. Dette høyt ansette universitetet har det rette studiemiljøet for deg som har ambisjoner og søker en businessrettet utdanning. Studer i London og få en god start på din fremtidige karriere!

BPP University ble grunnlagt i 1976 og er et privateid universitet som tilbyr et profesjonelt og ambisiøst studiemiljø. Skolen har et sterkt fokus på business, og i løpet av studietiden din her blir du godt forberedt for å gå videre innen de ulike businessområdene. Man har også et godt renomme for å tilby riktig gode jussutdanninger.

Alle lærere har praktisk arbeidslivserfaring og kan derfor undervise ut fra egne erfaringer, noe som setter undervisningen i sammenheng med den virkelige verden. Dette setter studentene enormt pris på.

Opptakskrav/Søknad

Du søker på denne skolen med vitnemålet fra videregående skole. Vi hjelper deg å svare på spørsmål om spesielle opptakskrav.

 • Generell studiekompetanse for høyere utdanning
 • Minst karakter 4 i engelsk VG1
 • GPA på 3,0 eller høyere*

*Når du søker på BPP University, må du regne ut gjennomsnittskarakteren (GPA) din. 

Studiefakta, Tittel m.m

Et studieår på BPP University.

På denne skolen kan du ta en bachelorgrad eller en mastergrad. Når du studerer med STS Study Abroad, kan du velge å allerede fra starten søke på en gradsutdanning eller du kan starte på graden mens du studerer. Kontakt STS for mer informasjon.

Kostnader

Studieavgift 2018:

1 studieår: 146 700 kr

Jeg vil vite mer!

Legg igjen en interessemelding hvis du vil vite mer om utdanningen Law – BPP University.

Fyll inn din kontaktinformasjon

Send interessemeldingen

Få mer informasjon fra skolen

STS Study Abroad

studere i utlandet med sts study abroad

STS Study Abroad – Oppdag verden!

STS Study Abroad er spesialister på ulike pakkeløsninger for utenlandsstudier. Det vanligste er å studere i utlandet i ett skoleår, men du kan også velge å bare ta ett semester. Du kan også satse på en lengre utdanning og ta en bachelor- eller mastergrad.

Å studere i utlandet med STS Study Abroad er trygt og enkelt. STS tilbyr gratis studieveiledning og hjelper deg gjennom hele søknadsprosessen, inkludert med din søknad til Lånekassen. Skulle du trenge hjelp til å finne et sted å bo, hjelper vi deg selvfølgelig med dette også. 

STS hjelper deg med å ta ditt livs beste valg!

Destinasjoner

Verden er full av spennende destinasjoner, og du har helt sikkert byer du drømmer om å reise til. Kanskje New York, Santa Barbara, London eller Roma? Med STS Study Abroad kan du studere i ulike byer i følgende land:

 • USA
 • Australia
 • New Zealand
 • Storbritannia
 • Italia

Derfor velger studentene STS Study Abroad

Studiene skal lede frem til et interessant arbeid i stimulerende omgivelser. Med vitnemål, diplom eller en grad fra studier i utlandet på CV-en setter du et internasjonalt preg på utdanningen, noe som gir deg bedre forutsetninger for å nå karrieremålene dine. I tillegg vil utenlandsstudier gi deg opplevelser, erfaringer og nye venner for resten av livet.

 1. Vi har valgt ut de mest spennende skolene
  Du drømmer om en spennende jobb, og for å få det trenger du en god og konkurransedyktig utdanning. Å velge blant alle verdens skoler er ikke lett, men vi på STS har den erfaringen og det kontaktnettet som trengs. Vi samarbeider med nøye utvalgte skoler over hele verden.
 2. Bolig er inkludert med STS Study Abroad Plus
  Når du studerer med STS Study Abroad Plus trenger du ikke tenke på å finne bolig, noe som kan være en lettelse når man kommer til ett nytt land. Ved våre mest populære skoler er bolig inkludert første semester, dette er både trygt og komfortabelt for deg.
 3. Velkjent norsk firma som er med deg hele veien
  Når du søker studier i utlandet via STS Study Abroad Plus benytter du deg av en tjeneste fra et norsk firma. Dette er en sikkerhet for deg som kunde, da du er dekket av norske lover – i motsetning til om du søker direkte til skolen du skal studere ved i utlandet.
 4. Mer enn 30 års erfaring innen internasjonale studier
  Siden starten i 1985 har vi i STS – tidligere kjent som International Business School – fått enormt mye kunnskap. Vi kan derfor, sammen med samarbeidspartnere over hele verden, skape mange konkurransedyktige utdanninger. Ferdigkomponert eller skreddersydd, kortere eller lengre tid – du velger selv hvordan akkurat DU vil ha det.

et studieår i utlandet med sts study abroad

Vis alle utdanninger fra STS Study Abroad

Kontaktinformasjon til STS Study Abroad

STS Study Abroad

Cort Adelers gate 16
0253 Oslo


Studiested og bomuligheter

Vil du vite mer?

Fyll inn følgende felt for å få mer informasjon fra Law – BPP University:

Motta nyhetsbrev om utdanning
OMTALER

Det finnes ingen omtaler av denne utdanningen ennå. Bli den første!